- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #259.781
Geçmiş olsun canımcnm migrenle uğraşıyorum dün de iğne yaptırdım şimdi paylaşayım
kuzum bizde bazen kutluyoruz bazen kutlamiyoruz bizim tanisma hikayemiz biraz unutulmicak tarzdaydi bizim icin ondan onu hatirliyoruz ama dedigim gibi hersene degil:) gecen sene unuttum bende esimde unutmus bihafta sonra aklimiza geldi güldük gectik:) evlilik yildönümümüzü hatirlariz genelede okadar onuda unutmamasi icin o ay bikac kez dillendiriyorum oluo bitiotanismamizin 8. yili evliligimizin 6. yilindayiz . Coluk cocuga karistik boyle oldu kutlamadi henuz
sağol cnm geçmedi maalesef normalde ilaç ve iğneyle geçiyorduGeçmiş olsun canım
ay geçmiş olsun ck kötü o bende geçen hafta ugrastm ilacta içemedimcnm migrenle uğraşıyorum dün de iğne yaptırdım şimdi paylaşayım
Sporda yapamadım. Yapsaydım daha çok verirdim.inşallah kuzum
çatlama sorunu değilde yavaş çalışıyor kuzum sol taraf önemli benim için sağda düzenli oluyor ama orda tüp yok.spor salonuna çok gittim ama mutlu etmiyor orası beni plates olursa belki olabilir ama evimin yakınında yok evde yapıyorum yada yürüyüş yapıyorum iyi geliyor
oo süpersin hedef kaç ?
aminnnn
iyiyim bende koşturmaca içindeyim
süpersin bence misafirde ağırladın üstelik
hemen verirsin yerleşmemiş kilo kuzum
standart sofra gecelik muhabbeti
hoş geldin canım nasılsın
Geçmiş olsun kuzum iyisindir inşallahkızlar ben geldiiiim kusura bakmayın akşam biraz rahatsızlandım o yüzden gec geldim işe listeler geliyo şimdi
Çok şükür veriyorum artık ama spor yapamadım yaa bir haftam boşa gitti ĺtanismamizin 8. yili evliligimizin 6. yilindayiz . Coluk cocuga karistik boyle oldu kutlamadi henuz
hatirlamadi canim ama gun bitmedi henuz umutla vekliyorum
aferin sana
ayy canim neler cekmis kadin bir de karsiligina bak yazik boyle pisliklerle Rabbim larsilastirmasin .
henuz hatirlamadi umutla bekliyorum isten donunce bakicamhatirlamazsa
bozde de bir kez oyle olmustu pelus ayis almistii
listeyi goremedimben sabit gozukuyorum su an neden boyle oldu anlamadim
srnde hastaliktn oyle azicik vermissindir
oo superrrr
canim ya moralini yulsek tut uzulme lutfen.
ruh halime gore ya cemkiririm ya opucuk
vuhuuu ben goremedim yaa sabitim
unuttu ama bugun daha bitmedi belki alsama hatirlar
Nbr nasılsın cnmkızlar ben geldiiiim kusura bakmayın akşam biraz rahatsızlandım o yüzden gec geldim işe listeler geliyo şimdi
iyiyim kuzum cok şükür gece uyuyamadım sabah bi iki saat uyuyayım öyle gideyim işe dedimGeçmiş olsun kuzum iyisindir inşallah
iyiyim bebeğiiim işteyim sen nasılsın nasıl gidiyoNbr nasılsın cnm
Insallah cnöinşallah kuzum
çatlama sorunu değilde yavaş çalışıyor kuzum sol taraf önemli benim için sağda düzenli oluyor ama orda tüp yok.spor salonuna çok gittim ama mutlu etmiyor orası beni plates olursa belki olabilir ama evimin yakınında yok evde yapıyorum yada yürüyüş yapıyorum iyi geliyor
oo süpersin hedef kaç ?
aminnnn
iyiyim bende koşturmaca içindeyim
süpersin bence misafirde ağırladın üstelik
hemen verirsin yerleşmemiş kilo kuzum
standart sofra gecelik muhabbeti
hoş geldin canım nasılsın
Iyı cnm yoguniyiyim bebeğiiim işteyim sen nasılsın nasıl gidiyo
sana da geçmiş olsunay geçmiş olsun ck kötü o bende geçen hafta ugrastm ilacta içemedim
hiç yoktan iyi boşverbnm de öyle canıum 500 gram gtti valla yemedim de ama spor da yapamadım ondan mıdır bilmem
ay hadi inşallah hatırlar kuzumtanismamizin 8. yili evliligimizin 6. yilindayiz . Coluk cocuga karistik boyle oldu kutlamadi henuz
hatirlamadi canim ama gun bitmedi henuz umutla vekliyorum
aferin sana
ayy canim neler cekmis kadin bir de karsiligina bak yazik boyle pisliklerle Rabbim larsilastirmasin .
henuz hatirlamadi umutla bekliyorum isten donunce bakicamhatirlamazsa
bozde de bir kez oyle olmustu pelus ayis almistii
listeyi goremedimben sabit gozukuyorum su an neden boyle oldu anlamadim
srnde hastaliktn oyle azicik vermissindir
oo superrrr
canim ya moralini yulsek tut uzulme lutfen.
ruh halime gore ya cemkiririm ya opucuk
vuhuuu ben goremedim yaa sabitim
unuttu ama bugun daha bitmedi belki alsama hatirlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?