- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.561
Hosgeldin canim.menun cok degil aksam ispanak yemekten en fazla 8 yk kasik yiyebilirsin hem acikmazsin sebze yemegi oldugu icin..Sabah
9:30 limonlu su (buyuk bardak)
Kahvalti
10:30 1 salatalik
3 kiraz domates
Peynir
2 kupa çay
15:00 kıymalı tarhana çorbası (1kase)
17:30
1 kase yayla corbasi
2 yemek kaşığı ıspanak
Ananem cagirdi mecbur yedim
3 küçük bardak çay
Dahada yersem yazarım :))
şimdiden -500 deyim
sen toparlayabildin mi ?
senin boy kaç ? bende şişlik reglide olmadın ya ondandır .. memlekete gidene kadar fit olursun kız 2 ay var o 2 ayda 3 4 kilo kolaylıkla verirsin
Ödemmi kilomu bilmiyorum ki 50,7 dim sabah
Ama az az artık son zamanlarda çabuk gitsin diye aç kaldım iki üç gün sonra da saldırdım herşeye 2-2,5 ay sonra memlekete gitcem inşallah o zamana kadar ne kadar verebilirsem inşallah
1.58 canımsenin boy kaç ? bende şişlik reglide olmadın ya ondandır .. memlekete gidene kadar fit olursun kız 2 ay var o 2 ayda 3 4 kilo kolaylıkla verirsin
Maşallah menun dolu dolu cok güzel sen emzirdigin icin bisey demiyirim :))) eger istedigin kg ulasmak icin sadece corbalarindan birer kepce azalt. Sebze yemeklerden protein olan tavuk et nohut gibi yemeklerdende ekle.mesala mantar sote az sebze yemeklerde 8yk kasiga kadar müsade var.ama corbayi üç kepce icigin icin menuyu dengelemisin efferinEmziren anne menüsü
10:00
1yumurtadan omlet (1tk yulaf kepeği, 1yk mantar, 2ince dilim kaşar, maydanoz)
Yarım dilim t.b ekmek
1kk peynir
10 zeytin
1tk Susam ezmesi
1çk tereyağı
1çk bal
10 fıstık
14:10
3 küçük kepçe şehriye çorbası
3 kaşık mantar sote
Yoğurt,maydanoz
Fırında balkabagi (1tk Susam ezmesi)
19:00
3 küçük kepçe Ezogelin çorbası
Bir küçük tabak taze fasulye (zeytinyağlı susuz)
Salata
Fırında balkabagi (1tk Susam ezmesi)
Birazdan
Meyve salatası...
(çeyrek elma,çeyrek nar,çeyrek portakal, yarım kivi,yarım muz, bir avuç fıstık ve Susam ezmesi 1tk) yazınca çok gibi duruyor ama toplamda 2porsiyon meyve yapıyor hepsi... küçük bir kase oldu... meyveler küçüktü bu arada)
Su..3lt..
Cok güzel menun emziriyorsan menun az..ogle iki jekep corba icebilirsin bir cay bardağı yogurtla..biliyorum istahin az olduğunu yarin dr git bakalim takipteyim..Menum
Sabah ilk uyandığımda ılık limonlu su
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Bir dilim kaşar peynir
Ara öğün bir armut
Akşam iki tane kuru dolma küçük
Bir tabak salata
Bir kase yoğurt
Sağol canım küçük tabak dediğim zaten en fazla 6-7 kaşık aldı fasulyeyiMaşallah menun dolu dolu cok güzel sen emzirdigin icin bisey demiyirim :))) eger istedigin kg ulasmak icin sadece corbalarindan birer kepce azalt. Sebze yemeklerden protein olan tavuk et nohut gibi yemeklerdende ekle.mesala mantar sote az sebze yemeklerde 8yk kasiga kadar müsade var.ama corbayi üç kepce icigin icin menuyu dengelemisin efferin
Geliyorum canim bende yazcam menumu :)) iyi sayılır bulantilarim gecti istahim acilmaya bile basladi kan hapindanmi acep suan midem kaziniyorr öylehesap pasifte birden yok olunca dikkatimi çekmişti gelir umarım tekrar. sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Ama sanki sen bi kac ay oncede gitmedinmi dr dr bişey yokmus dedin die hatırliyorum.bence bişey yoktur canim evham yapma strestir yarin bi git bakalim inş birsey cikmazKuzum Bence onunla pek bir alakası yok çünkü önceden de böyle oluyordu
Tobe yarebbim seytan gibi dilimin ucuna getirmeyim filmlerde azrail oluy :)))Bu fotoğraf sana Tanıdık geldi mi Peki tatlım :))
Ana sista miymis :))Sistalar her yerde
Yıllardır her baliğin yaninda yeriz bisey olmuyor bi cesit balik var adini hatorlamiyorum tek onla yenmezmis bide baligin bozuk olmamasi lazimCok guzel menun de hamisini yaninda yogurdu nasil yedin zehirlere ya canim.bcanim.bende iki gundur hamsi yedim yogurda hasrettim
Insallah canimBak gor nasil iyi kg vereceksin devamm bu yolaa
Cezami vardi ben niye bilmiyorum :))Tahmin ettim canısı
O benim aklımda zaten ama senden başkası uygulamadı herhalde
@UMEYYE
@SekerPancarii
BitmeyenUmidim
Insallah canim bebek gormesine gittim bozmadim sukur arkadasim da anlayisla karsiladigi içinÇok güzel canım afiyet olsun bol eksi getirsin inşallah
Tebrik ediyorum vallaInsallah canim bebek gormesine gittim bozmadim sukur arkadasim da anlayisla karsiladigi için
Çok güzel canım afiyet olsun bol eksi getirsin inşallah
Hosgeldin canim.menun cok degil aksam ispanak yemekten en fazla 8 yk kasik yiyebilirsin hem acikmazsin sebze yemegi oldugu icin..
Hosgeldin canim.menun cok degil aksam ispanak yemekten en fazla 8 yk kasik yiyebilirsin hem acikmazsin sebze yemegi oldugu icin..
boyun kilon çok iyi sadece spor yapsan sıkılaşssan yeter sana kuzum kasma kendini çok1.58 canım
İnşallah canım inşallah
kan hapları demir kullandım bende iştah açıyordu allahtan 2 hafta da 1 kullandım hep kilo almadımGeliyorum canim bende yazcam menumu :)) iyi sayılır bulantilarim gecti istahim acilmaya bile basladi kan hapindanmi acep suan midem kaziniyorr öyle
bende balık ile yoğurt yiyorumYıllardır her baliğin yaninda yeriz bisey olmuyor bi cesit balik var adini hatorlamiyorum tek onla yenmezmis bide baligin bozuk olmamasi lazim
Sagol canim yine 59 a yaklastim uzaklasmak isremiyorumTebrik ediyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?