Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosgeldin canim.menun cok degil aksam ispanak yemekten en fazla 8 yk kasik yiyebilirsin hem acikmazsin sebze yemegi oldugu icin..

şimdiden -500 deyim
sen toparlayabildin mi ?

Ödemmi kilomu bilmiyorum ki 50,7 dim sabah
Ama az az artık son zamanlarda çabuk gitsin diye aç kaldım iki üç gün sonra da saldırdım herşeye 2-2,5 ay sonra memlekete gitcem inşallah o zamana kadar ne kadar verebilirsem inşallah

senin boy kaç ? bende şişlik reglide olmadın ya ondandır .. memlekete gidene kadar fit olursun kız 2 ay var o 2 ayda 3 4 kilo kolaylıkla verirsin

Maşallah menun dolu dolu cok güzel sen emzirdigin icin bisey demiyirim :))) eger istedigin kg ulasmak icin sadece corbalarindan birer kepce azalt. Sebze yemeklerden protein olan tavuk et nohut gibi yemeklerdende ekle.mesala mantar sote az sebze yemeklerde 8yk kasiga kadar müsade var.ama corbayi üç kepce icigin icin menuyu dengelemisin efferin

Menum
Sabah ilk uyandığımda ılık limonlu su
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Bir dilim kaşar peynir

Ara öğün bir armut

Akşam iki tane kuru dolma küçük
Bir tabak salata
Bir kase yoğurt
Cok güzel menun emziriyorsan menun az..ogle iki jekep corba icebilirsin bir cay bardağı yogurtla..biliyorum istahin az olduğunu yarin dr git bakalim takipteyim..

Sağol canım küçük tabak dediğim zaten en fazla 6-7 kaşık aldı fasulyeyi
Çorbayı iki kepçe yapicim bundan sonra teşekkürler

Cok guzel menun de hamisini yaninda yogurdu nasil yedin zehirlere ya canim.bcanim.bende iki gundur hamsi yedim yogurda hasrettim
Yıllardır her baliğin yaninda yeriz bisey olmuyor bi cesit balik var adini hatorlamiyorum tek onla yenmezmis bide baligin bozuk olmamasi lazim

1.58 canım
İnşallah canım inşallah
boyun kilon çok iyi sadece spor yapsan sıkılaşssan yeter sana kuzum kasma kendini çok
Geliyorum canim bende yazcam menumu :)) iyi sayılır bulantilarim gecti istahim acilmaya bile basladi kan hapindanmi acep suan midem kaziniyorr öyle
kan hapları demir kullandım bende iştah açıyordu allahtan 2 hafta da 1 kullandım hep kilo almadım

Yıllardır her baliğin yaninda yeriz bisey olmuyor bi cesit balik var adini hatorlamiyorum tek onla yenmezmis bide baligin bozuk olmamasi lazim
bende balık ile yoğurt yiyorum eşim çok kızıyor diyetisyen verdi diyorum öyle biraz sakinliyor

Hosgeldin canim.menun cok degil aksam ispanak yemekten en fazla 8 yk kasik yiyebilirsin hem acikmazsin sebze yemegi oldugu icin..

Hosbulduk teşekkür ederim ıspanak fazla olur diye düşünmüştüm dikkate alacağım .birde güne daha erken başlamam gerekiyor galiba sabah kalkar kalkmaz yiyip icemiyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…