Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

spor yaptim kizlar
30 dk egzersiz
35 squat
2 dk plank
Plank 2 dk süpersin

Aaaa öylemi dedi. munter bak dediğin doğru. E ben sporu bıraksamda sadece yürüsemmi yaa bilemedim. Bir gün sporu bıraktığımda vücudum sarkmasın sonra yaa. Napıcam ben
Kuzum sporu hergun degil hafta da 4 gün yapacaksın 3 gün dinleneceksin bana spor salonundaki hoca öyle demişti şişiyor çünkü vücut

Onları ölçmedim canım. Benim en sinir olduğum yer bel bölgesi 90 cm di düşün. 86 cm oldu.
olcsene yaaa bak ben olctum kalcadan 1 cm gitmis gogus ayni

Doğru söylüyorsun kız. Belkide sporu çok yapıyorum ondandır.
tabi ondan sen bir diyetisyene git bak vuvudunun yag kas oranina bu spora devam et bir ay spnra git goreceksin 1 haftada bile fark eder

Aaaa öylemi dedi. munter bak dediğin doğru. E ben sporu bıraksamda sadece yürüsemmi yaa bilemedim. Bir gün sporu bıraktığımda vücudum sarkmasın sonra yaa. Napıcam ben
birakma bence sporla yavas yavas ver sen 66 kg sun tartiya degil gorunusune odaklan ben bir sey biliyorum da soyluyorum ayoll

Sporu bırakırsam sarkarmıyım
evet birakma sakin

Çok iyi 4 cm sendende süpeeer
ay nasil 4 cm olmus bilemedim şok gecirdim valla

Plank 2 dk süpersin

Kuzum sporu hergun degil hafta da 4 gün yapacaksın 3 gün dinleneceksin bana spor salonundaki hoca öyle demişti şişiyor çünkü vücut
luzum 1 dk 1 dk yaptim planki caktirma
evet surekli spor yapinca sisiyor vucut dengeli dinlenerek yapmak lazim SchonerDuft dedigi gibi

tsk ederm cnm bende cok sevindimm spor yaparken baya zorlaniyordjm ama degmis baksana

Ben 5 dk zumba yapıyorum sonra 15 şınav 1 dk plank yapabildiğim kadar squat sonra plates topunun küçükleri ile karın egzersizleri sonra tekrar şınav plank squat karın sonra istersem ip atlıyorum ama her gün yapmıyorum sende bu şekilde setler halinde yapabilirsin haftada 5 gün ya da 6 gün zorlamazsın da kolları bu şekilde ... valla değmiş bana feyiz verdi şimdi akşam bende yapcam

yine mi
kolay gelsin cnm
Hee ama ben 1 hafta yapıp sizle tekrar başlamıştım zor olmuştu bu sefer 71 ile başlıyorum ama kilo aldım regli dönemimde. Bitecek başka çare yok

Ama bir haftadır spor yapamadım ödem olsaydı tartıda gösterirdi kendini.
Kuzum o bir haftada diyet yaptın mı? Karbonhidrat tükettin mi sürekli onlarda etkiler su peki

Dukan ekspress mi. Hadi inşallah bu sefer daha çok etki eder
Inşallah benim hederimde bu hafta 3 kiloya yakın vermek

ben demiatim ya bir program indirdim onunla yapabildim diger turlu kendim yapamiyorum skiliyorum. simdi ya yine onunla devam ederim ya da baska oyle program bulurum onlara ek karin falan calisirim gerci skiliyorum onlardan .
sende bir olcesene kendini sen benden incesindir belkide cok merak ettim simdi.

ins bu defa istedigin kiloyu verirsin kuzum regl falan odemli vucut bu hafta iyi gider ins

Bence acik hava yürüyüşü iyu kg verdiriyor ben bi ay kondisyon bisiklet surdum vermedim bile yürüyüş yaptigimdan kondisyona ara verdimdi tekrar surecegim popoyu bayagi güzel toparladiydi :))

Karbonhidrat tükettim ama perşembe detoks yapmıştım. Yoksa fazla çıkardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…