Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim ben gidecegim yapilanlari mideme indirmeye

keske ya aslinda spor yapinca insan mutlu oluyor ama iste totoyu kaldrp yapmk skinti
plank i max kac saniye yapabiliyrsn diblenmedeb tek seferde
Günaydın kuzum .
Boynum ağrıyor zorlayamiyorum sabit şekilde 1 dk dan fazla bir birsek pozisyonunda bir şınav şeklinde yapsam 2 dk yaparım belki daha fazla kollarım güçlendi çünkü. Ben tembellestim bayağı dikkat etmiyorum hiç

Dünde sporum var 50 dk ama giremedim hic ama ben bu hafta hep spor yaptim sadece Çarşamba belim cok agridigindan hic bisi yapmadim yazmayi mi unuttum acaba

Bende reglinin birinci gunu ağırlık çalıştım abs yaptim kiz belim bi agridi iki gun cektim o agriyicarsamba hic spor yapmadim duzeldi dün agirlik calistim yine simdi de twist shape yapiyom
İki gündür içime ölü oturdu sanki hiç bir şey yapmak istemiyorum ama kendime gelmem lazım iznede ayrıldım daha fazla salmamam lazım yardım edin

İki gündür içime ölü oturdu sanki hiç bir şey yapmak istemiyorum ama kendime gelmem lazım iznede ayrıldım daha fazla salmamam lazım yardım edin
Regl oldun mu kuzum o yuzden mi bu halsizlik acaba sakin salma ipin ucu bi kacarsa hemen gelir kilolar daha verdiklerimiz oturmadi o yuzden kilo çıkmaya bahane ariyo kacamaga yer yok tamam mi yaz geliyo incecik olucaz unuttun mu sıfır gobek ince bel sekilli bi vücut

İki gündür alabildiğine yiyorum zaten biraz artı var temizlemem lazım
Olmadım canım daha ya bi olsam rahatlayacam da

İki gündür alabildiğine yiyorum zaten biraz artı var temizlemem lazım
Olmadım canım daha ya bi olsam rahatlayacam da
Tamam bitti artik yemek yok kendine gelbosuna ac kaldin o zaman emek verdin ye al hepsini bahar geldi şurda bi şubat kaldi sonra gezmeler gunesli havalar dar giysiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…