Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bedava mi ben açik bufeyi komple yeridim o zaman ahahhababab ben yemekten bayiliyomusum ajahahhahahah
valla midesi bulanan bn düşün 2 tabak yedim bide eşimin tabagından tırtıkladm

Bu arada biz dusunce gucuyle zayifliyoruz kaptin ben mesela 55 im cok mutluyum senin haberin yok tabi kizlar hepimiz fitiz acukmiyoruz ki
oo iyiymiş bi arastıtrmaya dayanarak mı yoksa siz mi ürettiniz bu fikti

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese ...
70,50 ile haftaya başladım dukan ekspress in 2.ci günündeyim wc yine sıkıntı ama az su içtim dün . 1 hafta çıkmazsam da bu sefer tamamlamayı düşünüyorum hedefte 3 4 kilo vermek var ama 2 kilo da kabulüm

Hadi insallah canim burakma sonuna kadar git

Gunaydin kizlar bugun izinliyim bizim kizdan vakit buldukca yazacam hazir evdeyken sut ve yesilcay detoksu yapsam mi yoksa normal diyete devammi etsem karar veremedim sizce yapayimmi?

Merhaba detoksu nasıl yapiyorsunz bilgi vereblrmisnz internetten bakmaktansa yapan birinden bilgi alırsam daha faydalı olur diye düşünüyorum

bigindin mii

günaydın arkadaşlar bugün çok mutluyum sabah 61.4 ü gördüm
gubaydin cnmm süpersin

oo guzel basladin yine cnm hadi ins bol eksili bitireceksin

Gunaydin kizlar bugun izinliyim bizim kizdan vakit buldukca yazacam hazir evdeyken sut ve yesilcay detoksu yapsam mi yoksa normal diyete devammi etsem karar veremedim sizce yapayimmi?
bence normal diyete devam er. detokslar verdirip hemen aldieiyor

bende senin kahvaltiya bayildim 2 tabak ne gii kitliktn mi ciktin disarda yimeee artik sen hamissin evde saglikli beslen yohksamm

ama cok iyi geldi hiç midem bulanmadan yedim hem öle kötü şeyler yemedim tereyagı bal omlet peynir ceşitlerinden domates salatalık yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…