Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

baya iyi duruyorsun yine cnm ben 1 dk zar zor durabiliyorum.

Günaydın kızlar
gunaydinn cnm
gunaydinn cnmm

Pazartesi herkes bildirim yapiyor artik eskisi gibi pazartesi arti çıkan görmek istemiyorum haftasonu kaçamakları unutun sabit de kabul etmem
tamamdir kaptannn

Ve dün bi ekmek denemesi yaptim ekmeklerim artik daha faydali ve proteinli yesil mercimek kullandim ekmeğimde ve cok guzel oldu asla mercimek tadi gelmiyo Eki Görüntüle 2105658
ay ne guzel olmus nasil yaptin de helee

munter Luluuu94

Bu tarifi uyguladim kizlar tambugday unu kullandim ben bide arti olarak ben 2 bardak mercimek kullandim 1 yemek kaşığı da zeytinyağı ekledim
Mercimegi geceden karbonatli suyla ısladım ertesi gun iyce haslayip anlattigi gibi kullandim bi tam ekmek 16 tane de 1 dilim ekmek buyuklugunde sandviç ekmekleri yaptim ve normal yaptigim ekmekden cok daha hosuma gitti mercimegin tadi gelmiyo rengi daha kahverengi oluyo ve iyi pisirmek lazim içi nemli kalmasin diye üstü iyce kızarsın

gunaydin kizlar. Bugun gunum var ben gidiyorum ins salata tarzi seyler vardir. Mumkun oldugunca hafif beslenecegim ins.
Geldiğimde sporsa yaparsam artilanmadan devam ederm diye dusunuyorum. Hadi hepinizi optum aksama gorusuruz.
Gorusuruz kuzum az yi

Çok sağol canım

Aynen canim insallah sen buralara ugra lutfen ben bugun karatay a basladim spor ve karatay yapicam kuzenim basladi bgn 6.gun 3kilo gitmis bile odem cogu tabi ama olsun insallah basaririm

ayy sag ol cnm. Ne guzel detayli tarif. Ben bu olcunun yarisini yapsam olur mu kucuk baton kek kalibim var onda yapsam denemelik.

Gorusuruz kuzum az yi
ins cnmm su boregi varsa mahvoldum

Kafam karisik i listeden cikar bebegim takimdan cikardim bdn

Aynen canim insallah sen buralara ugra lutfen ben bugun karatay a basladim spor ve karatay yapicam kuzenim basladi bgn 6.gun 3kilo gitmis bile odem cogu tabi ama olsun insallah basaririm
Zaman buldukca ve esim yokken hep burdayim canim yaz geliyo hizlanalim biraz kilolar gitsin sporlar çoğalsın cok iyi canim karatay usulu beslenme gayet saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…