- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.681
Her yönü çok iyi ama bu cimrilik beni bitiriyor kuzum iste, istediğim gibi yasayamiyorum o sürekli birikim yapayım derdinde ben de hem birikim olsun hem de yaşayalım istiyorum abartılı şeyler de istemem ama o yaşayacak kadar harcama peşindezor ya birbirinizi idare etmeniz sart tabi ama tek tarafli degil oda seni idare edebiliosa bazi seyleri görmezden gelmen gerekio evlilik bu bosuna demiolar evlenmeden önce gözlerini dört ac evlendikden sonra yarisini kapat diye:)
Neler yaptın de hele keşke merdiven inip çıkmakta puana dahil olaydı bende bugün 1 saatten fazla yürüdüm çok yoruldumben becerebilirsem kizimla spor yapcemmspora gidiyomm
zor canim ya insallah para kazanmaya baslarsin en kisa zamandaHer yönü çok iyi ama bu cimrilik beni bitiriyor kuzum iste, istediğim gibi yasayamiyorum o sürekli birikim yapayım derdinde ben de hem birikim olsun hem de yaşayalım istiyorum abartılı şeyler de istemem ama o yaşayacak kadar harcama peşinde
Kuzum içine bolca soğan sarımsak maydonoz doğra kıyma koy birazda bulgur harika olurpiştikten sonra da üstüne sarımsaklı yoğurt yap off tadından yenmezBende düşündüm öyle. Bulgur ile birazcık kıyma. Ama yağsız pisse cokmu tatsız tuzsuz olur diye düşünüyorum. Yada 1 kaşık yağ aticam en son üstüne. Çok acayip canım cekti ama dolu dolu yemek istiyorum 2 tane değil
Benim de öyle ama frenledim bugün kendimiAy gizlar canim surekli bisiler istiyo ya bıktım doymamaktan
Ayy hamile oldugunu bilmiyordum hayirli olsun bebegin az kilo almalar dilerimeve gitmek istiyorum
Haftada bir temizliğe gidiyor. Bende çok üzülüyorum duruma.Ne yazmıştın ?
Nasılsın bu arada diyet nasıl gidiyor
Çocuklar adına üzüldüm. Gorumcen çalışıyor mu ?
Kaptan öyle olmaz o iş anneme haber verdik orya gitmemiz lazım ayıp olur dicen çayını da annende içeceksin onun annesinde nasıl yapıyorsanız öyle yapacaksın annene gidince
Şimdi makarna yiyorlarBugun koca bi tencere salçalı makarna kavur koy onlerine ayy bunu herkes sever cocuklar ac kalmasin dedim de
Bugün bişey yemedim. Yeşilçaylı Süt detoksu yapıyorumValla onlari ayıbıUMEYYE bosver cok ayip bisey yaptiklari hep boyle basit seyler yap ugrasma koy makarnayi onlerine yesinler sende kendine sebze yemekleri yap
Yok kız yapıyor çok şükür ama çocuklar arıza herşeyi yemiyorlar.Aynen valla ne cekiniyo kardesinin evi degil mi girsin mutfaga yapsin
ÜzüldümHaftada bir temizliğe gidiyor. Bende çok üzülüyorum duruma.
Kaç kilosun verdin mi bu haftaSelam millet bir geldim kimse yok yaa yarın inşallah güzel sonuçlarla geliriz.
Kac aylik bebeginKızlar sütüm yetmiyor herhalde oğluma
Dur azcık daha gözlemleyecem
Yarın sabah belli olacak inşallah fazla çıkmamÜzüldümbelki eşin masraf olmasın ablasına diye götürmek istemiştir
Kaç kilosun verdin mi bu hafta
Sekiz aylık canımKac aylik bebegin
Rabbim yardimcimiz olsunbu msj diyorsun dimi kuzum .. biraz canım sıkıldı regli dönemleri işte
kuzum benim ya bizim işimiz çok zor ben ciddi anlamda bıraktım diyeti spor yapıyorum ama çok yoruldum gerçekten anne olmayı istiyorum ama gücüm kalmadı kuzum
Benimde kesildi 3cu tupten sonra aynen buraya geldikten sonra 1ci gunu biraz oluyom ikinci kesik kesik ucuncu gunu damla damla dördüncü leke şeklinde onceden 6cui gun yikanirdim yumurtammi azaldi nedün 3.cü gündü işte kesildi . biraz fazla merdiven in çık yaptım az geldi ama o rahatlama hissi yok mlesef . keşke benimde uzasa az en azından 4 gün yoğun gelse
mazeretliler ayri tabi.evet ama bak mazereti olanları bu konusmadn ayırıyorum tabikide
tayt candır yaben tayt gidigimde eşim hemen zayıfladın mı sen diyo
hiiiiKızlar sütüm yetmiyor herhalde oğluma
Dur azcık daha gözlemleyecem
Canim benim yaa. Valla banada çok oldu benden öncekine sonrakine yorum yapıldı ban yapilmdiydi arada kaynadım ahaha ben yanlız saatlere uyarlayabilirim vardiyalı calistigim icin ama siz aranızda anlaşın bizde gördükçe yorum yapariz ♡
bulgurla yaparsin cnm. Aslinda sade kiyma ile yap immKizlar lahana sarmasını diyete uygun nasil yapilabilir. Mesel almanlar tamamen içi pirinç yerine kıymadan yapiyorlar. Yada 3/4 kıyma 1/4 pirinç
Giz Allah seniahahah
benimde yaa havaddan midir nedirAy gizlar canim surekli bisiler istiyo ya bıktım doymamaktan
kizz nasil buldun yaa bunuGiymali bulgurlu en mantihlisiEki Görüntüle 2104537 hadi otur ben yaptim senin icin 2 tane yiyebilin
bende denemek isyiyrdum ama deneyemedim yaaben de denemedim ama ben karnabahar ksıırını denemek istiyorum geçen sene öve öve bitiremediler
benimde yaaKafayı sıyırıyorum herhalde
Sekiz aylık canım
kuru incir yemiyordum bak kayısı da iki taneydi sadece sağol canım
Bilmiyorum daha önce geceden sabaha kadar bezi çok şişerdi şimdi olmuyor öyle sabah değiştirdiğim bezde bıraksam akşama kadar dolmuyor ek gıdayıda zorla yediriyorum ama ayy bilemedim
Bende bende abur cubur istiyor canım sürekli
Süpersin canım
Benimde spora daha çok ağırlık vermem lazım
ins inssyarın buyuk gün hadi bakalım bol eksiler
egzersiz plank squat yuruyusNeler yaptın de hele keşke merdiven inip çıkmakta puana dahil olaydı bende bugün 1 saatten fazla yürüdüm çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?