- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.761
bi yapayım bari başım geçsindeSeverek iç gerçekten miden bulanmaz. Ben sıcak içiyorum tadı hoşuma bile gidiyor.
bizim takımdan ses yok bgn naptın sen verdin mi canımliste aradım ama bulamadım bugün cuma değil mi
sadece 500 grambizim takımdan ses yok bgn naptın sen verdin mi canım
bnm de öyle canıum 500 gram gtti valla yemedim de ama spor da yapamadım ondan mıdır bilmemsadece 500 gramkaç gündür dikkat ediyorum ama veremedim
tanismamizin 8. yili evliligimizin 6. yilindayiz . Coluk cocuga karistik boyle oldu kutlamadi henuzKeşke ama insanlar evlenmek için evlendiği sürece
Vay bee demek halâ kutluyorsunuz. Kaçıncı yılınız acaba? Bizim nerdeyse 8 yıl olacak ama eşimi 14 yıldır tanıyorum.
hatirlamadi canim ama gun bitmedi henuz umutla vekliyorumgünaydın kızlarmunter canım biz de kutlamıyoruz ne diyim şimdi hatırladı mı ne oldu sonuc
aferin sanaEvet 1 litre yaa acıkmadım. Başım bile ağrımadı. Demekki midemi nasıl doldurmuşum önceki gün
Keşke dediğin gibi olsa. Ama evliliğin önemini sorumluluğunu bilmeden evlenilirse o yuva yıkılmaya mahkum. Görümcem sonuna kadar sorumluluk sahibi bi kadın. Yıllarca eşi çalışmadı. 11 yıllık evliliğinde nerdeyse 10 yıl çalışmadı adam üstüne birde hem psikolojik hem de bedenen şiddet uyguladı. Üstelik görümcesinden bile şiddet gördüğünü duymuştum. Ama işte çocukları için katlandı çoğu şeye. Sonra kocasına miras düştü para gani tabi. Önce bi araba aldı. Sonrada bikaç ay geçince kadını bezdirmiş iyice zaten. Derken görümcem baba evine döndü. İşin içinde başka şeylerde varmıydı bilmiyorum ama adam şeref yoksunu.
sinir oluyorum yaa biz kadınlar bunu haketmiyoruz.
henuz hatirlamadi umutla bekliyorum isten donunce bakicammunter ne yaptın kız aynı benim gibisin. Bende özel bir günü unutursa bari bi çikileta alaydın derim. Evlendiğimizde İlk sevgililer gününde eve geldi baktım bişey almamış sonra dedim aşk olsun insan bi çikileta alır. Unuttuğumu nerden çıkardın dedi. Gitti bikaç dakika sonra elinde bi balon, bi peluş maymun birde çikiletayla geldi
listeyi goremedimkızlar liste nerde merak ettim kilolarınızı ben yarım kilo verebildim diyeti iyi yaptım aslında ama dün akşam yine iğne yedim ağrım geçmedi iğneler ve ilaçlar çok etkiledi spor da yapamadım ama buna da sükür
oo superrrrHe menu aylasmadumdi bi sabahi yazmamisum klasik kahvalti bi haspanmis yumurta peynr zeytin uc dilim ekmek..oglw sonuda haslanmis tavuk kendimi durduramadimdi meyveler yedim saat 16:30 gibi yeşil cayli sutu ictim yarim lt kaynattimdi iki saatte bi ictim bide bolsu
Dun tartida 82,00 gordum simdi tartildim 80,6 ciktim sukur sut detoksu ise yaramis vc yede çıkamadım ustelik
canim ya moralini yulsek tut uzulme lutfen.öyle dinleniyorum kafam çok dolu. yumurtanın yavaş çalışmasını da stres tetiklkiyormuş benim her anım stres . düşünmekten varya kafayı yiyorum iş ayrı annemler ayrı kardeşim ayrı evin içi ayrı stres stresi atma yöntemi az düşünme yöntemi bulmam lazım kendime . bu arada bir doktor ile görüştüm bana gluten tüketme pirinç makarna bulgur gibi şeyler doğurganlığı tetikliyor elimde bir kitap var tahıl beyin onu okuyacam yarım kalmıştı belki bize yarar şeyler bulurum. birde enfeksiyon kabızlık var mı dedi biz bol bol kefir içelim hani beyin vücudu yönetir diyorlar ya aslında öyle değil bağırsaklar ile beyin beraber çalışıyor sindirim çok önemli . sende hamur işini azalt yulafta gluten yoksa yulaf kepeğinden krep yapcam bir süre kendime birde omega 3 ve kalsiyum çok önemli
dönem kapatma açma işlemleri ve yıllık vergiler falan var ay sonu yoğunluğu hafif kalıyor artık bunun yanında
bizde kutlamayız ama biliriz gününü bence önemseme kuzum insanlık hali ama sen bir öpücük ile kutla
günaydın kuzum nasılsın
ş.. adam kadına yazık birde çocukları babaya vermişler
vuhuuu ben goremedim yaa sabitimGünaydın kızlar 66.9 çıktım. 67 den kılpayı kurtuldum.
