Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dun de ben batırdım buraya yazamadim bile artik yarin tiparla bari pazartesi kilo bildirimi var

Yemek yemeyi unutuyorm bugün ya açlık hissim yok çok dengesiz bı bunyem var benim 6 sında doktora gidicem dahilyeye bi
sebeb bir rahatsızlığın falan mı var yoksa ?
yarim şinav duvardaki mi
köpek pozisyonu gibi düşün dizler yerde çapraz şekilde eller şınav pozisyonunda tam şınav kadar zorluyor diyebilirim
Ben de sıkılıyorum lesliede ama suan en uygun oydu geçti agrim canim ama şiddetli agridigi için yorgunlugu kaldi yarima iyixe gecer insallah
dimi .. geçer kuzum iyicxe dinlen yarın pazartesiye dinç kalkarsın

Plank bend e 10 15 sn yapiyorum dur bi daha deneyeyim kac saniyeye cikmis inu yaparken cocuklar sirtima biniyor off deniycem

Dun de ben batırdım buraya yazamadim bile artik yarin tiparla bari pazartesi kilo bildirimi var
ims cnmm
denerim onuda cnmm

Kuzum doktora gidicem bir bakalım ne diyecek dicek

valla kuzu benim popoyu karını göğsü ve kolları topladı spor yaptığım 10 dk standart zaten şınav plank squat bu hafta abs de ekledim selilütlerim azaldı

git bakalım ama yemeye zorla kendini azcık
ne guzel ya.
Bende hepsi lop lop kilo al ver al ver lopisko oldum ya

benim de öyle baldırlarım patates gibi ayaklarım ince göbek çuval gibi kollar şekilli bir de portakal gibi cildim var şekerli şeyleri az yeyince de selilüt azalıypr bende mesela
koz senin vucut hemen duzeliyor masallah bende tık yok sekerli yesemde yemesemde selilut bol bol var lanet seyler

koz senin vucut hemen duzeliyor masallah bende tık yok sekerli yesemde yemesemde selilut bol bol var lanet seyler
benim ilaçlar ve şeker yüzünden bozulduğu için hemen düzeliyor çocukluğumda da kardeşimi fizik tedaviye götürürken bende yapardım belki onun da etkisi var kum torbaları kaldırırdım ve dağda çok yürürdük ahh çocukluğum geldi aklıma

vardir olmaz mii gencken taslasmissin kizim

kahvaltı
40 gr ekmek
1 dilim tulum peyniri
2 yemek kaşığı zeytinyağ
1 çay kaşığı pesto
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
1 çay kaşığı kayısı reçeli
1 yemek kaşığı kıymalı yumurtanın kıyması

ara
1 hurma
ara
200 ml cappucino
15 küçük fındık

akşam
50 gr tavuk haşlama
1 susus etli taze fasulye yemeği
20 gr ekmek
1 bardak kefir
1 küçük soğan

ara
süt

su 2 lt
güncel kilo 58.2

selam kızlar yarın ufak ufak attığım diyet adımlarını büyüteceğim :)) spora geri dönmeyi planlıyorum. geçen sabah yine 57.9'u gördüm bi mutlu oldum. İnşallah 52'yi sağlıkla tartıda gördüğüm günler gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…