- 10 Eylül 2017
- 2.140
- 3.744
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.181
Emziriyorum da ama ben ekmek şeker çıkar verirsinKız ben senin yaptığını yapsam 3 buçuk kilo veremem
Kız bi günde inceldik ne güzel karnımız dümdüz oldu. Yarında baklavalımı olsa karnımızewet cnmm oylesin. Das gibisinn das
valla cok mutluyym ne kadan zayifimm kemiklerm sayiliyr
bende
bende dukn yaptim hic veremedm
kiz bu ne dk basi erimis yaglar aksama 79 u gorursun
Baya yedi diyosun ama menülerimi iyi okumamissin demek ki , ben çok yemedim bu haftaÜstelik karabuğday diyeti yaptım sadece bir bardak yedim bir hafta boyunca her gün benim senden daha fazla vermem gerekiyordu. 2 kilo felan vermiştim. Kesinlikle düşünce gücü etkiliydi sende. Ya elbette kilo verirdin ama bir haftada bu kadar kararlı olup kafada bitirmeseydin bu kadar gitmezdi senden.
Bende emziriyorum kuzum. Çıkarttım işte olmadı. Üstelik her gün 2 saat sporda yapıyordum.Emziriyorum da ama ben ekmek şeker çıkar verirsin
Kız okudum menülerini takip ettim belki bir iki gün kaçırmışımdır. Ama aç kalmadın demek istiyorum. Ben karabuğdayla akşamı çok zor geçiriyordum.Baya yedi diyosun ama menülerimi iyi okumamissin demek ki , ben çok yemedim bu hafta
Chia yedin mi ya da metabolizma hızlandıracam şeyler kuzum , onun da etkisi çok , ve su en önemlisi en az 3 litre su içtim benBende emziriyorum kuzum. Çıkarttım işte olmadı. Üstelik her gün 2 saat sporda yapıyordum.
Suyu arttir bı kuzum belki suya ihtiyacı vardır vücudunun :)Kız okudum menülerini takip ettim belki bir iki gün kaçırmışımdır. Ama aç kalmadın demek istiyorum. Ben karabuğdayla akşamı çok zor geçiriyordum.
Belim 4 cm incelmişegzersiz 30 gunluktu birazdan kendimi olcecegim bakalim skilasmismiyim heyecanliyim mm fark etmedysem cok morallerm bozulack
UMEYYE sende olcsene kendini baya spor yaptin en son olculdkten sonra bakalm fark etmis mi
olurrrKız bi günde inceldik ne güzel karnımız dümdüz oldu. Yarında baklavalımı olsa karnımız
Belim 4 cm incelmiş
İnan bir günde 2 kez bile wc ye çıkıyorum. Hatta 3 bile çıktığım oluyor bazen. Yani grupta bağırsak sorunu yaşamadığım halde spor yaptığım halde en az kiloyu ben veriyorum. Suyuda bol içiyorum. Geçen hafta yatılı misafirlerden dolayı çok su tüketemedim. Ama 3 lt içiyorum kuzum.Chia yedin mi ya da metabolizma hızlandıracam şeyler kuzum , onun da etkisi çok , ve su en önemlisi en az 3 litre su içtim ben
Yapıyorum canım ya kilo veriyorum ama göstermiş olduğum performansı başkası gösterse daha çok verirdi demek istiyorum.Chia yedin mi ya da metabolizma hızlandıracam şeyler kuzum , onun da etkisi çok , ve su en önemlisi en az 3 litre su içtim ben
sen benim soyledigime inanmiyorsun ben sana diyorum sen kas yapiyorsun o kadar spora tartida cok cermemen normal canimm spor hic yaoma bak nasil tartida belli olacak verdiğin ama skilasmayacaksin boyle az ve skilasarak verİnan bir günde 2 kez bile wc ye çıkıyorum. Hatta 3 bile çıktığım oluyor bazen. Yani grupta bağırsak sorunu yaşamadığım halde spor yaptığım halde en az kiloyu ben veriyorum. Suyuda bol içiyorum. Geçen hafta yatılı misafirlerden dolayı çok su tüketemedim. Ama 3 lt içiyorum kuzum.
Onları ölçmedim canım. Benim en sinir olduğum yer bel bölgesi 90 cm di düşün. 86 cm oldu.olurrr
cok hasetlendm 4 cmm masallah saka bir tarafa super otesi
gogus basen kac
canim harikasin. Bu senin icinn baya motive edici olmustur. 3 kg yag ne demek masallahh
Tebrikler spor yapinca yaglar gitmis kas kutlesi artmistir diyetisyen ne dedi bizim diyetisyen tavsiye etmiyordu once kilo ver sonra spor diye
Doğru söylüyorsun kız. Belkide sporu çok yapıyorum ondandır.sen benim soyledigime inanmiyorsun ben sana diyorum sen kas yapiyorsun o kadar spora tartida cok cermemen normal canimm spor hic yaoma bak nasil tartida belli olacak verdiğin ama skilasmayacaksin boyle az ve skilasarak ver
Aaaa öylemi dedi.Gecen hafta o yuzden spor yapmadim bu hafta da yapma dedi aslinda ama ben zaten her gun 30 ya da 45 dakika mecbur yuruyorum
Sporu bırakırsam sarkarmıyımsen benim soyledigime inanmiyorsun ben sana diyorum sen kas yapiyorsun o kadar spora tartida cok cermemen normal canimm spor hic yaoma bak nasil tartida belli olacak verdiğin ama skilasmayacaksin boyle az ve skilasarak ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?