- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.101
Bide evde spor yap diye instagramda sayga var koltukta otur kalk mekik filan var onlardan da deniycem ginde 10 dk neleri değiştirirtabi ki iyi yaptin cnm. yeterku hareket edelim. Tartida kilo veremesek bile kas yapariz
aa ne guzelBide evde spor yap diye instagramda sayga var koltukta otur kalk mekik filan var onlardan da deniycem ginde 10 dk neleri değiştirir
Istahin kapandiysa acma cnm 2 kilo daha gider bu haftaBenim iştahım hiç kalmadı menüm aşırı berbat
Sabah
1 kızarmış ekmek
Bir dilim kaşar peyniri
Ara
1 elma
Öğle
Yok
Akşam
1 tabak mantarlı tavulu sote
1 dilim kızarmış ekmek
Istahin kapandiysa acma cnm 2 kilo daha gider bu hafta
Dun de ben batırdım buraya yazamadim bile artik yarin tiparla bari pazartesi kilo bildirimi varkizlar utanarak paylasiyorum
sabah
1 haslanmis yumurta
1kk suzme peynir
5 zeytin
1 avuc findik
2 ceviz
ogle
2 dilim su boregi
1 servis kasigi yogurtlu bulgur salatasi
1.5 servis kasigi sebze salatasi
1 dilim islak kek
3 dilim kabak tatlisi
aksam
2 havuc ile yapilmos sarimsakli yogurtlu salata
bunlari yedikten sonra spor yaptim
20 dk egzersiz
50 squat
2 dk plank
15 dk leslie 1 mil
5 dk zumba + mezdeke
bir kupa tarcinli sut icecegim
sebeb bir rahatsızlığın falan mı var yoksa ?Yemek yemeyi unutuyorm bugün ya açlık hissim yok çok dengesiz bı bunyem var benim 6 sında doktora gidicem dahilyeye bi
köpek pozisyonu gibi düşün dizler yerde çapraz şekilde eller şınav pozisyonunda tam şınav kadar zorluyor diyebilirimyarim şinav duvardaki mi
dimi .. geçer kuzum iyicxe dinlen yarın pazartesiye dinç kalkarsınBen de sıkılıyorum lesliede ama suan en uygun oydu geçti agrim canim ama şiddetli agridigi için yorgunlugu kaldi yarima iyixe gecer insallah
ims cnmmDun de ben batırdım buraya yazamadim bile artik yarin tiparla bari pazartesi kilo bildirimi var
denerim onuda cnmmsebeb bir rahatsızlığın falan mı var yoksa ?
köpek pozisyonu gibi düşün dizler yerde çapraz şekilde eller şınav pozisyonunda tam şınav kadar zorluyor diyebilirim
dimi .. geçer kuzum iyicxe dinlen yarın pazartesiye dinç kalkarsın
faydası muhteşem ben ikisini arka arkaya yapıyorum harika oluyorims cnmm
denerim onuda cnmm
ins bende yapabilirim benide toparlarfaydası muhteşem ben ikisini arka arkaya yapıyorum harika oluyor
Kuzum doktora gidicem bir bakalım ne diyecek diceksebeb bir rahatsızlığın falan mı var yoksa ?
köpek pozisyonu gibi düşün dizler yerde çapraz şekilde eller şınav pozisyonunda tam şınav kadar zorluyor diyebilirim
dimi .. geçer kuzum iyicxe dinlen yarın pazartesiye dinç kalkarsın
valla kuzu benim popoyu karını göğsü ve kolları topladı spor yaptığım 10 dk standart zaten şınav plank squat bu hafta abs de ekledim selilütlerim azaldıins bende yapabilirim benide toparlar
git bakalım ama yemeye zorla kendini azcıkKuzum doktora gidicem bir bakalım ne diyecek dicek
ne guzel ya.valla kuzu benim popoyu karını göğsü ve kolları topladı spor yaptığım 10 dk standart zaten şınav plank squat bu hafta abs de ekledim selilütlerim azaldı
git bakalım ama yemeye zorla kendini azcık
benim de öyle baldırlarım patates gibi ayaklarım ince göbek çuval gibi kollar şekilli bir de portakal gibi cildim var şekerli şeyleri az yeyince de selilüt azalıypr bende meselane guzel ya.
Bende hepsi lop lop kilo al ver al ver lopisko oldum ya
koz senin vucut hemen duzeliyor masallah bende tık yok sekerli yesemde yemesemde selilut bol bol var lanet seylerbenim de öyle baldırlarım patates gibi ayaklarım ince göbek çuval gibi kollar şekilli bir de portakal gibi cildim var şekerli şeyleri az yeyince de selilüt azalıypr bende mesela
benim ilaçlar ve şeker yüzünden bozulduğu için hemen düzeliyor çocukluğumda da kardeşimi fizik tedaviye götürürken bende yapardım belki onun da etkisi var kum torbaları kaldırırdım ve dağda çok yürürdük ahh çocukluğum geldi aklımakoz senin vucut hemen duzeliyor masallah bende tık yok sekerli yesemde yemesemde selilut bol bol var lanet seyler
vardir olmaz mii gencken taslasmissin kizimbenim ilaçlar ve şeker yüzünden bozulduğu için hemen düzeliyor çocukluğumda da kardeşimi fizik tedaviye götürürken bende yapardım belki onun da etkisi var kum torbaları kaldırırdım ve dağda çok yürürdük ahh çocukluğum geldi aklıma
ay lise dönemlerimde nasıl seksiydim ıtırdım off off gençlikvardir olmaz mii gencken taslasmissin kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?