- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.601
kız bende aynı durumdayım biliyon mu yazıyom cvp yokaylık regl döneminde tutuyor cnm uyku düzeni değiince de etiliyor teşekkür ederim cevabın içi,n iki gündür kendi kendime bu sayfaya yazıyor gibi hissetmiştim kimseden cevap gelmedi yazdıklarıma
2 snde döndüm sarışına
göreceğizyok vallah billah ağlamam
Eki Görüntüle 2104399 Niye sevgililer gununde coh mu yicen yoosa
Gulerek karin kasi yapiyoh bizde napah
ohh iyi yaptınız içimin yağları eridi vallahi
göreceğiz
ee nasıl gdiyo diyetisyen rndevun ne zaman
Sen nerdesin suan nisanlin nerde nereye gidecen detay veeeeğöyle gülmekten kas olsaydi ben arnold schwarzenegger gibin olurdum yok kusum nişanlıma gidicem. Anca dönünce başlarım rahat rahat
günaydın bibiğim
çay içiyom siz napıyonusNi yaptin poncoh
ohh iyi yaptınız içimin yağları eridi vallahi
belim benimde berbat reglim kesildi benim yasoğan suyuda içtim üstelik
valla öyle yapcak ya da kahvaltı koycak hiç sevmem beğenmeyen insanı
he sana da tünaydın ne yicin
Zayıfım bende baya iyiyim
çay içiyom siz napıyonus
gene tavuk sanırım
aynen basladıgın tartıyla devam etdiyetisyenin dediğinden gram şaşmadım ,c.tesi leri tartı günüm
yalnız şöyle bişey var oranın tartısı ev tartımdan biraz fazla tartıyor bi 2 kilocuk kadar
ama ben buraya kendi tartımdaki kiloya göre başladığım için öyle devam edecem
nolmuş
çay içiyom siz napıyonus
gene tavuk sanırım
Tamam canımgeldi illa cemkircez
benccedee ama daha cok geçmemiş biraz daha bekle olmadı cay fln yaparsın adet sööktürücü
günaydın kızlaaaarrr
ıhlamur iç canım etkili oluyor bence
Sağolun kızlarKekik at bi bardak kaynar suya 2 dk kaynat ic kuzum regliyi getiriyo iyi oluyo bende cok sinirliydim regl olunca gecti
aynen basladıgın tartıyla devam et
ayy cok güzel seneye yaza bende gideyim diyetisyene
dün 3.cü gündü işte kesildi . biraz fazla merdiven in çık yaptım az geldi ama o rahatlama hissi yok mlesef . keşke benimde uzasa az en azından 4 gün yoğun gelseAyy benimde cogaldi reglim ödem çayına sogan da attim bu sefer belim kasıklarim cok agridi ya hele dün spordan sonrakac gun oldu da kesildi seninki kuzum
Aynen cok ayip bisey bu kalksin kendi yapsin begenmiyosa
bnmde ama belli etmedim tabi
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5 sbence bunla es deger bi spor öyle yapalimmi? kizlarinda onayini alalim istersenÖbür puanlara bakıp sen belirle o zaman puanı beş dk sürenin puanı
kizzz noldu niye iki dürüm yedin sen nerde yedinEvet iki durum valla bildiğin durum yani
afiyet olsun gıtgıdak gıtgıdak
çay içiyom siz napıyonus
gene tavuk sanırım
heee ben geçmişe bir iyice bakayım en iyisidün banada vermedi:)SchonerDuft
Tamam canım olurEgzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5 sbence bunla es deger bi spor öyle yapalimmi? kizlarinda onayini alalim istersen
Ay erken kesilmis kiz hep mi boyle bu ay mi boyle oldudün 3.cü gündü işte kesildi . biraz fazla merdiven in çık yaptım az geldi ama o rahatlama hissi yok mlesef . keşke benimde uzasa az en azından 4 gün yoğun gelse
incecik olcaksıngit git bencede bende ilk defa gittim daha disiplinli oluyomus evdekiler bile psrs verip zaman harcıyosun bari yeme deyip destekliyorlar
hem orası hem burası olunca daha motive olunuyor şimdilik herşey iyi devamı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?