- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.461
SüperHaftaya eksi 200 le basladim devami gelir insallah
Çok kötüyüm sabah 3 poğaça yedim.Kızlar nasılsınızBen yemek yapacağım
neeeeeee ücmüüüüü kiz onun bitanesi 300 kalori yani 900 kalori tükettin bile aksam ne yicen?Çok kötüyüm sabah 3 poğaça yedim.
Kussammıneeeeeee ücmüüüüü kiz onun bitanesi 300 kalori yani 900 kalori tükettin bile aksam ne yicen?
neyliydi ve gercekten tarttinmi? ben normal bi boyutdan yola ciktim:) insallah sademistir kizKussammı
Ama küçük poğaça baktım kalorisine 50 gr 164 kalori yazıyo
akşam bi çorba salata geçiştir bi de spor yap bari ama o poaça acıktırır seni acıkmadım de spor yapÇok kötüyüm sabah 3 poğaça yedim.
İkisi patatesli biri peynirli maydonozluyduneyliydi ve gercekten tarttinmi? ben normal bi boyutdan yola ciktim:) insallah sademistir kiz
ne yemek yapcan .. ben çok yoğnum bugünKızlar nasılsınızBen yemek yapacağım
tatlim Kücük poaca 30gr seninki orta yapar 50gr la oda nerden baksan en iyi ihtimal 250 olsun hadi yine 750 kalori yapar... Sabah ne yedin ve aksam ne yemeyi planlilosun?İkisi patatesli biri peynirli maydonozluydu
Olur oyle arada aksama kadar hafif besnenirsin telafi edersin canimÇok kötüyüm sabah 3 poğaça yedim.
Oooy oy nerden yedim yaa. Hep arkadaşımın yüzünden. Dün akşam çaya gittik giderken bana poğaça koydu. Yok desemde eşimde yemedi kızımda yemedi. Vicdanen rahatsız oluyorum yemezsek çöpe gidiyor. Yesem yine kötü oluyorum. Off yaaakşam bi çorba salata geçiştir bi de spor yap bari ama o poaça acıktırır seni acıkmadım de spor yap
Akşamada balık yapacağım. Sabah yumurta domates peynir zeytin yedimtatlim Kücük poaca 30gr seninki orta yapar 50gr la oda nerden baksan en iyi ihtimal 250 olsun hadi yine 750 kalori yapar... Sabah ne yedin ve aksam ne yemeyi planlilosun?
Aslında tartmadım ama göz kararı 50 gr dedim.tatlim Kücük poaca 30gr seninki orta yapar 50gr la oda nerden baksan en iyi ihtimal 250 olsun hadi yine 750 kalori yapar... Sabah ne yedin ve aksam ne yemeyi planlilosun?
cnm yapmışsın bi kere boşver kaldığın yerden devam et akşamı hafif geöçir spor yap illa kilo yapacak diye korkma telafi et ve kaldığın yerden devam et arada olurOooy oy nerden yedim yaa. Hep arkadaşımın yüzünden. Dün akşam çaya gittik giderken bana poğaça koydu. Yok desemde eşimde yemedi kızımda yemedi. Vicdanen rahatsız oluyorum yemezsek çöpe gidiyor. Yesem yine kötü oluyorum. Off yaa
Oooy oy nerden yedim yaa. Hep arkadaşımın yüzünden. Dün akşam çaya gittik giderken bana poğaça koydu. Yok desemde eşimde yemedi kızımda yemedi. Vicdanen rahatsız oluyorum yemezsek çöpe gidiyor. Yesem yine kötü oluyorum. Off yaa
tamam ozaman Sabah ekmek yemedin sanirim aksamda ekmek yemessen olur biter ama hicbirsey atistirmamaya bak caim:)Akşamada balık yapacağım. Sabah yumurta domates peynir zeytin yedim
Az olduğu için atmadım ama keşke dondurucuya atsaymışım.Bazen olur öyle.strecleyip buzluğa atın bende öyle yapiyorumkki gözüm görmesin :))
İnşallah yaatamam ozaman Sabah ekmek yemedin sanirim aksamda ekmek yemessen olur biter ama hicbirsey atistirmamaya bak caim:)
Az olduğu için atmadım ama keşke dondurucuya atsaymışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?