Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar hala regl olmadım stresle de çok yedim ama yeter gayri birazı ödem olan +1,5 la bugün başladım sağlıklı beslenmeye
50,7

Kızlar hala regl olmadım stresle de çok yedim ama yeter gayri birazı ödem olan +1,5 la bugün başladım sağlıklı beslenmeye
50,7
Bıktım bu kilo derdinden yemin ediyom ya kizim 1 buçuk yaşındaydı az yemeye diyete basladim kizim 5 bucuk yaşında ben hala az yemek zorunda zorundayım yoksa kilo alıyorum hep az yemek zorunda olmaktan ne yedigimi düşünmekten yedikten sonra aha kilo aldim diye düşünmekten bıktım valla ekmek yemeyi ozledim yemeklerin yaninda pilav yemiyi yemege ekmek batırmayı

Evet ya çok yedim dediysem de pilavi ekmeği rahatça yiyemedim güya kendime izin vermiştim ama içimde hep vicdan azabı
Acaba biz böyle stres yaptığımız içinmi kilo alıyoruz
Bi kadın vardı geçen bir program da ismini unuttum düşünce gücüyle zayıflamış 30 kilo kadar vermiş bir dilim pastaya bile yerken elma muamelesi falan yapıyormuş hani şu kalorili yersem kilo yapar diye düşünmedim diyordu mantıklı gelmemişti ama eskiden hiç öyle aman aman kilo almamışım ben evlenmeden önce ki beslenme düzenim çok bozuktu yatağa giderken yanıma atıştırmalık bişeyler alırdım yiye yiye uyurdum o derece

Bi kere kiloyla tanışınca bitiyo bence yaa vucut geri o kiloya çıkmaya meyilli oluyo bende hep balik etliydim cok da yerdim ama balik etliydim o kiloda kalirdim dogum sonrasi kadinin vücudu degisiyo bence al kilo alll diyo alacaksin diyo yemekde sıkıntı yok bir hafta dayaniyom dün yürüyüş yaptik esim 3 4 poset abur cubur aldi karnim da o kadar açtı ki valla dayanamadim saldirdim resmen midem sisene kadar ne varsa yedim hep ayni hatayi yapıyom halbuki kahvemin yanina 3 5 bisküvi koyup yesem nefsimi korlesem hic bisi olmaz psikolojimiz bozuldu kilo verecez diye hayir oturmuyo da benim kilo 3 sene olmus 53 kiloyu elimde tutabilmek icin kırk takla atiyom hala

Hahaha aynen o paket bitmeyince içim rahat etmiyor benim de niyse öğreniriz inşallah

Bencede çok takmazsak daha iyi olacak. Ne kadar takarsak o kadar veremiyoz. Düşünce gücü bencede önemli ama yediklerini abartmama kaydıyla

Yada hemen gidip spor yapacaz ama onca şey yedikten sonra da yatağa zor atıyor insan kendini
Ben o yediklerimin ustune spor yapsam kalp krizi gecirirdim midem patlicakdi zor nefes aliyodumsimdi sabah smoothie yaptim kendime yesil elmali pancar limon maydanozla onu ictim kahvalti yapmicam kizima hazirladim yiyo o bende spor yapiyom

Yoga yaparken kendine dönüş yapiyosun ya diyorum ki günlük 15 dk yoga yapip bunlari mi düşünsek
Bilemiyorum ama UMEYYE nin de dediği gibi düşünce gücü de önemli bence + sağlıklı ve ölçülü beslenme ile.... Mesela ben sofra ya otururken Cıss yemeklere bakıp biraz tadına bakarım birazdan diyorum ve başlayınca duramıyorum yada şu şeyden yiyemezsin diyorum ve ilginçtir ki yemiyorum yada canım çekmiyor bazen

Aynen az yemeyi kendimize ogretmeliyiz ben gecen yaz nerdeyse hergun kocaman kulahlar oluyo ya çikolata soslu koca dondurmalardan yedim yürüyoduk yeyip aman yürüyom hic bisi olmaz diyodum ve ben yazin hic kilo almadim 52 kilomu korudum hep biraz kafamizi da rahat birakmamiz lazim aha yedim kesin kilo aldim dememek lazim

Aynen canım dur bi video ekleyeceğim şimdi

Canim hamilelik kesin yok demi
Yok canım test yaptım

Ben de olimsiz dusundugumiz zaman kilo alacagimiza inanıyorum bide gecen hafta Favelayn 4kilo vereceğim dedi inandi benim cogu zaman yaptigim tarzda beslendi ve 3bucuk kilo veri tamamen inandigi icin arkadaslar biraz dusunce yapimizi degistirmemiz gerekiyir ben diyeti buraktim dediğim an tuvalete cikiyorum ne zamanki diyetteyim desem kabiz oluyorum inanin o zaman yesem de kili almiyorum ama diyetteyke kacamak yapinca hrmem tartıda arti bu kinuyi arastiracagim telkinse telkin yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…