- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.581
En iyisi oyle zaten kilo durdugunda vucudu detokla sasirtmak iyi oluyokesinlikle canım bi süre hiç detoks yapmayım diyorum baktım kilo vermem durdu o zaman yapıp şaşırtıyım diyorum bakalım
aylık regl döneminde tutuyor cnm uyku düzeni değiince de etiliyor teşekkür ederim cevabın içi,n iki gündür kendi kendime bu sayfaya yazıyor gibi hissetmiştim kimseden cevap gelmedi yazdıklarıma
bugün bitiyor regl canım hala ağrım var ama dünkü şiddetinde değilVakit buldukca hep burdayim kuzum temizlik arasinda bile bakiyomreglin mi yaklaşti ondan belki de bugun nasilsin
sağol cnm genel söyledim zaten menülerime bile yorum yapılmadı dacanım geçmiş olsun ben elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ama bende kaçırmışım
Beni niye beğanmadinahahahaha gecenki ninem daha güzel
İyi bari kuzum yarina bişin kalmaz insallahbugün bitiyor regl canım hala ağrım var ama dünkü şiddetinde değil
sağol cnm genel söyledim zaten menülerime bile yorum yapılmadı da
ohh iyi yaptınız içimin yağları eridi vallahikız zati öyle demişş baba bekleyemeyiz o kadar demiş kp de gidin madem demiş
valla ablamlar da ordaydı baya uzun oturduk dedeye flnda gidemedik zaten o da başka akşam artık inşallah yine gelelm demezler
belim benimde berbat reglim kesildi benim yaBenimde agridi kiz bide regliydim ya cok agridi belim
valla öyle yapcak ya da kahvaltı koycak hiç sevmem beğenmeyen insanıBugun koca bi tencere salçalı makarna kavur koy onlerine ayy bunu herkes sever cocuklar ac kalmasin dedim de
he sana da tünaydın ne yicin
bence evettt
Şunun kılığına bak yaBeni niye beğanmadinEki Görüntüle 2104390
Ayy benimde cogaldi reglim ödem çayına sogan da attim bu sefer belim kasıklarim cok agridi ya hele dün spordan sonraohh iyi yaptınız içimin yağları eridi vallahi
belim benimde berbat reglim kesildi benim yasoğan suyuda içtim üstelik
valla öyle yapcak ya da kahvaltı koycak hiç sevmem beğenmeyen insanı
he sana da tünaydın ne yicin
Kazagimin rengini begenmedin dimi senŞunun kılığına bak yaahahaha begandimmm bayildimmm
Cırtlak nejlaKazagimin rengini begenmedin dimi senagahahhaahahah
gerçekte benziyor musun2 snde döndüm sarışına
Ye hadiCırtlak nejlaben bi yımırta yiyimde kendime geliyim
Esmer haline birazgerçekte benziyor musun
Dilimde tüy bittiYe hadisen ne zaman dönüyon listeye acaba
Dilimde tüy bittisevgililer gününden sonra ki hafta cok izlediniz beni biliyom millet haftada 4 kilo veriyor valla biz kedili resimlere gülüp duralım agahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?