- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.541
hesap pasifte birden yok olunca dikkatimi çekmişti gelir umarım tekrar. sen nasılsın diyet nasıl gidiyorNickini degistirdiydi en son ,babasini hastaneye kaldirmislardi heral kotu haber mi ney bidaha hic girmedi canim nerden baksan 3-4 ay oldu heral
Kuzum Bence onunla pek bir alakası yok çünkü önceden de böyle oluyordubirden 3 kilo verdiğin için mi böyle oldu yoksa sorun mu var evde kuzum . git bakalım ne dicek
alakası olmamasına sevindim canımKuzum Bence onunla pek bir alakası yok çünkü önceden de böyle oluyordu
Hay allah hastalancanmi kiz acabayedim canim duzelemedim
Canım durduk yere aklıma geldi canım çok istediafiyet olsun canım meyve çok olmamış mı ? diyette iken yiyeceğin meyve miktarı avuç içi büyüklüğünde tek meyve olmalı
Bu fotoğraf sana Tanıdık geldi mi Peki tatlım :))
afiyet olsun spor listesi ne oldu bu arada ben cezamı çektim karbbonhidrat yemedim dün ve bugünCanım durduk yere aklıma geldi canım çok istedi
sisterhood heraketi canısı
İvet muneBu fotoğraf sana Tanıdık geldi mi Peki tatlım :))
İp atlıyorum bakalım daha mutfakta iş var bi sürü, az daha atlayayım bari.
Yediklerim kilo yapmaz ki ben52 kg yim zaten.
Sistalar her yerdeİvet munesista çetesi mi yoksa yine
Tahmin ettim canısıafiyet olsun spor listesi ne oldu bu arada ben cezamı çektim karbbonhidrat yemedim dün ve bugün
sisterhood heraketi canısı
Bak gor nasil iyi kg vereceksin devamm bu yolaaarkadaşlar gün bitti ve ben kahvaltıyla duruyorum başardım sanırım inşallah devamı gelir bide sabahları süt içersem iyice tok tutacak
bilmiyorum canısı bana 3 gün ekmek yokTahmin ettim canısı
O benim aklımda zaten ama senden başkası uygulamadı herhalde
UMEYYE
SekerPancarii
BitmeyenUmidim
Güzel dengelemisin benceMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates
Kk kadar Peynir
2 patatesli 1 peynirli küçük poğaça
6-7 zeytin
1 tatlı kaşığı çikolata
Akşam
3 kepçe çorba
Salata
Ara
Yarım muz
Menun guzel canimm kuru kaysi uzum ceviz yiyebilirsinafoyet olsun cnmm ne yedin menune bakimm
doymadim ya gozum ac
Biliyorum canımbilmiyorum canısı bana 3 gün ekmek yokdukan eksperss yapmaya başladım yine
Cok guzel menun de hamisini yaninda yogurdu nasil yedin zehirlere ya canim.bcanim.bende iki gundur hamsi yedim yogurda hasrettimKahvalti 7.20
2haslanmis yumurta
Bir parca peynir
5 6 adet zeytin
Fistik
Yeşillik
Aksam 17.30
Cok az hamsi
Ispanak uzeri yogurt
Salata
şimdiden -500 deyimBiliyorum canımbol eksiler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?