- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.081
tabi ki iyi yaptin cnm. yeterku hareket edelim. Tartida kilo veremesek bile kas yapariz10 dk karin egzersizi yaptim mekik tarzi kolay bi video sectim hic yoktan iyidir degil mi
canim harikasin. Bu senin icinn baya motive edici olmustur. 3 kg yag ne demek masallahhKizlar selam evde olunca cok bakma firsatim olmuyor bizim ufakliktan dolayi once onu soyleyim dedim
Diyetisyene kontrole gittim 3 kilo yagdan gitmis (cok sasirdi tekrar tartiya cikardi sonuc yine 3 kilo) ama kas artisim ve sivi artisim olmus o nedenle toplamda 1.300 vermisim
Benim icin gayet iyi benim amacim haftada 1 di zaten ufak degisikliklerle listeye devam
Bu hafta dereceye girdikmi bakma firsatim olmadi aydinlatirsaniz cok sevinirim
leslie yi sevmiyorum sıkılıuyorumben sen sevebildin mi ? migren ne durumdaIyi canim bi haftalik adet sonrasi migrenin yorgunlugu var sagolsun @Bir garip leslie onerdi simdi onu yaptim cunku vucudum cok yorgun bide abs yapicam
kız 100 squatta ne var ki ..... toparlanır benimkiler toplandıysa herkesin toplanır merak etme muntercımgayet guzel cnm afiyet olsun.
soyleyemmi sahi
1 dk ya kadar cikardim artiracagim ins.Benim gogusler toparlanmaz gerci
100 squat mi
cumartesi yarim gun mu calisiyorsun
yaptim cnmmins yag olmamislardir
kesinlikle hiç yoktan iyidir10 dk karin egzersizi yaptim mekik tarzi kolay bi video sectim hic yoktan iyidir degil mi
burdayım ben kuşumkizlar neredesiniz
ben o kadar yapamiyorum ya senin gecmisinde spor var mi kizleslie yi sevmiyorum sıkılıuyorumben sen sevebildin mi ? migren ne durumda
kız 100 squatta ne var ki ..... toparlanır benimkiler toplandıysa herkesin toplanır merak etme muntercım
evet 9 gibi gidiyorum 12 13 arası çıkıyorum.
kesinlikle hiç yoktan iyidir
menumu gordun muburdayım ben kuşum
bu nasil menu bor sey yememissin kuzummBenim iştahım hiç kalmadı menüm aşırı berbat
Sabah
1 kızarmış ekmek
Bir dilim kaşar peyniri
Ara
1 elma
Öğle
Yok
Akşam
1 tabak mantarlı tavulu sote
1 dilim kızarmış ekmek
Yiyemiyorum ki ya yok gibiyim ayni zor yedim bunları dabu nasil menu bor sey yememissin kuzumm
hee hafta içide öyle gidiyorum bazende 8 olmadan iş yerinde oluyorumben o kadar yapamiyorum ya senin gecmisinde spor var mi kiz
emzoriyorum ya yere surunecek goguslerdas gibi gogusler oldu sonuk balon
sabah 9 iyi ya
görmezden geldim çok yemişsinmenumu gordun mu
iyi bari 9 guzelhee hafta içide öyle gidiyorum bazende 8 olmadan iş yerinde oluyorum
kısmen var 1 sene kadar spora gittim ordan az esneklik kazanmıştım sonraSekerPancarii sayesinde üstüne ekleme yaptım ...
hee emzir sen sonra yaparsın bişi olmaz daş gibi olurlar tekrar
görmezden geldim çok yemişsin
çok az olmuş sister ya keşke öğlen bir kase yoğurt falan yeseydinBenim iştahım hiç kalmadı menüm aşırı berbat
Sabah
1 kızarmış ekmek
Bir dilim kaşar peyniri
Ara
1 elma
Öğle
Yok
Akşam
1 tabak mantarlı tavulu sote
1 dilim kızarmış ekmek
esin mi yineYiyemiyorum ki ya yok gibiyim ayni zor yedim bunları da
spor için tebrik ederim 1 dk plank yapmışsın onu 1 hafta sonra 1,5 dkya çıkar birde şınav çek yarım şınavı biliyormusun plan ile ikisdi bir arada süper oluyoriyi bari 9 guzel
olur mu dersin
hak ettimm tohatiii
sporumu da gordun mu
Yemek yemeyi unutuyorm bugün ya açlık hissim yok çok dengesiz bı bunyem var benim 6 sında doktora gidicem dahilyeye biçok az olmuş sister ya keşke öğlen bir kase yoğurt falan yeseydin
Yok ya iyiyiz onla ama gitti yine deesin mi yine
yarim şinav duvardaki mispor için tebrik ederim 1 dk plank yapmışsın onu 1 hafta sonra 1,5 dkya çıkar birde şınav çek yarım şınavı biliyormusun plan ile ikisdi bir arada süper oluyor
hah iyi olunnYok ya iyiyiz onla ama gitti yine de
Ben de sıkılıyorum lesliede ama suan en uygun oydu geçti agrim canim ama şiddetli agridigi için yorgunlugu kaldi yarima iyixe gecer insallahleslie yi sevmiyorum sıkılıuyorumben sen sevebildin mi ? migren ne durumda
kız 100 squatta ne var ki ..... toparlanır benimkiler toplandıysa herkesin toplanır merak etme muntercım
evet 9 gibi gidiyorum 12 13 arası çıkıyorum.
kesinlikle hiç yoktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?