unuttu ama bugun daha bitmedi belki alsama hatirlarcanım ya ben dün hep dışardaydım hiç giremedim şimdi gördüm o yüzden kusura bakma
merak ettim unuttu mu eşin sen ne yaptın
hiç kendini üzme ama kırıldıgını güzelce söyle bi daha unutmaz diye düşünüyorumkizlar bugun bizim tanisma yildonumumuzesimin unuttugunu dusunuyorum
Eger unutmussa nasil tepki vereyim
gecen yil ve omceki yillar unutmamıştı guzel kutluyorduk bu yil unutur ve ben onemsemezsem bundan sonrada boyle gider
imsallah unutmamıştır ya
kaptinn @SekerPancarii SchonerDuft @Blacksee55 UMEYYE @Bir garip orkide1453 @tgb1907 @Buki_89 @ParteMoralll
@selcanmehmetcan
poncikbirgelincik
unuttugum yoktur ins
inşallah kuzumHe canim kefir mayasi bi tanidigim istanbuldan getirecekti günlük mayaliyacagim bende.canim ben hamur isi yapmiyorumki sade cocuklarin beslenmelerine kete yapim.he gecen annem hamur verdiydi musafirlere pizza yaptim onun disinda yapmiyum annemde yapmicak artk onuda diyetisyene goturecem kendileri 98kg oldu artik dur demenin vakti..
Aileni cok dusunme kendini kasma herseyi oluruna biraksan rabbim buyuk derdi veren dermanida verir die.canim seytan vesvese verdikce sende stres oluyor Estağfurullah yine halimize binlerce sukur sen anca maneviyata yoneldikce gör bak sikintin azalir icin rahatlar sabret rabbim mukafatini verecek ins..
çatlama sorunu değilde yavaş çalışıyor kuzum sol taraf önemli benim için sağda düzenli oluyor ama orda tüp yok.spor salonuna çok gittim ama mutlu etmiyor orası beni plates olursa belki olabilir ama evimin yakınında yok evde yapıyorum yada yürüyüş yapıyorum iyi geliyorSchonerDuft canım spor da çok faydalı diye biliyorum yumurtanın çalışmasında bi salona mı yazılsan hem kafanda dağılır stres de yapmazsın
oo süpersin hedef kaç ?Günaydın kızlar 66.9 çıktım. 67 den kılpayı kurtuldum.
aminnnnNe yapsın garibim Allah yardımcısı olsun bütün kadınların. Kadın olmak zor
iyiyim bende koşturmaca içindeyimIyım tatlım sen naslsın
süpersin bence misafirde ağırladın üstelik1.03 yüzdem 700 gr gitti
hemen verirsin yerleşmemiş kilo kuzumBende 76 kıloyum
standart sofra gecelik muhabbetiSevgılıler gunune napcaz beybıler
Bız kutlamıytz
Esıme hos bı gece yasatayım fıkır verın bana
hoş geldin canım nasılsın
ay tutmıyorum kitanismamizin 8. yili evliligimizin 6. yilindayiz . Coluk cocuga karistik boyle oldu kutlamadi henuz
hatirlamadi canim ama gun bitmedi henuz umutla vekliyorum
aferin sana
ayy canim neler cekmis kadin bir de karsiligina bak yazik boyle pisliklerle Rabbim larsilastirmasin .
henuz hatirlamadi umutla bekliyorum isten donunce bakicamhatirlamazsa
bozde de bir kez oyle olmustu pelus ayis almistii
listeyi goremedimben sabit gozukuyorum su an neden boyle oldu anlamadim
srnde hastaliktn oyle azicik vermissindir
oo superrrr
canim ya moralini yulsek tut uzulme lutfen.
ruh halime gore ya cemkiririm ya opucuk
vuhuuu ben goremedim yaa sabitim
unuttu ama bugun daha bitmedi belki alsama hatirlar
aynen kuzuşşşş
cnm migrenle uğraşıyorum dün de iğne yaptırdım şimdi paylaşayımevet dünkü menüler için:
munter in menüsüne => @selcanmehmetcan ve UMEYYE yorum yapmış
@selcanmehmetcan in menüsüne =>munter yorum yapmış
UMEYYE nin menüsüne => munter yorum yapmış
eeeeee
orkide1453 @tgb1907 N Nehir60 SchonerDuft poncikbirgelincik Favelayn @Bir garip @06Derya nerde menüler nerde menülere yorumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?