Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Site olarak bilmiyorum fakat aktarlara falan baksanız daha uygun olmazmi nette herzaman istedigmz kalitede olmuyor ürünler
Çok pahali oluyor canim
Ben her gun yiyorum sabah ilik su ile cok faydasini gpryyorum haliyle hem uygun hem guzel ariyorum da iste hep aktardan falan aliyordum baya maddiyatli oluyor nette bir bakayim dedim cok daha uygunda guvenemiyorum dedigin gibi kalite skintisi olur

Evet canım kasmadan ilerlemek istiyorum ne kadar giderse artık

Ohh afiyet olsun ne güzel şeyler yemissiniz bol bol süt olsun bebise insallah

Sağol canım inşallah
Seni de alalım mı spor grubuna?
Canım stres yapma yediğin şeyler kilo aldıracak diye hele hiç düşünme..

20 dl egzersiz 6
35 dk yuruyus 12
2 dk plank 6
40 squat 6
toplam 30
Luluuu94

Çok güzel canım

20 sınav 4 puan
50 mekik 2.5 puan
40 ip 2 puan
40 dk zumba 28 puan
1 tempolu yürüyüş 24puan
Toplam kaç etti du bakim 60.5

Biz cezali miydik ay
ben oynamıyom ya bana ne

Anlıyorum peki gün kurusuyla birlikte alternatif başka kuru meyvelerde alsanz uygun fiyatli yani internet gercekten güvenilir değil ama alışveriş yapan bilen arkadaşlar varsa birsey diyemem

Bende yarin karbonhidrat tuketmicem ve yazcam soz

2000ip
10dk Fitness SekerPancarii ısınma ve Squat lunge ları yaptım güzeldi baya sonra kilotlu çorap almaya üşendim Abs yapmaya başladım 5dk yapabildim oğlum uyandı
5dk abs
Toplam 114,5

Merhaba spor yarışması için bana sordunuz sanrm olablr elimden geleni yapmaya hazırım :) yanlışım olursa duzeltirseniz çok mutlu olurum

05-09 Şubat spor yarışması....

BORDO ŞİŞKOLAR

Bir garip:114,5
Favelayn:60,5
munter:30
orkide1453:
tgb1907:
Buki_89:

ANADOLU KAPLANLARI
selcanmehmetcan:
UMEYYE:
Blacksee55:
SchonerDuft:
SekerPancarii:6
GamzeK17:

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 1,5
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>15tane..1
Plank =>1dk..3puan
Şınav =>5tane..1puan
Squat => 10tane... 1,5puan
Twiat Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan

Kızlar cuma günü sonuçlar belli olacak Kaybeden takım haftasonu 1000 ip atlayacak
Kazanan takım 25 puan önde başlayacak
Cumartesi pazar vucut dinlenme günü

Eveeet yarışma başlasın

Luluuu94 çocuklar ve eşim uyuduguna göre yavaştan başlıyım bende :) şuan nefsim inanılmaz terbiye oluyor oğluma beslenme için hamur işi yaptm ama hem sayılı yapptm hemde ağzıma surmedm ilik suya portakal sıktım (NAPACAGIMI SASIRDIYSAM :))onu içiyorum

Yok kizimi okula goturken yürüdüm hafif tempo ince bellimEki Görüntüle 2106740

Tamamdır fit güzelim

Süpersin kuzum bende yatmadan abs yapim
Bincidi yap

Bende yarin karbonhidrat tuketmicem ve yazcam soz
süpersin canım işte istediğim disiplin
UMEYYE
@Blacksee55?
Tatlı birseyler yemek istedigimzde yapablcegimz aperatif hafif tarifleriniz varmi acaba
Sağlıklı tarifleri var canım SekerPancarii nın haftada bir olmak kaydıyla yapabilirsin bence dimi kız SekerPancarii

Merhaba spor yarışması için bana sordunuz sanrm olablr elimden geleni yapmaya hazırım :) yanlışım olursa duzeltirseniz çok mutlu olurum
Ekledim canım aramızda yarışıyoruz Kaybeden takıma cezalar var her hafta farklı... Ve ceza çekme konusunda da çok disiplin istiyorum

Kıyamam ya... Süpersin kız başaracağız inşallah yeterki inanalım

Mutlaka elimden geleni yapacağım önce kendime saygı duyduğum için bnu yapacağım sonrada sizlerin desteğini boşa çıkarmamak için tabiki.uygun tarifleriniz varsa HAFTADA BIR olmak şartıyla denemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…