- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.621
canim nen var diyeti niye birakrin falan yazmiatim sabirim.Ne yazmıştın ?
Nasılsın bu arada diyet nasıl gidiyor
Çocuklar adına üzüldüm. Gorumcen çalışıyor mu ?
Kaptan öyle olmaz o iş anneme haber verdik orya gitmemiz lazım ayıp olur dicen çayını da annende içeceksin onun annesinde nasıl yapıyorsanız öyle yapacaksın annene gidince
bu msj diyorsun dimi kuzum .. biraz canım sıkıldı regli dönemleri işteSchonerDuft cnm nen var senin
kuzum benim ya bizim işimiz çok zor ben ciddi anlamda bıraktım diyeti spor yapıyorum ama çok yoruldum gerçekten anne olmayı istiyorum ama gücüm kalmadı kuzumIste bende boyleydim canim dikkat edipde bir ay kondisyon bisiklet surdum üzerine uc kg almistim cok zoruma gittiydi.sanirim yine dikkat edipte uzerine dusmemek en iyisi ozaman yoluna giriyor kg isi.simdi tedavi icin cavbaliyokya artik noluyirsa vucutmu kitleniyo ney hep geri adim oluyor. Pes etme sadece dikkat zamana birak.ben diyetisyene gittigimden beri diyete hic uyamadim doğru dürüst hep ilanc yuzunden hayirlisiya şu kan hapi bir ayda bitecek onun yuzunden bulantim oluyo seker hapiyla ikisini bunyem kaldirmiyo.dunden beri bi bas ağrısı dun terledim sirtim boynum tutuldu basima vuruy aff
Yok görmedim ya alıntı yapıyorum silinyor telefondan uygulamayı indirdim kolay olsun diye .ama senin msj görmedim yanımda stajer var anlık bakabiliyorum: (
Bugün toparlarsın kuzum sen inanıyorum sana
QUOTE]
Sağol kuzum benim
Ya dün dışarı çıktık eve gelirken bizim bı dürümcü var ben çok severim esimde gonlumu alacak ya gitti Adana yaptırdı eve geldim onu yedim üstüne bir de ciger de yicem ben sende yer misin dedi dayanamadım yedim onu da :/kizzz noldu niye iki dürüm yedin sen nerde yedin
2.ci tüp bebek tedavisinden sonra böyle oldu sizinle tanıştıktan sonra daha çok kesildi o kadar zaman düşün işteAy erken kesilmis kiz hep mi boyle bu ay mi boyle oldu
hee valla kuzum yoruldum ben ya çok yoruldum hemdecanim nen var diyeti niye birakrin falan yazmiatim sabirim.
Ben proteinden sonra bir tuhaf oldum vucudum direniyor sanirim
Anladim kuzum nasilsin moralin falan2.ci tüp bebek tedavisinden sonra böyle oldu sizinle tanıştıktan sonra daha çok kesildi o kadar zaman düşün işte
hee valla kuzum yoruldum ben ya çok yoruldum hemde
cabuh geldi vallabenden 2 dk sonra
sen spor yapmış mıydın kuzu cok kilo almamıştn onu hatırlıyorum da sporunu hatırlamıyorum
gitmemişlereşime dedim annem yemek yapmış baban 7.30 da cıkıyo işten onu mu beklicez dedm aramış gidin siz gelmicez biz demiş
2 dürümü nasıl yedin yaaa
spor yaptın mı keşke yogurt kürü fln yapaydn aşam yatarkntelafi etmek için naptın söyle cabuk
[\QUOTE]
Çok su içtim kuzum spor yapamadım ama şu an toplam giden kilom 2.700 onu yemeseydim 3 olurdu
modum düşük halen ya ama yeme konusunu abartmıyorum sporumu da yapıyorum abs yi uzun süre yapmayı düşünüyorumAnladim kuzum nasilsin moralin falan
incecik olcaksınzayıfcana olcaksın kimseler inanmıcak nasıl zayıfladın dicekler ne güzel olmussun dicekler
sende ayyhhh tişikkirliiirrrrdiciksin
daha mantıklı bi fikrim varselam kizlar
kaptinn ve diger kaptan SekerPancarii ve kaptan yardimcisi @Blacksee55
kizlar benimde menulere falan hep belli kisiler yorum yapiyor. Benden sonra menu yazanlar bile menume bakmiyor. Bu menu yazma isini soyle yapsak nasil olur.
Ornegin aksam saat 8 ile 9 arasi herkes menusunu paylasacak ve menu paylasan arkadas menusunde bizleri etiketleyecekki menusunu gorup yorumlarimizi yapalim nasil olur
daha mantıklı bi fikrim var
ben menü yazıp yorum alıp ama yorum yapmayanları takip edeyim ve haftalık cezxalarını verelim
bu menü yorumları beni cok yoruyo ya bencillik yani bnm menüm yorumlansın ama ben ugrasmıyayım gibi bişey oluyo..
valla öyle oluyo kuzubu sözleri hiç bir yemeğe değişmem
Aynen oyle canim. Sana zor olmazsa super olur. Ona gore herkes sorumlulik alir. Birde sadec3 menu paylasimi yapanlar var oda bencilce bence. gruba ugrama ugrama gel menunu at git 5 msj bile yazmiyor kimisi.daha mantıklı bi fikrim var
ben menü yazıp yorum alıp ama yorum yapmayanları takip edeyim ve haftalık cezxalarını verelim
bu menü yorumları beni cok yoruyo ya bencillik yani bnm menüm yorumlansın ama ben ugrasmıyayım gibi bişey oluyo..
kiz oda bir sey mi ben su an kendimi angelia gibi hissediyomvalla öyle oluyo kuzubn bi ara Baya bi zayıflamıstm. bide aynada görüyosun ya o halini
ben kendi adıma dikkat edicem yorumlamak için
evet onunda farkındaym. ki bazıları yani bu asıl yada yedek üye farketmiyo sadece cuma bildirimi için gelenler bile varAynen oyle canim. Sana zor olmazsa super olur. Ona gore herkes sorumlulik alir. Birde sadec3 menu paylasimi yapanlar var oda bencilce bence. gruba ugrama ugrama gel menunu at git 5 msj bile yazmiyor kimisi.
ayy sorma o aralar bende öyleydm göbek falan yoktu hiç daş gibiydim beeekiz oda bir sey mi ben su an kendimi angelia gibi hissediyom
kesinlikle az oz her zmn iyi. Zaten hep belli kisiler aktiffsende bi gelişmeler bi güzelleşmeler var kuzu
evet onunda farkındaym. ki bazıları yani bu asıl yada yedek üye farketmiyo sadece cuma bildirimi için gelenler bile var
ben karısıklık olmasın herkesle ilgilenilsin diye az üeden yanayım ama böyle de fazla ilgi şımartıyo mudur nedir herkes bi salıyo kendini rahatlık geliyo
sıkı tayt giyince acuk daş oluyommayy sorma o aralar bende öyleydm göbek falan yoktu hiç daş gibiydim beee
sende oldn mu daş gibin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?