- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.041
Olur kuzum bende baton kaliba yarısını koyup pişirdim yarısını da minik ekmekcikler seklinde yaptim yari ölçü de yapabilirsinayy sag ol cnm. Ne guzel detayli tarif. Ben bu olcunun yarisini yapsam olur mu kucuk baton kek kalibim var onda yapsam denemelik.
ins cnmm su boregi varsa mahvoldum
Senin kıvırcık bebisini yirimeski usule dönüs
Anim ne güzel yapmışsın hemen tarif verhee tamam vermişsin D
Begendim valla kuzum. Sen normal beyaz un mu kullandin pekiEki Görüntüle 2105720 Bağandin mi ayyy
Yok ben tam bugday unu kullandim kuzum uzun uzun yogurdum iyceBegendim valla kuzum. Sen normal beyaz un mu kullandin peki
Sıkı yönetim diyosunEki Görüntüle 2105718
Sen bi gorhtun ellaaam
Insallah basaririm cunku az yemek filan da etkilemedi bu kiloyu nasil kiracam bilmiyorum motuvasyonumun dusmesinden korkuyorumZaman buldukca ve esim yokken hep burdayim canim yaz geliyo hizlanalim biraz kilolar gitsin sporlar çoğalsıncok iyi canim karatay usulu beslenme gayet saglikli
MasallahKarin çalışmam tamam10 dk abs 15 dk yoga yaptik kizimla
Evet hızlanma zamaniSıkı yönetim diyosun
Gaza geldik iyice
Dün adanada kaldık. Şimdi eve dönüyoruz inşallah pazartesi güzel rakamlar gelir hepimizden
Aslinda cok az yemek de metabolizmayi yavaslatiyo ve vücut kıtlık var sanip yediklerini depoluyo dengeli beslenmek cok daha guzel haftada 500 gr versek cok iyi benceInsallah basaririm cunku az yemek filan da etkilemedi bu kiloyu nasil kiracam bilmiyorum motuvasyonumun dusmesinden korkuyorum
Sende spor yok mu bugunMasallah
Senin kıvırcık bebisini yirimİyi oldu onlara demi ecik sıkıştırak
Akşama insallah 15 dk abs kesin yapicam belki ipte atlarimSende spor yok mu bugun
Insallah bu hafta 500 gitti bakalom vucut harekete geçer belkimAslinda cok az yemek de metabolizmayi yavaslatiyo ve vücut kıtlık var sanip yediklerini depoluyo dengeli beslenmek cok daha guzel haftada 500 gr versek cok iyi bence
Masallah kuzu cok iyi gitmisKizlar selam evde olunca cok bakma firsatim olmuyor bizim ufakliktan dolayi once onu soyleyim dedim
Diyetisyene kontrole gittim 3 kilo yagdan gitmis (cok sasirdi tekrar tartiya cikardi sonuc yine 3 kilo) ama kas artisim ve sivi artisim olmus o nedenle toplamda 1.300 vermisim
Benim icin gayet iyi benim amacim haftada 1 di zaten ufak degisikliklerle listeye devam
Bu hafta dereceye girdikmi bakma firsatim olmadi aydinlatirsaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?