- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.661
Giymali bulgurlu en mantihlisiKız çok kuru olmaz mı sadece kıymaylahem ben hakiki sarmanin tadini almak istiyommm
ne demke doya doya yicem tencereyi mi bitircenAynen kusum öyle yapicam galiba
Bende düşündüm öyle. Bulgur ile birazcık kıyma. Ama yağsız pisse cokmu tatsız tuzsuz olur diye düşünüyorum. Yada 1 kaşık yağ aticam en son üstüne. Çok acayip canım cekti ama dolu dolu yemek istiyorum 2 tane değil
karataycılar mercimek sarması yapıyor
Aynen sekerim öyle yapicam galibaKiymasini bol koy o zaman bi tabak yiyebilirsin bence bu sekilde en fazla 3 4 kasik bulgur yemis olursun sıfır yagsiz yapma kiz az kat yeter
Haber vericem kizlar tadini sizeya bende bayılırım ama pirinçlisi bi ayrı oluyor bulgurda o tadı alamayabilirsin daha önce denemediysen
yağ konusunda da çok az yağ yeter bence
Ben bile derlemene demke doya doya yicem tencereyi mi bitircen
ben bile geçen 2 tane yiyip bıraktım
3 öğün yeter miBen bile derlemedolu dolu derken sabahtan aksama kadar ahahhaah 3 öğün. Siz bana kızıyordunuz ya az yiyorsun diye onun acısını cikaricam
ben de denemedim ama ben karnabahar ksıırını denemek istiyorum geçen sene öve öve bitiremedilerya geçen arkadaşım yapmış getirmiş ama sevemedim ben
Kafayı sıyırıyorum herhaldeay sana noluyo böyle
Sekiz aylık canımKac aylikdi kuzum az yime kuru incir kayisi falan cogalt istersen
Bende bende Ay gizlar canim surekli bisiler istiyo ya bıktım doymamaktan
ozaman benim dünden 20 dakika tempolu yürüyüs ve 55 dakika plates, eve geldigimde yürümekde zorlandim yani o derece bitik vaziyetteydim:)Tamam canım olur
Süpersin canımozaman benim dünden 20 dakika tempolu yürüyüs ve 55 dakika plates, eve geldigimde yürümekde zorlandim yani o derece bitik vaziyetteydim:)
eyvahhh kiz tamda tehlikeli günde yemissin Cuma insallah verdigini almis olmassin baya ugrastin buhafta cünki... ama en azindan esinle durumlari düzeltmis gibisiniz galibaYa dün dışarı çıktık eve gelirken bizim bı dürümcü var ben çok severim esimde gonlumu alacak ya gitti Adana yaptırdı eve geldim onu yedim üstüne bir de ciger de yicem ben sende yer misin dedi dayanamadım yedim onu da :/
evet insana gercekten cok iyi geliyo dün mesela pilatese gitigimde tam birsaat kafam bombosdu resmen hic bisey düsünmeden bisey takmadan rahatladim resmen:)Süpersin canım
Benimde spora daha çok ağırlık vermem lazım
Oooo süperevet insana gercekten cok iyi geliyo dün mesela pilatese gitigimde tam birsaat kafam bombosdu resmen hic bisey düsünmeden bisey takmadan rahatladim resmen:)
ben de denemedim ama ben karnabahar ksıırını denemek istiyorum geçen sene öve öve bitiremediler
ne zamandır aklımda denemedim hiç belki haftasonu yaparımanaa hiç duymadım dene bakalım güzelse bizde deneriz hem diyettende şaşmamış oluruz
Evet kuzum iki gün sonra başka bir olay olur ama hep boyleyiz bizdeeyvahhh kiz tamda tehlikeli günde yemissin Cuma insallah verdigini almis olmassin baya ugrastin buhafta cünki... ama en azindan esinle durumlari düzeltmis gibisiniz galiba
zor ya birbirinizi idare etmeniz sart tabi ama tek tarafli degil oda seni idare edebiliosa bazi seyleri görmezden gelmen gerekio evlilik bu bosuna demiolar evlenmeden önce gözlerini dört ac evlendikden sonra yarisini kapat diye:)Evet kuzum iki gün sonra başka bir olay olur ama hep boyleyiz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?