Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yukarıda ki video ya bak canım

Haklısın canım bencede dur o kadına bidaha bakayım ben
ortam çok soğuk üşüyorum,üşümek ve titremek istiyorum. özgürüm(140)
donuyorum,donmalıyım çok soğuk titriyorum özgürüm (99)
dondum erimeliyim yağlarım beni ısıtsın .ısıtıyor titredim özgürüm(40)
Sonrada 3 ihlas bi fatiha okuyup yağlarımıza üflüyoruz

Kesinlikle favede bence düşünce gücü çok etkiliydi. Yoksa kız baya yedi

Kızlar hala regl olmadım stresle de çok yedim ama yeter gayri birazı ödem olan +1,5 la bugün başladım sağlıklı beslenmeye
50,7
takma kafana cnm regl olamadin icindir .

beni anlatmissin kuzum

Nerde baya yedim ya sadece bir gün kaçamak yaptım çok az yedim ki ben
Üstelik karabuğday diyeti yaptım sadece bir bardak yedim bir hafta boyunca her gün benim senden daha fazla vermem gerekiyordu. 2 kilo felan vermiştim. Kesinlikle düşünce gücü etkiliydi sende. Ya elbette kilo verirdin ama bir haftada bu kadar kararlı olup kafada bitirmeseydin bu kadar gitmezdi senden.

Slm kizlar hahh iste bunu ben coktan kendimde fark ettimde bende gariplik var diyordum :)) ne zaman diyetteyim su kg ya kesin bi haftada dusmem lazim dedikce hep bir geri adim oldu benim icin, hani siz protein diyeti uyguladiniz ya kg veremediniz halbuki bunu kendimize sartlandirmaysaydik kesinklile i2-3 kg giderdi protein beslenildiginde.hani ekmek yenirse zayiflanmaz diyoruz ya aslinda kg gidiyor mesala bana diyetisyen yiyeceksin dedi vicdanim hic rahat değildi ama yavaş yavas gidiyor, ekmek tukettigim icin icime sinmediginden aman bos verlik bi duygu oluyor bende ozaman kg gittigini anladim ve basirsaklarda calisiyor arada bir gun cikamadigim oluyo..

Bu arada dun menum abuk subuktu 100 gr eksi ciktim...dun abarti olarak iki avuç cig kabak cekirdegi tukettim gunduz.sonra tv de misir unundan helva yaptilar çocuklar anne nolur bizde yapalim dedi yaptim harika tadi varmis ama cisss iki yk kasik ondan yedim.aksam yemekte yagli haslama et vardi ondan yedim oncede kurbanda haslayip buzluga koymustum.sonra gec saatte bir ayva iki kucuk mandalina bi kucuk armut yedim bir lt su icerek..ama dun Favelayn dedigi aklima geldi hep yemeklerden once meyve dahil yarim lt su icerek yedim bi daha böyle yapacam sonra gece 2:00 ye kadar okadar su icmistim kiyafetle 84,6 ciktim yarim saatte bi vc gittim ilk vcden sonra 83,5 kg cikti ikinci vc de 82 ,8 ciktim sabah saat 9 tartildim 82 ciktim 11 de tartildim 81,2 ciktim soyundum tartildim 80,5 kg ciktim cumaya gore 100 gr ekside..
Dicem yatana kadar 84,6cikacak kadar midem varmis ohaa oldum :))

cumaya kadar devam et 70 çıkarsın bence

Çok fitim çok zayıfım şekerim
Sende artık gerçekten çok zayıfsın çok güzel fiziğin var şekerim umarım daha mutlusundur.
ewet cnmm oylesin. Das gibisinn das
valla cok mutluyym ne kadan zayifimm kemiklerm sayiliyr

Kız ben senin yaptığını yapsam 3 buçuk kilo veremem
bende

bende dukn yaptim hic veremedm

kiz bu ne dk basi erimis yaglar aksama 79 u gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…