- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.201
Çok iyi 4 cm sendende süpeeer04.01.2018 69 kg
100 gogus
83 bel
106 kalca
04.02.2018 67.4 kg
105 kalca
79 bel
100 gogus
kizlar
SchonerDuft kaptinn SekerPancarii @Bir garip BitmeyenUmidim Favelayn orkide1453 @tgb1907
Plank 2 dk süpersinspor yaptim kizlar
30 dk egzersiz
35 squat
2 dk plank
Kuzum sporu hergun degil hafta da 4 gün yapacaksın 3 gün dinleneceksin bana spor salonundaki hoca öyle demişti şişiyor çünkü vücutAaaa öylemi dedi.munter bak dediğin doğru. E ben sporu bıraksamda sadece yürüsemmi yaa bilemedim. Bir gün sporu bıraktığımda vücudum sarkmasın sonra yaa. Napıcam ben
04.01.2018 69 kg
100 gogus
83 bel
106 kalca
04.02.2018 67.4 kg
105 kalca
79 bel
100 gogus
kizlar
SchonerDuft kaptinn SekerPancarii @Bir garip BitmeyenUmidim Favelayn orkide1453 @tgb1907
Kız maşallah sana ne güzel incelmişsin
olcsene yaaa bak ben olctum kalcadan 1 cm gitmis gogus ayniOnları ölçmedim canım. Benim en sinir olduğum yer bel bölgesi 90 cm di düşün. 86 cm oldu.
tabi ondan sen bir diyetisyene git bak vuvudunun yag kas oranina bu spora devam et bir ay spnra git goreceksin 1 haftada bile fark ederDoğru söylüyorsun kız. Belkide sporu çok yapıyorum ondandır.
birakma bence sporla yavas yavas ver sen 66 kg sun tartiya degil gorunusune odaklanAaaa öylemi dedi.munter bak dediğin doğru. E ben sporu bıraksamda sadece yürüsemmi yaa bilemedim. Bir gün sporu bıraktığımda vücudum sarkmasın sonra yaa. Napıcam ben
evetSporu bırakırsam sarkarmıyım
ay nasil 4 cm olmus bilemedim şok gecirdim vallaÇok iyi 4 cm sendende süpeeer
luzum 1 dk 1 dk yaptim planki caktirmaPlank 2 dk süpersin
Kuzum sporu hergun degil hafta da 4 gün yapacaksın 3 gün dinleneceksin bana spor salonundaki hoca öyle demişti şişiyor çünkü vücut
yine miKızlar dukan ekspress e başladım yediklerimin resmini atacam 1 hafta yapabilirsem eger
Ama bir haftadır spor yapamadım ödem olsaydı tartıda gösterirdi kendini.Plank 2 dk süpersin
Kuzum sporu hergun degil hafta da 4 gün yapacaksın 3 gün dinleneceksin bana spor salonundaki hoca öyle demişti şişiyor çünkü vücut
Mezun oldum artık 51 değilim pancarGünaydın miuEki Görüntüle 2105963
Ayy anca 54,5 olabildim benve dün yine coh yidim sen 51 sin kuru kiz
spor yapamadi ama arti cikmadin ve normaldeki gibi dikkat edebildin mi oyle dusunAma bir haftadır spor yapamadım ödem olsaydı tartıda gösterirdi kendini.
Dukan ekspress mi. Hadi inşallah bu sefer daha çok etki ederKızlar dukan ekspress e başladım yediklerimin resmini atacam 1 hafta yapabilirsem eger
Ettim suyu fazla tüketemedim. Ama kaçamaklarım daha çoktu.spor yapamadi ama arti cikmadin ve normaldeki gibi dikkat edebildin mi oyle dusun
bak kacamklara ve suya ragmen kilo bile verdin daha ne olsunEttim suyu fazla tüketemedim. Ama kaçamaklarım daha çoktu.
