- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.001
Günaydın kuzum .canim ben gidecegim yapilanlari mideme indirmeye
keske ya aslinda spor yapinca insan mutlu oluyor ama iste totoyu kaldrp yapmk skinti
plank i max kac saniye yapabiliyrsn diblenmedeb tek seferde
Dünde sporum var 50 dk ama giremedim hicKızlar fark apaçık ortada Kazanan Bordo şişkolartebrik ederim
@Buki_89 çok iyiydin canım bu hafta aynen devam bu gidişle bir aya kalmaz Giga Hadid sin inşallah
@orkide1453 bu hafta spor yapmadın nerdeyse canım biliyorum hastaydın ama hiç olmazsa Leslie yapabilirdin 1 mil bile olsa hem hastalığına da iyi gelirdi ama inanıyorum haftaya bomba gibi geleceksin
@munter kuzumbebişine rağmen sporunu aksatmayan arkadaşım tebrikler bu hafta da gayet iyiydin
Favelayn sana sözüm yok zaten tekrar tebrikler ve aynen devam inşallah
@tgb1907kız diyetin gayet güzel ama spor nerede %70 beslenme tamam ama % 30 da spor lütfen
Anadolu kaplanları haftasonu sıfır karbonhidrat ve cezaya disiplin istiyorum lütfen
@UMEYYE kuzum misafirlerden yapamadın haftaya inşallah dimi
SchonerDuft canım motivasyonun neden düşük ki diyet mi yordu seni
SekerPancarii sadece iki gün mü spor yaptın
@selcanmehmetcan iyiydin canım bu hafta ama ceza cezadır
@Blacksee55 kız bi gün Yürüyüş gerisi nerde
@Kafam-karisik
Evet supersiniz kizlar her hafta boyle olalimTebrikler derecemiz iyi heraldeSekerPancarii canim sen bugun ugramadin nerelerdesin
OlabilerDünde sporum var 50 dk ama giremedim hicama ben bu hafta hep spor yaptim sadece Çarşamba belim cok agridigindan hic bisi yapmadim yazmayi mi unuttum acaba
Neyse artihOlabiler
Dün yapamadımNeyse artih
Ee napiyonabslere devam ediyonuz demi
Bende reglinin birinci gunu ağırlık çalıştım abs yaptim kiz belim bi agridi iki gun cektim o agriyiDün yapamadımama devam tabi
Sen napıyosun
İki gündür içime ölü oturdu sanki hiç bir şey yapmak istemiyorum ama kendime gelmem lazım iznede ayrıldım daha fazla salmamam lazım yardım edinBende reglinin birinci gunu ağırlık çalıştım abs yaptim kiz belim bi agridi iki gun cektim o agriyicarsamba hic spor yapmadim duzeldi dün agirlik calistim yine simdi de twist shape yapiyom
Regl oldun mu kuzum o yuzden mi bu halsizlik acaba sakin salma ipin ucu bi kacarsa hemen gelir kilolar daha verdiklerimiz oturmadi o yuzden kilo çıkmaya bahane ariyo kacamaga yer yok tamam mi yaz geliyo incecik olucaz unuttun mu sıfır gobek ince bel sekilli bi vücutİki gündür içime ölü oturdu sanki hiç bir şey yapmak istemiyorum ama kendime gelmem lazım iznede ayrıldım daha fazla salmamam lazım yardım edin
İki gündür alabildiğine yiyorum zaten biraz artı var temizlemem lazımRegl oldun mu kuzum o yuzden mi bu halsizlik acaba sakin salma ipin ucu bi kacarsa hemen gelir kilolar daha verdiklerimiz oturmadi o yuzden kilo çıkmaya bahane ariyo kacamaga yer yok tamam mi yaz geliyo incecik olucaz unuttun mu sıfır gobek ince bel sekilli bi vücut
Tamam bitti artik yemek yok kendine gelİki gündür alabildiğine yiyorum zaten biraz artı var temizlemem lazım
Olmadım canım daha ya bi olsam rahatlayacam da
Günaydın kuzum napiyosunGünaydın kızlar
Tamam canımTamam bitti artik yemek yok kendine gelbosuna ac kaldin o zaman emek verdin ye al hepsini bahar geldi şurda bi şubat kaldi sonra gezmeler gunesli havalar dar giysiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?