- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.061
Ise gittim ordan anneme kahvaltıya 2 omlet yedim kendime şaştım ama ekmek kaçtı kepek ekmeği almıştım 1 dilim ekmek üstü tereyağ ve kiraz reçeli yedim pişmanımGünaydın kuzum napiyosun
Güzel görünüyor ben pisirecegime emin olsam yapardımVe dün bi ekmek denemesi yaptim ekmeklerim artik daha faydali ve proteinliyesil mercimek kullandim ekmeğimde ve cok guzel oldu asla mercimek tadi gelmiyo Eki Görüntüle 2105658
Bana az geliyor birde göğüslerim diklesti sanki kol kaslarım süper oldubaya iyi duruyorsun yine cnm ben 1 dk zar zor durabiliyorum.
gunaydinn cnm
gunaydinn cnmm
tamamdir kaptannn
ay ne guzel olmus nasil yaptin de helee
Eline sağlık kuzummunter @Bir garip
Eki Görüntüle 2105679
Bu tarifi uyguladim kizlartambugday unu kullandim ben bide arti olarak ben 2 bardak mercimek kullandim 1 yemek kaşığı da zeytinyağı ekledim
Mercimegi geceden karbonatli suyla ısladım ertesi gun iyce haslayip anlattigi gibi kullandim bi tam ekmek 16 tane de 1 dilim ekmek buyuklugunde sandviç ekmekleri yaptimve normal yaptigim ekmekden cok daha hosuma gitti mercimegin tadi gelmiyo rengi daha kahverengi oluyo ve iyi pisirmek lazim içi nemli kalmasin diye üstü iyce kızarsın
Kızına da maşallahAcik evi toparlayip oturdum bugün manikür yaptimojelendim yemegimi de koydum yesil fasulye kahvemi içip karın vidosu yapip kizimla yoga yapcaz
Yoo kaçırmadım fazlaEvet hızlanma zamani
Cok kacirmadin insallah adanalarda
Çok iyi canım çok sevindimKizlar selam evde olunca cok bakma firsatim olmuyor bizim ufakliktan dolayi once onu soyleyim dedim
Diyetisyene kontrole gittim 3 kilo yagdan gitmis (cok sasirdi tekrar tartiya cikardi sonuc yine 3 kilo) ama kas artisim ve sivi artisim olmus o nedenle toplamda 1.300 vermisim
Benim icin gayet iyi benim amacim haftada 1 di zaten ufak degisikliklerle listeye devam
Bu hafta dereceye girdikmi bakma firsatim olmadi aydinlatirsaniz cok sevinirim
Iyiydi ama az önce bir buçuk dilim kek yedimNaptınız kızlar gününüz nasıl geçti
hemen spora koş akşam yemeği de yeme eritirsin ödül say kendine de onları sonuçta yedinIyiydi ama az önce bir buçuk dilim kek yedimkomşum yollamış en sevdiğim çikolata kremalı fındıklı ıslak kek
tm cnm sag ol.Olur kuzum bende baton kaliba yarısını koyup pişirdim yarısını da minik ekmekcikler seklinde yaptim yari ölçü de yapabilirsinpazartesi arti çıkarsan karışmam gorursun o zaman boregi
oo superrr ben zar zor dayaniyorum o kadarIse gittim ordan anneme kahvaltıya 2 omlet yedim kendime şaştım ama ekmek kaçtı kepek ekmeği almıştım 1 dilim ekmek üstü tereyağ ve kiraz reçeli yedim pişmanım.
Güzel görünüyor ben pisirecegime emin olsam yapardım
Bana az geliyor birde göğüslerim diklesti sanki kol kaslarım süper oldu
Eline sağlık kuzum
Kızına da maşallah
benim bol yemeliNaptınız kızlar gününüz nasıl geçti
İp atlayayım biraz demihemen spora koş akşam yemeği de yeme eritirsin ödül say kendine de onları sonuçta yedin
Sen ne yedin ki puff yaa bu hafta sonu na derman pazartesileri olur umarımtm cnm sag ol.
yaa cikmayayimmm
oo superrr ben zar zor dayaniyorum o kadar
benim bol yemelisen ne yaptin cnm
Afiyet olsun canım. Karatay mantığı şekerden ve undan ayrıca ara öğünden uzak durmak galiba umarım iyi olur.Iyi aksamlar karatay 1. Gun
Kahvalti sat 10.30
2 yumurta
3 zeytin 1 kk peynir 1 caybardagi ceviz ve badem
Havuç maydonoz
Aksam5 5.30 arasi
Ciger sote
Yogurt yarim kase ve salata
Az once 1 elma yedim aslinda yemem lazimdi
Evet canim bi de en az 5 saat yemeyerek leptin calistirmakAfiyet olsun canım. Karatay mantığı şekerden ve undan ayrıca ara öğünden uzak durmak galiba umarım iyi olur.
ben başta 10 sn duruyordum sonra alıştım10 sn artırarak git yaparsın .tm cnm sag ol.
yaa cikmayayimmm
hee atla abs de yap azcık göbekte erir bende birazdan mekik planl şınav yapcam 100 de squat yapayım diyorum enerji gelirseİp atlayayım biraz demi
Canim Spor yapabilirsen telafi edersintm cnm sag ol.
yaa cikmayayimmm
Tebrikler spor yapinca yaglar gitmis kas kutlesi artmistir diyetisyen ne dedi bizim diyetisyen tavsiye etmiyordu once kilo ver sonra spor diyeKizlar selam evde olunca cok bakma firsatim olmuyor bizim ufakliktan dolayi once onu soyleyim dedim
Diyetisyene kontrole gittim 3 kilo yagdan gitmis (cok sasirdi tekrar tartiya cikardi sonuc yine 3 kilo) ama kas artisim ve sivi artisim olmus o nedenle toplamda 1.300 vermisim
Benim icin gayet iyi benim amacim haftada 1 di zaten ufak degisikliklerle listeye devam
Bu hafta dereceye girdikmi bakma firsatim olmadi aydinlatirsaniz cok sevinirim
Iyi canim bi haftalik adet sonrasi migrenin yorgunlugu var sagolsun @Bir garip leslie onerdi simdi onu yaptim cunku vucudum cok yorgun bide abs yapicamorkide1453 senin nasıl gidiyor kuzum
gayet guzel cnm afiyet olsun.Iyi aksamlar karatay 1. Gun
Kahvalti sat 10.30
2 yumurta
3 zeytin 1 kk peynir 1 caybardagi ceviz ve badem
Havuç maydonoz
Aksam5 5.30 arasi
Ciger sote
Yogurt yarim kase ve salata
Az once 1 elma yedim aslinda yemem lazimdi
soyleyemmi sahiSen ne yedin ki puff yaa bu hafta sonu na derman pazartesileri olur umarım
1 dk ya kadar cikardim artiracagim ins.Benim gogusler toparlanmaz gerciben başta 10 sn duruyordum sonra alıştım10 sn artırarak git yaparsın .
neler yedin ki öyle
benim yorucu geçti bugün işe gittim 2 3 saat çalıştım
hee atla abs de yap azcık göbekte erir bende birazdan mekik planl şınav yapcam 100 de squat yapayım diyorum enerji gelirse
yaptim cnmmCanim Spor yapabilirsen telafi edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?