Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim nen var diyeti niye birakrin falan yazmiatim sabirim.
Ben proteinden sonra bir tuhaf oldum vucudum direniyor sanirim

bu msj diyorsun dimi kuzum .. biraz canım sıkıldı regli dönemleri işte

kuzum benim ya bizim işimiz çok zor ben ciddi anlamda bıraktım diyeti spor yapıyorum ama çok yoruldum gerçekten anne olmayı istiyorum ama gücüm kalmadı kuzum

kizzz noldu niye iki dürüm yedin sen nerde yedin
Ya dün dışarı çıktık eve gelirken bizim bı dürümcü var ben çok severim esimde gonlumu alacak ya gitti Adana yaptırdı eve geldim onu yedim üstüne bir de ciger de yicem ben sende yer misin dedi dayanamadım yedim onu da :/

selam kizlar
kaptinn ve diger kaptan SekerPancarii ve kaptan yardimcisi @Blacksee55

kizlar benimde menulere falan hep belli kisiler yorum yapiyor. Benden sonra menu yazanlar bile menume bakmiyor. Bu menu yazma isini soyle yapsak nasil olur.
Ornegin aksam saat 8 ile 9 arasi herkes menusunu paylasacak ve menu paylasan arkadas menusunde bizleri etiketleyecekki menusunu gorup yorumlarimizi yapalim nasil olur

daha mantıklı bi fikrim var
ben menü yazıp yorum alıp ama yorum yapmayanları takip edeyim ve haftalık cezxalarını verelim

bu menü yorumları beni cok yoruyo ya bencillik yani bnm menüm yorumlansın ama ben ugrasmıyayım gibi bişey oluyo..

ben kendi adıma dikkat edicem yorumlamak için

Aynen oyle canim. Sana zor olmazsa super olur. Ona gore herkes sorumlulik alir. Birde sadec3 menu paylasimi yapanlar var oda bencilce bence. gruba ugrama ugrama gel menunu at git 5 msj bile yazmiyor kimisi.

ben kendi adıma dikkat edicem yorumlamak için
sende bi gelişmeler bi güzelleşmeler var kuzu

Aynen oyle canim. Sana zor olmazsa super olur. Ona gore herkes sorumlulik alir. Birde sadec3 menu paylasimi yapanlar var oda bencilce bence. gruba ugrama ugrama gel menunu at git 5 msj bile yazmiyor kimisi.
evet onunda farkındaym. ki bazıları yani bu asıl yada yedek üye farketmiyo sadece cuma bildirimi için gelenler bile var
ben karısıklık olmasın herkesle ilgilenilsin diye az üeden yanayım ama böyle de fazla ilgi şımartıyo mudur nedir herkes bi salıyo kendini rahatlık geliyo

kesinlikle az oz her zmn iyi. Zaten hep belli kisiler aktiff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…