- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.721
ya oyle de istemiyorum hediye bile almadim bu defa. Ben pohpohlanmak istiyorumOlsun bukadar uzuluyosan sen ona guzel seyler hazirla :)
Tanışma günü ne giii. Ayy kimseye anlatma. Bdv konu falan açma bak çok dalga gecerizkizlar bugun bizim tanisma yildonumumuzesimin unuttugunu dusunuyorum
Eger unutmussa nasil tepki vereyim
gecen yil ve omceki yillar unutmamıştı guzel kutluyorduk bu yil unutur ve ben onemsemezsem bundan sonrada boyle gider
imsallah unutmamıştır ya
kaptinn @SekerPancarii SchonerDuft @Blacksee55 UMEYYE @Bir garip orkide1453 @tgb1907 @Buki_89 @ParteMoralll
BitmeyenUmidim
@poncikbirgelincik
unuttugum yoktur ins
Dayak istiyon senya oyle de istemiyorum hediye bile almadim bu defa. Ben pohpohlanmak istiyorum
ama birakamiyorum tam olsun istiyorumTanışma günü ne giii. Ayy kimseye anlatma. Bdv konu falan açma bak çok dalga gecerizkusum birak oda eksik kalsin. Seçilirken herse iyi hoş ama sonra ev cocuk iş güç derken akılda kalmıyor ki
siddet haaDayak istiyon sen
Ne çikolatası giii. Diyette degilmisin senama birakamiyorum tam olsun istiyorumBari hatırlayıp bir cikolata alip gelseydi . hem kizimiz aramiza katildi ucumuz kutlayacaktik. ben boylenhayaller kurarken benim okuzum hic tinlamiyor misil misil uyuyor
siddet haa
tanismasaydik evlenemizdikkkNe çikolatası giii. Diyette degilmisin senher dizide birde kurabikleri götürüyorsun onlara say canım evlenme yıldönümü falan normalde ne bileyim tanışma günü nedir. ne kadar az beklenti okadar iyi :/ ama sen böyle istiyorsan güzelce konuşup anlatabilirsin
Cnm sen 49 kılo oldunmj tebrık ederım yaTest yaptım negatif
Sorun değil canım nasıl oldunuz şimdi
gunaydin cnmGünaydın kızlar
Canim facede yaprak la gordumBanada tarif ver olurmu bende deneyim.bide mercimekli sarma derken lahanaylami yapraklami
Keşke ama insanlar evlenmek için evlendiği süreceaynen canom. bende persembe istemiyorum bir yere gitmek ama denk geliyor ya biri geliyor ya boz gidiyoruz.
senin menu yok mu bir sey yememissin ko bu yazdiklaronda bor sey yok ki meyve ve tavuk
misaforlige gitmekten nefret edecegm yakinda
1 litrecik mo koz
alintilayamadim cnm gorumcenin durumuna uuzuldum. Keske hic kimse bosanmasa keske tum evlilikler ilk gunku gibi olsa ve her cocuk mutlu aile ortaminda buyuse.
Vay bee demek halâ kutluyorsunuz. Kaçıncı yılınız acaba? Bizim nerdeyse 8 yıl olacak ama eşimi 14 yıldır tanıyorum.kizlar bugun bizim tanisma yildonumumuzesimin unuttugunu dusunuyorum
gecen yil ve omceki yillar unutmamıştı guzel kutluyorduk bu yil unutur ve ben onemsemezsem bundan sonrada boyle gider
imsallah unutmamıştır ya
kaptinn @SekerPancarii SchonerDuft @Blacksee55 UMEYYE @Bir garip orkide1453 @tgb1907 @Buki_89 @ParteMoralll
BitmeyenUmidim
@poncikbirgelincik
unuttugum yoktur ins
Evet 1 litre yaa acıkmadım. Başım bile ağrımadı. Demekki midemi nasıl doldurmuşum önceki günaynen canom. bende persembe istemiyorum bir yere gitmek ama denk geliyor ya biri geliyor ya boz gidiyoruz.
senin menu yok mu bir sey yememissin ko bu yazdiklaronda bor sey yok ki meyve ve tavuk
1 litrecik mo koz
alintilayamadim cnm gorumcenin durumuna uuzuldum. Keske hic kimse bosanmasa keske tum evlilikler ilk gunku gibi olsa ve her cocuk mutlu aile ortaminda buyuse.
He menu aylasmadumdi bi sabahi yazmamisum klasik kahvalti bi haspanmis yumurta peynr zeytin uc dilim ekmek..oglw sonuda haslanmis tavuk kendimi durduramadimdi meyveler yedim saat 16:30 gibi yeşil cayli sutu ictim yarim lt kaynattimdi iki saatte bi ictim bide bolsuaynen canom. bende persembe istemiyorum bir yere gitmek ama denk geliyor ya biri geliyor ya boz gidiyoruz.
