Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
ilik limonlu su ve pekmez

4 yaprak marul
1 havuc
1 kk suzme peynir
2 dilim kasar
2 haslanmis yumurta
5 zeytin ile kendime salata yaptim 1 yk zeytinyagi ile karistirip yedim

ara
1 kase yogurt
1 hurma

aksam
1 dolu kase mercimek
1 porsiyon firinda guvec
bol salata
1 dilim ispanakli borek

1 dilim kibris tatlisi

simdi 1 yesil elma

kizlar aksam yemegine gorumceme davetliydik borek ve kibris tatlisi tamamen mecburiyetten. sirf bu yuzden yemekte azicik yedim dolma falab vardi yemedim

Hee güzel menun sadece perşembe gunune denk gelmesi kötü olmus. Persembe gunu bir yere gitmemeye çalışıyorum ama gidiyorum annemgile ne..bugun bulantim ne geçti istahim bi acildi oglenleyin haslanmis tavuk yedim 200gr kadar belki azdir ardindan meyveye dayanamadim bi kucucuk portakal yarim nar bi kucuk mandalina bi yarim ayva yedim ama uzuldum hemen sut detoksu yaptim saat 3 ten sonra ne fayda ederse zaten dunku menu berbatti biraz hastaydim basim agridigindan acaba tansiyonummu dusuk die iki lokum yemistim.guya carsamba ile perşembe protein beslenecektim dun bulanti bugun istah problemi yasadim bu haftadyi sabit cikmam lazim yada eksi ((

munter seni alintiladim gitmis

İspanaklı börek, kıbrıs tatlısı

aynen canom. bende persembe istemiyorum bir yere gitmek ama denk geliyor ya biri geliyor ya boz gidiyoruz.

senin menu yok mu bir sey yememissin ko bu yazdiklaronda bor sey yok ki meyve ve tavuk

İspanaklı börek, kıbrıs tatlısı
misaforlige gitmekten nefret edecegm yakinda

Menüm 1 litre süte yeşilçay
1 litrecik mo koz

alintilayamadim cnm gorumcenin durumuna uuzuldum. Keske hic kimse bosanmasa keske tum evlilikler ilk gunku gibi olsa ve her cocuk mutlu aile ortaminda buyuse.

Biz tabi evlilik yildonumuzu cok guzel sekilde geciririz :) tabi ki dogum gunleri de oyle :) tanisma gunu opusup koklassak yeter
guldurme beni gece gece zaten kiz i zor yatirdim morallerim bozuk

biz evlilik tanisma dogum gunusu bunlarin hepsini guzel kutlatdik ama bu defa esim hic hatirlamiyor gibi nedrn nilmiyorum cok taktim kafaya normalde boyle degilimdir. Hormonlardan mi nedir

Olsun bukadar uzuluyosan sen ona guzel seyler hazirla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…