- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.086
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.441
Haftada bir yapabilirsin. Başka bişey yemek yok canım. Ama mideni suyla doldurursan açlık hissetmezsin zaten 1 günlük bişey.
sağol kuzumoo iyimis bu hadi bakalim bol eksiler insallah:)
öğlen ne yedin ?arkadaşlar çok şükür iyiyim ama cok acıkma hissedersem 3 gibi sut içicem
öğlen yok canım karatay iki öğün çok acıkırsam yoğurt tarzı deniycem 10da kahvaltı da sorun olmuyor da bgn 7.20 de yaptım kahjvaltımı ama iyiyim şuanöğlen ne yedin ?
hadi bakalım nasıl olcak verebilcen mi ? dayanabilcen mi ?öğlen yok canım karatay iki öğün çok acıkırsam yoğurt tarzı deniycem 10da kahvaltı da sorun olmuyor da bgn 7.20 de yaptım kahjvaltımı ama iyiyim şuan
inşallah canım en az 1 ay yapmayı düşünüyorum iyi sonuçlanacak inanıyorum cuma çok kaçırmıştım cumartesi pazar karatay yaptım eksi 500le devam ediyorumhadi bakalım nasıl olcak verebilcen mi ? dayanabilcen mi ?
Hoşbulduk umeyyecim Allah razı olsunHoşgeldin canım Allah bağışlasın yavrunu. O zaman seni sıkı bi diyete sokuyoruz.
Burdayım canimmFavelayn nerelerdesin
nasıl gidiyorBurdayım canimm
İyi tatlım senin nasıl kızımla uğraşıyorumnasıl gidiyor
ben de iyim şükür güzel gidiyorİyi tatlım senin nasıl kızımla uğraşıyorum
hadi bakalım bende dünden bugüne -500 deyim böyle giderse eğer 3 kilo garanti olacak 68i görecem bu haftainşallah canım en az 1 ay yapmayı düşünüyorum iyi sonuçlanacak inanıyorum cuma çok kaçırmıştım cumartesi pazar karatay yaptım eksi 500le devam ediyorum
inşallah canım zaten senin geçen haftalarda da gitmesi gerekiyordu takıldı belki vücudun tüm birikmişleri bu hafta atıcaksın naçizane tavsiyem akşam meyve yeme ve suyu mutlaka 3lt içhadi bakalım bende dünden bugüne -500 deyim böyle giderse eğer 3 kilo garanti olacak 68i görecem bu hafta
Anam3 litre sütmü
dukan eksprees yapıyorum kuzum meyve yarın bugün sebze günüm günlük 3 lt su içiyorum normalde bazen 4 bile oluyorinşallah canım zaten senin geçen haftalarda da gitmesi gerekiyordu takıldı belki vücudun tüm birikmişleri bu hafta atıcaksın naçizane tavsiyem akşam meyve yeme ve suyu mutlaka 3lt iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?