Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy sag ol cnm. Ne guzel detayli tarif. Ben bu olcunun yarisini yapsam olur mu kucuk baton kek kalibim var onda yapsam denemelik.

ins cnmm su boregi varsa mahvoldum
Olur kuzum bende baton kaliba yarısını koyup pişirdim yarısını da minik ekmekcikler seklinde yaptim yari ölçü de yapabilirsin pazartesi arti çıkarsan karışmamgorursun o zaman boregi

Acik evi toparlayip oturdum bugün manikür yaptimojelendimyemegimi de koydum yesil fasulye kahvemi içip karın vidosu yapip kizimla yoga yapcaz

Zaman buldukca ve esim yokken hep burdayim canim yaz geliyo hizlanalim biraz kilolar gitsin sporlar çoğalsın cok iyi canim karatay usulu beslenme gayet saglikli
Insallah basaririm cunku az yemek filan da etkilemedi bu kiloyu nasil kiracam bilmiyorum motuvasyonumun dusmesinden korkuyorum

Insallah basaririm cunku az yemek filan da etkilemedi bu kiloyu nasil kiracam bilmiyorum motuvasyonumun dusmesinden korkuyorum
Aslinda cok az yemek de metabolizmayi yavaslatiyo ve vücut kıtlık var sanip yediklerini depoluyo dengeli beslenmek cok daha guzel haftada 500 gr versek cok iyi bence

Kizlar selam evde olunca cok bakma firsatim olmuyor bizim ufakliktan dolayi once onu soyleyim dedim

Diyetisyene kontrole gittim 3 kilo yagdan gitmis (cok sasirdi tekrar tartiya cikardi sonuc yine 3 kilo) ama kas artisim ve sivi artisim olmus o nedenle toplamda 1.300 vermisim

Benim icin gayet iyi benim amacim haftada 1 di zaten ufak degisikliklerle listeye devam

Bu hafta dereceye girdikmi bakma firsatim olmadi aydinlatirsaniz cok sevinirim

Masallah kuzu cok iyi gitmis
3. Olduk bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…