- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.401
Öyle yapcam mecbur dün kekik çayı içtim rezene diyor internette onu zaten hergün içiyorum soğan da içeyim bi bakalım etki edecek miKiz bir hafta daha olmazsan doktora git bence
Her seyi icmisin gelsin gayriÖyle yapcam mecbur dün kekik çayı içtim rezene diyor internette onu zaten hergün içiyorum soğan da içeyim bi bakalım etki edecek mi
valla midesi bulanan bn düşün 2 tabak yedim bide eşimin tabagından tırtıkladmAyy bedava mi ben açik bufeyi komple yeridim o zaman ahahhabababben yemekten bayiliyomusum ajahahhahahah
oo iyiymiş bi arastıtrmaya dayanarak mı yoksa siz mi ürettiniz bu fiktiBu arada biz dusunce gucuyle zayifliyoruz kaptin ben mesela 55 im cok mutluyum senin haberin yok tabi kizlar hepimiz fitiz acukmiyoruz ki
günaydın cınıımmmGünaydin kizlar
BencedeeeHer seyi icmisin gelsin gayri
valla midesi bulanan bn düşün 2 tabak yedim bide eşimin tabagından tırtıkladm
oo iyiymiş bi arastıtrmaya dayanarak mı yoksa siz mi ürettiniz bu fikti
Araştırdık videolar var haftasonu izledik karar aldik
valla midesi bulanan bn düşün 2 tabak yedim bide eşimin tabagından tırtıkladm
oo iyiymiş bi arastıtrmaya dayanarak mı yoksa siz mi ürettiniz bu fikti
bence cok mantıklı bi karar olmusAraştırdık videolar var haftasonu izledik karar aldik
Aaaa öylemi dedi.munter bak dediğin doğru. E ben sporu bıraksamda sadece yürüsemmi yaa bilemedim. Bir gün sporu bıraktığımda vücudum sarkmasın sonra yaa. Napıcam ben
Hadi insallah canim burakma sonuna kadar gitGünaydın kızlar iyi haftalar herkese ...
70,50 ile haftaya başladım dukan ekspress in 2.ci günündeyim wc yine sıkıntı ama az su içtim dün . 1 hafta çıkmazsam da bu sefer tamamlamayı düşünüyorum hedefte 3 4 kilo vermek var ama 2 kilo da kabulüm
Hadi insallah canim burakma sonuna kadar git
bu sefer gider çünkü geçen hafta hayvansal çok tüketmedim ama yine de belli olmazHadi insallah canim burakma sonuna kadar git
Gunaydin kizlar bugun izinliyim bizim kizdan vakit buldukca yazacam hazir evdeyken sut ve yesilcay detoksu yapsam mi yoksa normal diyete devammi etsem karar veremedim sizce yapayimmi?
bigindin miiooo bele bak
gubaydin cnmm süpersingünaydın arkadaşlar bugün çok mutluyum sabah 61.4 ü gördüm
oo guzel basladin yine cnm hadi ins bol eksili bitireceksinGünaydın kızlar iyi haftalar herkese ...
70,50 ile haftaya başladım dukan ekspress in 2.ci günündeyim wc yine sıkıntı ama az su içtim dün . 1 hafta çıkmazsam da bu sefer tamamlamayı düşünüyorum hedefte 3 4 kilo vermek var ama 2 kilo da kabulüm
bence normal diyete devam er. detokslar verdirip hemen aldieiyorGunaydin kizlar bugun izinliyim bizim kizdan vakit buldukca yazacam hazir evdeyken sut ve yesilcay detoksu yapsam mi yoksa normal diyete devammi etsem karar veremedim sizce yapayimmi?
bayıldımbigindin mii
gubaydin cnmm süpersin
oo guzel basladin yine cnm hadi ins bol eksili bitireceksin
bence normal diyete devam er. detokslar verdirip hemen aldieiyor
bayıldım
bende senin kahvaltiya bayildim2 tabak ne gii kitliktn mi ciktin disarda yimeee artik sen hamissin evde saglikli beslen yohksamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?