1 litrecik mo koz
Gecms olsun canim igne ilac odem yapar sende iyilesince kesinlikle sut detoksu nu oneririm haftaya owrsembe gunu yapkızlar liste nerde merak ettim kilolarınızı ben yarım kilo verebildim diyeti iyi yaptım aslında ama dün akşam yine iğne yedim ağrım geçmedi iğneler ve ilaçlar çok etkiledi spor da yapamadım ama buna da sükür
öyle dinleniyorum kafam çok doluRabbim yardimcimiz olsun
Biraz ara ver dinlen enerjini toplayinca gelirsin
Herseyin ilaci zaman kuzum dua rabbim nasip etsin inşallah
dönem kapatma açma işlemleri ve yıllık vergiler falan var ay sonu yoğunluğu hafif kalıyor artık bunun yanındamazeretliler ayri tabi.
dimi kiz tayt hem insani das gosterir hem sexsuu
hiiii
komposta ic bol bol cnm sekersiz yap.
kaptinn olaya el atiyor cnmm
bulgurla yaparsin cnm. Aslinda sade kiyma ile yap immbende isterimm
benimde yaa havaddan midir nedir
kizz nasil buldun yaa bunu
bende denemek isyiyrdum ama deneyemedim yaa
benimde yaa
ins inss
egzersiz plank squat yuruyus
ay sonu yogunsun dimi kuzumm
bizde kutlamayız ama biliriz gününü bence önemseme kuzum insanlık hali ama sen bir öpücük ile kutlakizlar bugun bizim tanisma yildonumumuzesimin unuttugunu dusunuyorum
imsallah unutmamıştır ya
BitmeyenUmidim
@poncikbirgelincik
unuttugum yoktur ins
günaydın kuzum nasılsınGünaydın kızlar
ş.. adam kadına yazık birde çocukları babaya vermişlerEvet 1 litre yaa acıkmadım. Başım bile ağrımadı. Demekki midemi nasıl doldurmuşum önceki gün
Keşke dediğin gibi olsa. Ama evliliğin önemini sorumluluğunu bilmeden evlenilirse o yuva yıkılmaya mahkum. Görümcem sonuna kadar sorumluluk sahibi bi kadın. Yıllarca eşi çalışmadı. 11 yıllık evliliğinde nerdeyse 10 yıl çalışmadı adam üstüne birde hem psikolojik hem de bedenen şiddet uyguladı. Üstelik görümcesinden bile şiddet gördüğünü duymuştum. Ama işte çocukları için katlandı çoğu şeye. Sonra kocasına miras düştü para gani tabi. Önce bi araba aldı. Sonrada bikaç ay geçince kadını bezdirmiş iyice zaten. Derken görümcem baba evine döndü. İşin içinde başka şeylerde varmıydı bilmiyorum ama adam şeref yoksunu.
sinir oluyorum yaa biz kadınlar bunu haketmiyoruz.
He canim kefir mayasi bi tanidigim istanbuldan getirecekti günlük mayaliyacagim bende.canim ben hamur isi yapmiyorumki sade cocuklarin beslenmelerine kete yapim.he gecen annem hamur verdiydi musafirlere pizza yaptim onun disinda yapmiyum annemde yapmicak artk onuda diyetisyene goturecem kendileri 98kg oldu artik dur demenin vakti..öyle dinleniyorum kafam çok dolu. yumurtanın yavaş çalışmasını da stres tetiklkiyormuş benim her anım stres . düşünmekten varya kafayı yiyorum iş ayrı annemler ayrı kardeşim ayrı evin içi ayrı stres stresi atma yöntemi az düşünme yöntemi bulmam lazım kendime . bu arada bir doktor ile görüştüm bana gluten tüketme pirinç makarna bulgur gibi şeyler doğurganlığı tetikliyor elimde bir kitap var tahıl beyin onu okuyacam yarım kalmıştı belki bize yarar şeyler bulurum. birde enfeksiyon kabızlık var mı dedi biz bol bol kefir içelim hani beyin vücudu yönetir diyorlar ya aslında öyle değil bağırsaklar ile beyin beraber çalışıyor sindirim çok önemli . sende hamur işini azalt yulafta gluten yoksa yulaf kepeğinden krep yapcam bir süre kendime birde omega 3 ve kalsiyum çok önemli
dönem kapatma açma işlemleri ve yıllık vergiler falan var ay sonu yoğunluğu hafif kalıyor artık bunun yanında
bizde kutlamayız ama biliriz gününü bence önemseme kuzum insanlık hali ama sen bir öpücük ile kutla
günaydın kuzum nasılsın
ş.. adam kadına yazık birde çocukları babaya vermişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?