Ben 5 dk zumba yapıyorum sonra 15 şınav 1 dk plank yapabildiğim kadar squat sonra plates topunun küçükleri ile karın egzersizleri sonra tekrar şınav plank squat karın sonra istersem ip atlıyorum ama her gün yapmıyorum sende bu şekilde setler halinde yapabilirsin haftada 5 gün ya da 6 gün zorlamazsın da kolları bu şekilde ... valla değmiş bana feyiz verdi şimdi akşam bende yapcamay nasil 4 cm olmus bilemedim şok gecirdim valla
luzum 1 dk 1 dk yaptim planki caktirma
evet surekli spor yapinca sisiyor vucut dengeli dinlenerek yapmak lazimSchonerDuft dedigi gibi
tsk ederm cnm bende cok sevindimm spor yaparken baya zorlaniyordjm ama degmis baksana
Hee ama ben 1 hafta yapıp sizle tekrar başlamıştım zor olmuştu bu sefer 71 ile başlıyorum amayine mi
kolay gelsin cnm
Kuzum o bir haftada diyet yaptın mı? Karbonhidrat tükettin mi sürekli onlarda etkiler su pekiAma bir haftadır spor yapamadım ödem olsaydı tartıda gösterirdi kendini.
Inşallah benim hederimde bu hafta 3 kiloya yakın vermekDukan ekspress mi. Hadi inşallah bu sefer daha çok etki eder
Sen hic bisey yemiyonnu sudami icmiyonn benim en fazla 3,5 lt su içiyorum ben sokkCanım benim en fazla 1 kg fark ediyor.
ben demiatim ya bir program indirdim onunla yapabildim diger turlu kendim yapamiyorum skiliyorum.Ben 5 dk zumba yapıyorum sonra 15 şınav 1 dk plank yapabildiğim kadar squat sonra plates topunun küçükleri ile karın egzersizleri sonra tekrar şınav plank squat karın sonra istersem ip atlıyorum ama her gün yapmıyorum sende bu şekilde setler halinde yapabilirsin haftada 5 gün ya da 6 gün zorlamazsın da kolları bu şekilde ... valla değmiş bana feyiz verdi şimdi akşam bende yapcam
Hee ama ben 1 hafta yapıp sizle tekrar başlamıştım zor olmuştu bu sefer 71 ile başlıyorum amakilo aldım regli dönemimde. Bitecek başka çare yok
Kuzum o bir haftada diyet yaptın mı? Karbonhidrat tükettin mi sürekli onlarda etkiler su peki
Inşallah benim hederimde bu hafta 3 kiloya yakın vermek
Bence acik hava yürüyüşü iyu kg verdiriyor ben bi ay kondisyon bisiklet surdum vermedim bile yürüyüş yaptigimdan kondisyona ara verdimdi tekrar surecegim popoyu bayagi güzel toparladiydi :))Aaaa öylemi dedi.munter bak dediğin doğru. E ben sporu bıraksamda sadece yürüsemmi yaa bilemedim. Bir gün sporu bıraktığımda vücudum sarkmasın sonra yaa. Napıcam ben
Ben wc ye çok gidiyorum bence ondan tartıya fırsat kalmıyor.Sen hic bisey yemiyonnu sudami icmiyonn benim en fazla 3,5 lt su içiyorum ben sokk:))
Karbonhidrat tükettimBen 5 dk zumba yapıyorum sonra 15 şınav 1 dk plank yapabildiğim kadar squat sonra plates topunun küçükleri ile karın egzersizleri sonra tekrar şınav plank squat karın sonra istersem ip atlıyorum ama her gün yapmıyorum sende bu şekilde setler halinde yapabilirsin haftada 5 gün ya da 6 gün zorlamazsın da kolları bu şekilde ... valla değmiş bana feyiz verdi şimdi akşam bende yapcam
Hee ama ben 1 hafta yapıp sizle tekrar başlamıştım zor olmuştu bu sefer 71 ile başlıyorum amakilo aldım regli dönemimde. Bitecek başka çare yok
Kuzum o bir haftada diyet yaptın mı? Karbonhidrat tükettin mi sürekli onlarda etkiler su peki
Inşallah benim hederimde bu hafta 3 kiloya yakın vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?