- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.641
evet ama bak mazereti olanları bu konusmadn ayırıyorum tabikidekesinlikle az oz her zmn iyi. Zaten hep belli kisiler aktiff
tayt candır yasıkı tayt giyince acuk daş oluyomm
ayy pek güzel bende meyve yiyimben becerebilirsem kizimla spor yapcemmspora gidiyomm
ay sana noluyo böyleKızlar sütüm yetmiyor herhalde oğluma
Dur azcık daha gözlemleyecem
Canim benim yaa. Valla banada çok oldu benden öncekine sonrakine yorum yapıldı ban yapilmdiydi arada kaynadım ahaha ben yanlız saatlere uyarlayabilirim vardiyalı calistigim icin ama siz aranızda anlaşın bizde gördükçe yorum yapariz ♡selam kizlar
kaptinn ve diger kaptan SekerPancarii ve kaptan yardimcisi @Blacksee55
kizlar benimde menulere falan hep belli kisiler yorum yapiyor. Benden sonra menu yazanlar bile menume bakmiyor. Bu menu yazma isini soyle yapsak nasil olur.
Ornegin aksam saat 8 ile 9 arasi herkes menusunu paylasacak ve menu paylasan arkadas menusunde bizleri etiketleyecekki menusunu gorup yorumlarimizi yapalim nasil olur
bu ara kafanı rahatlat biraz canım güzel filmler izle kitap oku yürüyüş yap mağaza gez iyi gelir diyeti düşünme madem böyle hissetmen de normal bi saçını felan boyat kestir istersen cilt bakımına yönel tavsiye edebileceklerim bunlar kendine yönel üzüldüğün şeyleri düşünmemeye çalışbu msj diyorsun dimi kuzum .. biraz canım sıkıldı regli dönemleri işte
kuzum benim ya bizim işimiz çok zor ben ciddi anlamda bıraktım diyeti spor yapıyorum ama çok yoruldum gerçekten anne olmayı istiyorum ama gücüm kalmadı kuzum
sende bi gelişmeler bi güzelleşmeler var kuzu
Kizlar lahana sarmasını diyete uygun nasil yapilabilir. Mesel almanlar tamamen içi pirinç yerine kıymadan yapiyorlar. Yada 3/4 kıyma 1/4 pirinç
Bende düşündüm öyle. Bulgur ile birazcık kıyma. Ama yağsız pisse cokmu tatsız tuzsuz olur diye düşünüyorum. Yada 1 kaşık yağ aticam en son üstüne. Çok acayip canım cekti ama dolu dolu yemek istiyorum 2 tane değilpirinç yerine bulgur koyulsa canım sonuçta bulgur diyete uygun
bulgur koy pirinc yerine kuzuKizlar lahana sarmasını diyete uygun nasil yapilabilir. Mesel almanlar tamamen içi pirinç yerine kıymadan yapiyorlar. Yada 3/4 kıyma 1/4 pirinç
Giz Allah senisıkı tayt giyince acuk daş oluyomm
Kac aylikdi kuzum az yime kuru incir kayisi falan cogalt istersenKızlar sütüm yetmiyor herhalde oğluma
Dur azcık daha gözlemleyecem
Sadece kiymayla sarsanKizlar lahana sarmasını diyete uygun nasil yapilabilir. Mesel almanlar tamamen içi pirinç yerine kıymadan yapiyorlar. Yada 3/4 kıyma 1/4 pirinç
Aynen kusum öyle yapicam galibabulgur koy pirinc yerine kuzu
Kız çok kuru olmaz mı sadece kıymaylaSadece kiymayla sarsantağam hadi ecik bulgurda goyabilin
Kiymasini bol koy o zaman bi tabak yiyebilirsin bence bu sekilde en fazla 3 4 kasik bulgur yemis olursun sıfır yagsiz yapma kiz az kat yeterBende düşündüm öyle. Bulgur ile birazcık kıyma. Ama yağsız pisse cokmu tatsız tuzsuz olur diye düşünüyorum. Yada 1 kaşık yağ aticam en son üstüne. Çok acayip canım cekti ama dolu dolu yemek istiyorum 2 tane değil
karataycılar mercimek sarması yapıyorKizlar lahana sarmasını diyete uygun nasil yapilabilir. Mesel almanlar tamamen içi pirinç yerine kıymadan yapiyorlar. Yada 3/4 kıyma 1/4 pirinç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?