- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.501
2 gündür gidiyoruz bakalım. Dünde bi poğaça yedim. Bir avuç fındıktehlikeli bir akşam geçireceksin desene
sebze misebze günündeyim canısıyeşil fasulye yapayım diyorum etli ..
yarın sabah gitsen açlık şekerini de ölçerler
Karnabahar havuç felan haşlasebze günündeyim canısıyeşil fasulye yapayım diyorum etli ..
yarın sabah gitsen açlık şekerini de ölçerler
plank ve yarım şınav da ekle krına faydası oluyor ..2 gündür gidiyoruz bakalım. Dünde bi poğaça yedim. Bir avuç fındıkkimse duymasın emi ay Allahım yaa. İp atlıycam şimdi başka türlü erimeyecek bunlar
of üstüne yoğurt efsane olur ama evde yok alışveriş yapcak yerde yok hep bayat oluyor pzarım çarşamba günleriKarnabahar havuç felan haşla
Canım onlar sana kilo yapmayacak öyle düşün ve Spor yapÇok kötüyüm sabah 3 poğaça yedim.
Ezogelin çorbası ve taze fasulye yaptım eşim için ekstra makarna yapacağım bide oğlum uyusunne yemek yapcan .. ben çok yoğnum bugün
vermemişmiydin sen dukan da kaç gün yaptın peki?sebze midukan bend3 hic etki birakmamis
yarn enrjm ollursa giderm
açlıktan odaklanamıyorum kiCanım onlar sana kilo yapmayacak öyle düşün ve Spor yap
Ezogelin çorbası ve taze fasulye yaptım eşim için ekstra makarna yapacağım bide oğlum uyusun
İş yoğunluğu iyidir bişey yemeye fırsat olmuyor en azından
Kaçta gidiyorsunaçlıktan odaklanamıyorum kibende yeşil fasulye yapayım iyorum ama eve kadar aç kalamıcam sanırım
gebelik var mı kontrol ettirdin mi ?Kaçta gidiyorsun
Kuzu ben hala regl olmadım ne önerirsin
İp atlıyorum bakalım daha mutfakta iş var bi sürü, az daha atlayayım bari.Canım onlar sana kilo yapmayacak öyle düşün ve Spor yap
Ezogelin çorbası ve taze fasulye yaptım eşim için ekstra makarna yapacağım bide oğlum uyusun
İş yoğunluğu iyidir bişey yemeye fırsat olmuyor en azından
Bir kan testimi yaptırsan.Kaçta gidiyorsun
Kuzu ben hala regl olmadım ne önerirsin
aciktim yemek yiyomBiraz daha meyve ye bence
400 grvermemişmiydin sen dukan da kaç gün yaptın peki?
aksatma git kuzum
super cnm ins uzun sure ac kaldgn icin migrenjn tutmazarkadaşlar gün bitti ve ben kahvaltıyla duruyorum başardım sanırım inşallah devamı gelir bide sabahları süt içersem iyice tok tutacak
İnşallah devamı gelir.arkadaşlar gün bitti ve ben kahvaltıyla duruyorum başardım sanırım inşallah devamı gelir bide sabahları süt içersem iyice tok tutacak
Afiyet olsun kuzum. Bende akşam yemeğimi yedim.aciktim yemek yiyom
400 gr5 gun yaptim bana yaramadi
aksatmamda kizim olunca zor yuruyerek hitmek bakim nasil ysparm
Afiyet olsun güzelsabah
ilik su 1 yk pekmez
1 yk et kavurma
1 dilim tb ekmegi
4 zeytin
1 tk recel +kaymak
ara
1 elma
1 buyuk kupa komposto sekersiz
2 isirik su boregi
aksam
1 kase yayla corbasi bugdayli
izgara tavuk 4 parca
1 dolu kase yoğurt
tarcinli sut ve kurabiye yiyecegim kuruyemuste eklerim yanina
sporda yapacagim
afoyet olsun cnmm ne yedin menune bakimmAfiyet olsun kuzum. Bende akşam yemeğimi yedim.
doymadim ya gozum acAfiyet olsun güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?