- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.021
Tabiki verceksin menuTamam canımizinde olsam da menü verebilirmiyim
Yeşil mercimeği nasıl kullandınVe dün bi ekmek denemesi yaptim ekmeklerim artik daha faydali ve proteinliyesil mercimek kullandim ekmeğimde ve cok guzel oldu asla mercimek tadi gelmiyo Eki Görüntüle 2105658
TamamdırTabiki verceksin menukilo almak yok cumalari kilo da bildir
baya iyi duruyorsun yine cnm ben 1 dk zar zor durabiliyorum.Günaydın kuzum .
Boynum ağrıyor zorlayamiyorum sabit şekilde 1 dk dan fazla bir birsek pozisyonunda bir şınav şeklinde yapsam 2 dk yaparım belki daha fazla kollarım güçlendi çünkü. Ben tembellestim bayağı dikkat etmiyorum hiç
gunaydinn cnmGünaydın kızlar
gunaydinn cnmmGunaydin kizlar
tamamdir kaptannnPazartesi herkes bildirim yapiyor artik eskisi gibipazartesi arti çıkan görmek istemiyorum haftasonu kaçamakları unutun sabit de kabul etmem
ay ne guzel olmus nasil yaptin de heleeVe dün bi ekmek denemesi yaptim ekmeklerim artik daha faydali ve proteinliyesil mercimek kullandim ekmeğimde ve cok guzel oldu asla mercimek tadi gelmiyo Eki Görüntüle 2105658
Gorusuruz kuzum az yigunaydin kizlar. Bugun gunum var ben gidiyorum ins salata tarzi seyler vardir. Mumkun oldugunca hafif beslenecegim ins.
Geldiğimde sporsa yaparsam artilanmadan devam ederm diye dusunuyorum. Hadi hepinizi optum aksama gorusuruz.
Çok sağol canımmunter Luluuu94
Eki Görüntüle 2105679
Bu tarifi uyguladim kizlartambugday unu kullandim ben bide arti olarak ben 2 bardak mercimek kullandim 1 yemek kaşığı da zeytinyağı ekledim
Mercimegi geceden karbonatli suyla ısladım ertesi gun iyce haslayip anlattigi gibi kullandim bi tam ekmek 16 tane de 1 dilim ekmek buyuklugunde sandviç ekmekleri yaptimve normal yaptigim ekmekden cok daha hosuma gitti mercimegin tadi gelmiyo rengi daha kahverengi oluyo ve iyi pisirmek lazim içi nemli kalmasin diye üstü iyce kızarsın
Aynen canim insallah sen buralara ugra lutfen ben bugun karatay a basladim spor ve karatay yapicam kuzenim basladi bgn 6.gun 3kilo gitmis bile odem cogu tabi ama olsun insallah basaririmBu hafta 3. Olmuşuz fıstıklarharikasiniz yarışmada olduğumuzu unutmuyoruz ve takımımızı hep böyle derecelere sokmak için kaçamak yapmiyoruz haftaya hedef 2. Olmak
Favelayn kuzum seni ayri tebrik ederim bireyselde birinci oldunnn
ayy sag ol cnm. Ne guzel detayli tarif. Ben bu olcunun yarisini yapsam olur mu kucuk baton kek kalibim var onda yapsam denemelik.munter Luluuu94
Eki Görüntüle 2105679
Bu tarifi uyguladim kizlartambugday unu kullandim ben bide arti olarak ben 2 bardak mercimek kullandim 1 yemek kaşığı da zeytinyağı ekledim
Mercimegi geceden karbonatli suyla ısladım ertesi gun iyce haslayip anlattigi gibi kullandim bi tam ekmek 16 tane de 1 dilim ekmek buyuklugunde sandviç ekmekleri yaptimve normal yaptigim ekmekden cok daha hosuma gitti mercimegin tadi gelmiyo rengi daha kahverengi oluyo ve iyi pisirmek lazim içi nemli kalmasin diye üstü iyce kızarsın
ins cnmm su boregi varsa mahvoldumGorusuruz kuzum az yi
SımardimmmBu hafta 3. Olmuşuz fıstıklarharikasiniz yarışmada olduğumuzu unutmuyoruz ve takımımızı hep böyle derecelere sokmak için kaçamak yapmiyoruz haftaya hedef 2. Olmak
Favelayn kuzum seni ayri tebrik ederim bireyselde birinci oldunnn
Kafam karisik i listeden cikar bebegim takimdan cikardim bdnKızlar fark apaçık ortada Kazanan Bordo şişkolartebrik ederim
@Buki_89 çok iyiydin canım bu hafta aynen devam bu gidişle bir aya kalmaz Giga Hadid sin inşallah
orkide1453 bu hafta spor yapmadın nerdeyse canım biliyorum hastaydın ama hiç olmazsa Leslie yapabilirdin 1 mil bile olsa hem hastalığına da iyi gelirdi ama inanıyorum haftaya bomba gibi geleceksin
munter kuzum bebişine rağmen sporunu aksatmayan arkadaşım tebrikler bu hafta da gayet iyiydin
Favelayn sana sözüm yok zaten tekrar tebrikler ve aynen devam inşallah
@tgb1907kız diyetin gayet güzel ama spor nerede %70 beslenme tamam ama % 30 da spor lütfen
Anadolu kaplanları haftasonu sıfır karbonhidrat ve cezaya disiplin istiyorum lütfen
UMEYYE kuzum misafirlerden yapamadın haftaya inşallah dimi
@SchonerDuft canım motivasyonun neden düşük ki diyet mi yordu seni
SekerPancarii sadece iki gün mü spor yaptın
@selcanmehmetcan iyiydin canım bu hafta ama ceza cezadır
@Blacksee55 kız bi gün Yürüyüş gerisi nerde
@Kafam-karisik
Pazartesi herkes bildirim yapiyor artik eskisi gibipazartesi arti çıkan görmek istemiyorum haftasonu kaçamakları unutun sabit de kabul etmem
Kilonu gincelle canim motuvasyon olsun bizeSımardimmm
Tamamdır canimK
Kilonu gincelle canim motuvasyon olsun bize
Anim ne güzel yapmışsın hemen tarif verVe dün bi ekmek denemesi yaptim ekmeklerim artik daha faydali ve proteinliyesil mercimek kullandim ekmeğimde ve cok guzel oldu asla mercimek tadi gelmiyo Eki Görüntüle 2105658
Tamam canımKafam karisik i listeden cikar bebegim takimdan cikardim bdn
Pazartesi herkes bildirim yapiyor artik eskisi gibipazartesi arti çıkan görmek istemiyorum haftasonu kaçamakları unutun sabit de kabul etmem
Zaman buldukca ve esim yokken hep burdayim canim yaz geliyo hizlanalim biraz kilolar gitsin sporlar çoğalsınAynen canim insallah sen buralara ugra lutfen ben bugun karatay a basladim spor ve karatay yapicam kuzenim basladi bgn 6.gun 3kilo gitmis bile odem cogu tabi ama olsun insallah basaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?