- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.741
cnm sütün içine yeşilçay koyduğunuz detoks mu benim onda midem bulanabilir ya ama bi deneyeyim olmazsa maalesef bnm bi hafta adet ve bu sürede de migren çıkıyor dengem alt üst oluyor en çok spor yapamaığım için üzüldümGecms olsun canim igne ilac odem yapar sende iyilesince kesinlikle sut detoksu nu oneririm haftaya owrsembe gunu yap
gecen hafta kaçtın keptin yok listeyi ggörseydikGünaydın kızlar 66.9 çıktım. 67 den kılpayı kurtuldum.
Ne yapsın garibim Allah yardımcısı olsun bütün kadınların. Kadın olmak zoröyle dinleniyorum kafam çok dolu. yumurtanın yavaş çalışmasını da stres tetiklkiyormuş benim her anım stres . düşünmekten varya kafayı yiyorum iş ayrı annemler ayrı kardeşim ayrı evin içi ayrı stres stresi atma yöntemi az düşünme yöntemi bulmam lazım kendime . bu arada bir doktor ile görüştüm bana gluten tüketme pirinç makarna bulgur gibi şeyler doğurganlığı tetikliyor elimde bir kitap var tahıl beyin onu okuyacam yarım kalmıştı belki bize yarar şeyler bulurum. birde enfeksiyon kabızlık var mı dedi biz bol bol kefir içelim hani beyin vücudu yönetir diyorlar ya aslında öyle değil bağırsaklar ile beyin beraber çalışıyor sindirim çok önemli . sende hamur işini azalt yulafta gluten yoksa yulaf kepeğinden krep yapcam bir süre kendime birde omega 3 ve kalsiyum çok önemli
dönem kapatma açma işlemleri ve yıllık vergiler falan var ay sonu yoğunluğu hafif kalıyor artık bunun yanında
bizde kutlamayız ama biliriz gününü bence önemseme kuzum insanlık hali ama sen bir öpücük ile kutla
günaydın kuzum nasılsın
ş.. adam kadına yazık birde çocukları babaya vermişler
67.6 geçen haftagecen hafta kaçtın keptin yok listeyi ggörseydik
Severek iç gerçekten miden bulanmaz. Ben sıcak içiyorum tadı hoşuma bile gidiyor.cnm sütün içine yeşilçay koyduğunuz detoks mu benim onda midem bulanabilir ya ama bi deneyeyim olmazsa maalesef bnm bi hafta adet ve bu sürede de migren çıkıyor dengem alt üst oluyor en çok spor yapamaığım için üzüldüm
Iyım tatlım sen naslsınöyle dinleniyorum kafam çok dolu. yumurtanın yavaş çalışmasını da stres tetiklkiyormuş benim her anım stres . düşünmekten varya kafayı yiyorum iş ayrı annemler ayrı kardeşim ayrı evin içi ayrı stres stresi atma yöntemi az düşünme yöntemi bulmam lazım kendime . bu arada bir doktor ile görüştüm bana gluten tüketme pirinç makarna bulgur gibi şeyler doğurganlığı tetikliyor elimde bir kitap var tahıl beyin onu okuyacam yarım kalmıştı belki bize yarar şeyler bulurum. birde enfeksiyon kabızlık var mı dedi biz bol bol kefir içelim hani beyin vücudu yönetir diyorlar ya aslında öyle değil bağırsaklar ile beyin beraber çalışıyor sindirim çok önemli . sende hamur işini azalt yulafta gluten yoksa yulaf kepeğinden krep yapcam bir süre kendime birde omega 3 ve kalsiyum çok önemli
dönem kapatma açma işlemleri ve yıllık vergiler falan var ay sonu yoğunluğu hafif kalıyor artık bunun yanında
bizde kutlamayız ama biliriz gününü bence önemseme kuzum insanlık hali ama sen bir öpücük ile kutla
günaydın kuzum nasılsın
ş.. adam kadına yazık birde çocukları babaya vermişler
Tebrıkler CanımGünaydın kızlar 66.9 çıktım. 67 den kılpayı kurtuldum.
Günaaydıın yoksa bu hafta %7 yi senmi patlattın
Teşekkür ederimTebrıkler Canım
aşk olsunGünaaydıın yoksa bu hafta %7 yi senmi patlattın
canım ya ben dün hep dışardaydım hiç giremedim şimdi gördüm o yüzden kusura bakmakizlar bugun bizim tanisma yildonumumuzesimin unuttugunu dusunuyorum
Eger unutmussa nasil tepki vereyim
gecen yil ve omceki yillar unutmamıştı guzel kutluyorduk bu yil unutur ve ben onemsemezsem bundan sonrada boyle gider
imsallah unutmamıştır ya
@kaptinnSekerPancarii SchonerDuft @Blacksee55 UMEYYE @Bir garip orkide1453 @tgb1907 @Buki_89 @ParteMoralll
@selcanmehmetcan
poncikbirgelincik
unuttugum yoktur ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?