- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.421
Hoşgeldin canım Allah bağışlasın yavrunu. O zaman seni sıkı bi diyete sokuyoruz.16 aylık diş cikaran bir kız bebek uyku hak getire... minik inciler çıksın da anneler iyi olur her zaman
Hamilelikte 15 kilo aldım ve 1 yıl içinde verdim fakat ideal kiloma(51) ulaşmak istiyorum boy 157 en az 55 olsam diyorum kısa vadede. 62 kiloyum şu anda cumartesi nişanı var kaynimin cumaya kadar ne kadar verirsem kâr
bigindin mii
gubaydin cnmm süpersin
oo guzel basladin yine cnm hadi ins bol eksili bitireceksin
bence normal diyete devam er. detokslar verdirip hemen aldieiyor
Merhaba detoksu nasıl yapiyorsunz bilgi vereblrmisnz internetten bakmaktansa yapan birinden bilgi alırsam daha faydalı olur diye düşünüyorum
tmm hadi bu defalik ossunn. Kiz acik vufe de bunlari mi yedin
ama cok iyi geldi hiç midem bulanmadan yedim hem öle kötü şeyler yemedim tereyagı bal omlet peynir ceşitlerinden domates salatalık yedim
Kesinlikle. Hem diyetisyenin seni detoks konusinda yonlendirir canim. Duraksamalarin falan olacak ya o zamanlar vs. Sen simdi normal devam et .Dogru diyosun cnm hazir diyetle verebiliyor iken hic bozmayim saol canim
tmm hadi bu defalik ossunn. Kiz acik vufe de bunlari mi yedinBen olcaktim kiiii hakkini verem
Kesinlikle. Hem diyetisyenin seni detoks konusinda yonlendirir canim. Duraksamalarin falan olacak ya o zamanlar vs. Sen simdi normal devam et .
Aynen canimInsanoglu nankor hep daha fazla vermek istiyor
Ben bir kupa sütü kaynatıyorum sonra içine 1 poşet yeşilçayla 3-5 dk demlendiriyorum. Sıcak içiyorum her seferinde taze yapıyorum. Düğünden bir ya da 2 gün önce yap. Acıktıkça iç bunu. Ara öğün olarak elma yiyebilirsin. Bol su tüket. En az 3 lt ertesi gün en az 1 kg gitmiş olacak. Birazda tempolu yürüyüşle desteklersen daha iyi sonuç alırsınMerhaba detoksu nasıl yapiyorsunz bilgi vereblrmisnz internetten bakmaktansa yapan birinden bilgi alırsam daha faydalı olur diye düşünüyorum
tam olarak ne yapiyosun canim yani nasil bisey bu?Günaydın kızlar iyi haftalar herkese ...
70,50 ile haftaya başladım dukan ekspress in 2.ci günündeyim wc yine sıkıntı ama az su içtim dün . 1 hafta çıkmazsam da bu sefer tamamlamayı düşünüyorum hedefte 3 4 kilo vermek var ama 2 kilo da kabulüm
Ödem o ödemselam kizlar 67.6 ile haftaya basladim
dun 67.3 tum yaspor odem yapti herhalde
Her persembe hiii ben duymadimBen bir kupa sütü kaynatıyorum sonra içine 1 poşet yeşilçayla 3-5 dk demlendiriyorum. Sıcak içiyorum her seferinde taze yapıyorum. Düğünden bir ya da 2 gün önce yap. Acıktıkça iç bunu. Ara öğün olarak elma yiyebilirsin. Bol su tüket. En az 3 lt ertesi gün en az 1 kg gitmiş olacak. Birazda tempolu yürüyüşle desteklersen daha iyi sonuç alırsınBen her perşembe yapıyorum
Aynen canim
ben hem daha fazla vermek, hem de daha fazla yemek istiyorum
dimiÖdem o ödem
benim her gun giriyor da ne canim hep cok tatli cekiyorBenimde uzun zamandir vucuduma seker girmedigi icin tatli cok canim cekiyor
52 kg yim zaten ben ne demek kaç çıktın. Az yer doyarım hiç acıkmamdimi
sen kac ciktin de bakemm
benim her gun giriyor da ne canim hep cok tatli cekiyor
Ben bir kupa sütü kaynatıyorum sonra içine 1 poşet yeşilçayla 3-5 dk demlendiriyorum. Sıcak içiyorum her seferinde taze yapıyorum. Düğünden bir ya da 2 gün önce yap. Acıktıkça iç bunu. Ara öğün olarak elma yiyebilirsin. Bol su tüket. En az 3 lt ertesi gün en az 1 kg gitmiş olacak. Birazda tempolu yürüyüşle desteklersen daha iyi sonuç alırsınBen her perşembe yapıyorum
salam sosis yumurtalı ekmek kızartmalar fln da vardı ama iştetmm hadi bu defalik ossunn. Kiz acik vufe de bunlari mi yedinBen olcaktim kiiii hakkini verem
Kesinlikle. Hem diyetisyenin seni detoks konusinda yonlendirir canim. Duraksamalarin falan olacak ya o zamanlar vs. Sen simdi normal devam et .
İNŞALLAH kuzum. bu sefer bırakmam için sebeb yok gibi bir 68 i görsem cumaya süper olcakbigindin mii
gubaydin cnmm süpersin
oo guzel basladin yine cnm hadi ins bol eksili bitireceksin
bence normal diyete devam er. detokslar verdirip hemen aldieiyor
selam kizlar 67.6 ile haftaya basladim
dun 67.3 tum yaspor odem yapti herhalde
dukn ekspress kuzum resim atayım gün gün liteye bir şey ekleniyortam olarak ne yapiyosun canim yani nasil bisey bu?
Haftada bir yapabilirsin. Başka bişey yemek yok canım. Ama mideni suyla doldurursan açlık hissetmezsin zaten 1 günlük bişey.Teşekkür ederim deneyeceğim bu arada haftada bir defa mi yapılıyor bu ve bugün icinde elma ve bu icecekten başka birsey yemek yok degilmi
oo iyimis bu hadi bakalim bol eksiler insallah:)
Ah o kurabikler yok mudimi
sen kac ciktin de bakemm
benim her gun giriyor da ne canim hep cok tatli cekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?