Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin canım Allah bağışlasın yavrunu. O zaman seni sıkı bi diyete sokuyoruz.

Merhaba detoksu nasıl yapiyorsunz bilgi vereblrmisnz internetten bakmaktansa yapan birinden bilgi alırsam daha faydalı olur diye düşünüyorum

Merhaba ben daha once hic yapmadim 1.5 lt sute 2 kasik yesilcay demleyip gun boyu ondan iciliyormus baska bisey yenilmiyor sanirim burdaki arkadaslardan yapan olmustu daha once gorurlerse yardim ederler

ama cok iyi geldi hiç midem bulanmadan yedim hem öle kötü şeyler yemedim tereyagı bal omlet peynir ceşitlerinden domates salatalık yedim
tmm hadi bu defalik ossunn. Kiz acik vufe de bunlari mi yedin Ben olcaktim kiiii hakkini verem

Dogru diyosun cnm hazir diyetle verebiliyor iken hic bozmayim saol canim
Kesinlikle. Hem diyetisyenin seni detoks konusinda yonlendirir canim. Duraksamalarin falan olacak ya o zamanlar vs. Sen simdi normal devam et .

tmm hadi bu defalik ossunn. Kiz acik vufe de bunlari mi yedin Ben olcaktim kiiii hakkini verem

Kesinlikle. Hem diyetisyenin seni detoks konusinda yonlendirir canim. Duraksamalarin falan olacak ya o zamanlar vs. Sen simdi normal devam et .

Insanoglu nankor hep daha fazla vermek istiyor

Merhaba detoksu nasıl yapiyorsunz bilgi vereblrmisnz internetten bakmaktansa yapan birinden bilgi alırsam daha faydalı olur diye düşünüyorum
Ben bir kupa sütü kaynatıyorum sonra içine 1 poşet yeşilçayla 3-5 dk demlendiriyorum. Sıcak içiyorum her seferinde taze yapıyorum. Düğünden bir ya da 2 gün önce yap. Acıktıkça iç bunu. Ara öğün olarak elma yiyebilirsin. Bol su tüket. En az 3 lt ertesi gün en az 1 kg gitmiş olacak. Birazda tempolu yürüyüşle desteklersen daha iyi sonuç alırsın Ben her perşembe yapıyorum

tam olarak ne yapiyosun canim yani nasil bisey bu?

Her persembe hiii ben duymadim

Teşekkür ederim deneyeceğim bu arada haftada bir defa mi yapılıyor bu ve bugün icinde elma ve bu icecekten başka birsey yemek yok degilmi

salam sosis yumurtalı ekmek kızartmalar fln da vardı ama işte

bigindin mii

gubaydin cnmm süpersin

oo guzel basladin yine cnm hadi ins bol eksili bitireceksin

bence normal diyete devam er. detokslar verdirip hemen aldieiyor
İNŞALLAH kuzum. bu sefer bırakmam için sebeb yok gibi bir 68 i görsem cumaya süper olcak

selam kizlar 67.6 ile haftaya basladim
dun 67.3 tum ya spor odem yapti herhalde
cumartesi gününden kalma değil yni

tam olarak ne yapiyosun canim yani nasil bisey bu?
dukn ekspress kuzum resim atayım gün gün liteye bir şey ekleniyor

Teşekkür ederim deneyeceğim bu arada haftada bir defa mi yapılıyor bu ve bugün icinde elma ve bu icecekten başka birsey yemek yok degilmi
Haftada bir yapabilirsin. Başka bişey yemek yok canım. Ama mideni suyla doldurursan açlık hissetmezsin zaten 1 günlük bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…