Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ewet cnmm oylesin. Das gibisinn das
valla cok mutluyym ne kadan zayifimm kemiklerm sayiliyr

bende

bende dukn yaptim hic veremedm

kiz bu ne dk basi erimis yaglar aksama 79 u gorursun
Kız bi günde inceldik ne güzel karnımız dümdüz oldu. Yarında baklavalımı olsa karnımız

Baya yedi diyosun ama menülerimi iyi okumamissin demek ki , ben çok yemedim bu hafta

egzersiz 30 gunluktu birazdan kendimi olcecegim bakalim skilasmismiyim heyecanliyim mm fark etmedysem cok morallerm bozulack
UMEYYE sende olcsene kendini baya spor yaptin en son olculdkten sonra bakalm fark etmis mi

Chia yedin mi ya da metabolizma hızlandıracam şeyler kuzum , onun da etkisi çok , ve su en önemlisi en az 3 litre su içtim ben
İnan bir günde 2 kez bile wc ye çıkıyorum. Hatta 3 bile çıktığım oluyor bazen. Yani grupta bağırsak sorunu yaşamadığım halde spor yaptığım halde en az kiloyu ben veriyorum. Suyuda bol içiyorum. Geçen hafta yatılı misafirlerden dolayı çok su tüketemedim. Ama 3 lt içiyorum kuzum.

Chia yedin mi ya da metabolizma hızlandıracam şeyler kuzum , onun da etkisi çok , ve su en önemlisi en az 3 litre su içtim ben
Yapıyorum canım ya kilo veriyorum ama göstermiş olduğum performansı başkası gösterse daha çok verirdi demek istiyorum.

sen benim soyledigime inanmiyorsun ben sana diyorum sen kas yapiyorsun o kadar spora tartida cok cermemen normal canimm spor hic yaoma bak nasil tartida belli olacak verdiğin ama skilasmayacaksin boyle az ve skilasarak ver

sen benim soyledigime inanmiyorsun ben sana diyorum sen kas yapiyorsun o kadar spora tartida cok cermemen normal canimm spor hic yaoma bak nasil tartida belli olacak verdiğin ama skilasmayacaksin boyle az ve skilasarak ver
Doğru söylüyorsun kız. Belkide sporu çok yapıyorum ondandır.

Gecen hafta o yuzden spor yapmadim bu hafta da yapma dedi aslinda ama ben zaten her gun 30 ya da 45 dakika mecbur yuruyorum
Aaaa öylemi dedi. munter bak dediğin doğru. E ben sporu bıraksamda sadece yürüsemmi yaa bilemedim. Bir gün sporu bıraktığımda vücudum sarkmasın sonra yaa. Napıcam ben

Sporu bırakırsam sarkarmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…