Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

göreceğiz
ee nasıl gdiyo diyetisyen rndevun ne zaman

diyetisyenin dediğinden gram şaşmadım ,c.tesi leri tartı günüm
yalnız şöyle bişey var oranın tartısı ev tartımdan biraz fazla tartıyor bi 2 kilocuk kadar
ama ben buraya kendi tartımdaki kiloya göre başladığım için öyle devam edecem

aynen basladıgın tartıyla devam et
ayy cok güzel seneye yaza bende gideyim diyetisyene

çay içiyom siz napıyonus

gene tavuk sanırım
nolmuş uyuyamadm bu öğle cok sinirliyim

aynen basladıgın tartıyla devam et
ayy cok güzel seneye yaza bende gideyim diyetisyene

git git bencede bende ilk defa gittim daha disiplinli oluyomus evdekiler bile psrs verip zaman harcıyosun bari yeme deyip destekliyorlar
hem orası hem burası olunca daha motive olunuyor şimdilik herşey iyi devamı gelir inşallah

Ayy benimde cogaldi reglim ödem çayına sogan da attim bu sefer belim kasıklarim cok agridi ya hele dün spordan sonra kac gun oldu da kesildi seninki kuzum
Aynen cok ayip bisey bu kalksin kendi yapsin begenmiyosa
dün 3.cü gündü işte kesildi . biraz fazla merdiven in çık yaptım az geldi ama o rahatlama hissi yok mlesef . keşke benimde uzasa az en azından 4 gün yoğun gelse

bnmde ama belli etmedim tabi

git git bencede bende ilk defa gittim daha disiplinli oluyomus evdekiler bile psrs verip zaman harcıyosun bari yeme deyip destekliyorlar
hem orası hem burası olunca daha motive olunuyor şimdilik herşey iyi devamı gelir inşallah
incecik olcaksın zayıfcana olcaksın kimseler inanmıcak nasıl zayıfladın dicekler ne güzel olmussun dicekler
sende ayyhhh tişikkirliiirrrr diciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…