- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.701
Banada tarif ver olurmu bende deneyim.bide mercimekli sarma derken lahanaylami yapraklamiben de denemedim ama ben karnabahar ksıırını denemek istiyorum geçen sene öve öve bitiremediler
Iyi maşallah bu haftan senden en az 1 kg vermeni umuyorum diyetinde sporunda iyi bence. .selam kizlarr yarim saate geliyom
ahh cnm keşke sanirim bana iyi beslenmek yaramiyorIyi maşallah bu haftan senden en az 1 kg vermeni umuyorum diyetinde sporunda iyi bence. .
Hee güzel menun sadece perşembe gunune denk gelmesi kötü olmus. Persembe gunu bir yere gitmemeye çalışıyorum ama gidiyorum annemgile ne..bugun bulantim ne geçti istahim bi acildi oglenleyin haslanmis tavuk yedim 200gr kadar belki azdir ardindan meyveye dayanamadim bi kucucuk portakal yarim nar bi kucuk mandalina bi yarim ayva yedim ama uzuldum hemen sut detoksu yaptim saat 3 ten sonra ne fayda ederse zaten dunku menu berbatti biraz hastaydim basim agridigindan acaba tansiyonummu dusuk die iki lokum yemistim.guya carsamba ile perşembe protein beslenecektim dun bulanti bugun istah problemi yasadim bu haftadyi sabit cikmam lazim yada eksi((
İspanaklı börek, kıbrıs tatlısısabah
ilik limonlu su ve pekmez
4 yaprak marul
1 havuc
1 kk suzme peynir
2 dilim kasar
2 haslanmis yumurta
5 zeytin ile kendime salata yaptim 1 yk zeytinyagi ile karistirip yedim
ara
1 kase yogurt
1 hurma
aksam
1 dolu kase mercimek
1 porsiyon firinda guvec
bol salata
1 dilim ispanakli borek
1 dilim kibris tatlisi
simdi 1 yesil elma
kizlar aksam yemegine gorumceme davetliydik borek ve kibris tatlisi tamamen mecburiyetten. sirf bu yuzden yemekte azicik yedim dolma falab vardi yemedim
Menüm 1 litre süte yeşilçayneden kimse menu paylasmamis2
aynen canom. bende persembe istemiyorum bir yere gitmek ama denk geliyor ya biri geliyor ya boz gidiyoruz.Hee güzel menun sadece perşembe gunune denk gelmesi kötü olmus. Persembe gunu bir yere gitmemeye çalışıyorum ama gidiyorum annemgile ne..bugun bulantim ne geçti istahim bi acildi oglenleyin haslanmis tavuk yedim 200gr kadar belki azdir ardindan meyveye dayanamadim bi kucucuk portakal yarim nar bi kucuk mandalina bi yarim ayva yedim ama uzuldum hemen sut detoksu yaptim saat 3 ten sonra ne fayda ederse zaten dunku menu berbatti biraz hastaydim basim agridigindan acaba tansiyonummu dusuk die iki lokum yemistim.guya carsamba ile perşembe protein beslenecektim dun bulanti bugun istah problemi yasadim bu haftadyi sabit cikmam lazim yada eksi((
misaforlige gitmekten nefret edecegm yakindaİspanaklı börek, kıbrıs tatlısı
1 litrecik mo kozMenüm 1 litre süte yeşilçay
Ay tanisma gunude mi kutluyosunuzkizlar bugun bizim tanisma yildonumumuzesimin unuttugunu dusunuyorum
Eger unutmussa nasil tepki vereyim
gecen yil ve omceki yillar unutmamıştı guzel kutluyorduk bu yil unutur ve ben onemsemezsem bundan sonrada boyle gider
imsallah unutmamıştır ya
kaptinn SekerPancarii SchonerDuft @Blacksee55 UMEYYE @Bir garip orkide1453 @tgb1907 Buki_89 @ParteMoralll
BitmeyenUmidim
poncikbirgelincik
unuttugum yoktur ins
evettAy tanisma gunude mi kutluyosunuz
Biz tabi evlilik yildonumuzu cok guzel sekilde geciririz :) tabi ki dogum gunleri de oyle :) tanisma gunu opusup koklassak yeterevettbu gidisle kutlamayavgz sanrm
guldurme beni gece geceBiz tabi evlilik yildonumuzu cok guzel sekilde geciririz :) tabi ki dogum gunleri de oyle :) tanisma gunu opusup koklassak yeter
Ahahhahahahahhahahha ne güzel yapmış giiGiymali bulgurlu en mantihlisiEki Görüntüle 2104537 hadi otur ben yaptim senin icin 2 tane yiyebilin
Sen yii zaten bizim icin de yi çatlayana kadar yi3 öğün yeter mi
ben bile ben beeennn su an sınırsız yeme özgürlüğüne sahibim ben bi kere taam mı
Olsun bukadar uzuluyosan sen ona guzel seyler hazirla :)guldurme beni gece gecezaten kiz i zor yatirdim morallerim bozuk
biz evlilik tanisma dogum gunusu bunlarin hepsini guzel kutlatdik ama bu defa esim hic hatirlamiyor gibi nedrn nilmiyorum cok taktim kafaya normalde boyle degilimdir. Hormonlardan mi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?