- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.601
Bizim var kusum cok dadlilar ♡
Onlar yağa giriyo ve dukanda yag yok kuzum oyle biliyorumSekerPancarii dukan ekspresste kuruyemiş serbest m ceviz badem gibi çiğdn
Biz cezali miydik ayTahmin ettim canısı
O benim aklımda zaten ama senden başkası uygulamadı herhalde
UMEYYE
SekerPancarii
@selcanmehmetcan
Çok pahali oluyor canimSite olarak bilmiyorum fakat aktarlara falan baksanız daha uygun olmazmi nette herzaman istedigmz kalitede olmuyor ürünler
Evet canım kasmadan ilerlemek istiyorum ne kadar giderse artıkboyun kilon çok iyi sadece spor yapsan sıkılaşssan yeter sana kuzum kasma kendini çok
kan hapları demir kullandım bende iştah açıyordu allahtan 2 hafta da 1 kullandım hep kilo almadım
bende balık ile yoğurt yiyorumeşim çok kızıyor diyetisyen verdi diyorum öyle biraz sakinliyor
Ohh afiyet olsun ne güzel şeyler yemissiniz bol bol süt olsun bebise insallah
Canım stres yapma yediğin şeyler kilo aldıracak diye hele hiç düşünme..munter canim ne yedinde uzuldun onu anlamasim menun cok hafif afiyet olsun
Çok olmamış değil mi yediğim zaman içim rahat etmiyor yeni basladigm için sanki hep kilo alaacakmism gbi geliyor sanrm bu düşünceden kurtulmam lazım
Çok güzel canımEvit benim menu
Sabah uc dilim ekmek karsiligi
Yagsiz peynirden bol soganli pide mayasiz hamurdan
Peynir zeytin ev yapimi kusburnu cay
Ara mandalina
Aksam 150 gr balik buglama salata bi kase şekersiz kaysili erikli uzumlu hosaf acimmmm accc
(Kerevizden ilk defa corba yaptim töbe bidaha icmeyi düşünmüyorum ve icmedimm dun yemegini zor yedim)
Ara 6-7 adet küçük kuru üzüm iki ceviz uc küçük elma toplami bi porsiyon eder
Acimm accc Midemmn cok fena kazanıyor kizlar napim
3,5 lt su ictim spor yok ev temizligi yaptim
Dunde ayni menuydu 1 saat 40dk yürüyüş yapmustim..
Toplam kaç etti du bakim20 sınav 4 puan
50 mekik 2.5 puan
40 ip 2 puan
40 dk zumba 28 puan
1 tempolu yürüyüş 24puan
Biz cezali miydik ay
Tempolu?
Yok kizimi okula goturken yürüdüm hafif tempo ince bellimTempolu?
Süpersin kuzum2000ip
10dk FitnessSekerPancarii ısınma ve Squat lunge ları yaptım güzeldi baya sonra kilotlu çorap almaya üşendim Abs yapmaya başladım 5dk yapabildim oğlum uyandı
5dk abs
Toplam 114,5
Çok pahali oluyor canim
Ben her gun yiyorum sabah ilik su ile cok faydasini gpryyorum haliyle hem uygun hem guzel ariyorum da iste hep aktardan falan aliyordum baya maddiyatli oluyor nette bir bakayim dedim cok daha uygunda guvenemiyorum dedigin gibi kalite skintisi olur
Bende yarin karbonhidrat tuketmicem ve yazcam sozEvet canım kasmadan ilerlemek istiyorum ne kadar giderse artık
Sağol canım inşallah
Seni de alalım mı spor grubuna?
Canım stres yapma yediğin şeyler kilo aldıracak diye hele hiç düşünme..
Çok güzel canım
Toplam kaç etti du bakim60.5
ben oynamıyom ya bana ne
2000ip
10dk FitnessSekerPancarii ısınma ve Squat lunge ları yaptım güzeldi baya sonra kilotlu çorap almaya üşendim Abs yapmaya başladım 5dk yapabildim oğlum uyandı
5dk abs
Toplam 114,5
Yok kizimi okula goturken yürüdüm hafif tempo ince bellimEki Görüntüle 2106740
Bincidi yapSüpersin kuzumbende yatmadan abs yapim
Bende yarin karbonhidrat tuketmicem ve yazcam soz
Sağlıklı tarifleri var canımTatlı birseyler yemek istedigimzde yapablcegimz aperatif hafif tarifleriniz varmi acaba
Ekledim canım aramızda yarışıyoruz Kaybeden takıma cezalar var her hafta farklı... Ve ceza çekme konusunda da çok disiplin istiyorumMerhaba spor yarışması için bana sordunuz sanrm olablr elimden geleni yapmaya hazırım :) yanlışım olursa duzeltirseniz çok mutlu olurum
Kıyamam ya... Süpersin kızLuluuu94 çocuklar ve eşim uyuduguna göre yavaştan başlıyım bende :) şuan nefsim inanılmaz terbiye oluyor oğluma beslenme için hamur işi yaptm ama hem sayılı yapptm hemde ağzıma surmedm ilik suya portakal sıktım (NAPACAGIMI SASIRDIYSAM :))onu içiyorum
Eki Görüntüle 2106745
Tamamdır fit güzelim
Bincidi yap
süpersin canım işte istediğim disiplin
UMEYYE
@Blacksee55?
Sağlıklı tarifleri var canımSekerPancarii nın haftada bir olmak kaydıyla yapabilirsin bence dimi kız SekerPancarii
Ekledim canım aramızda yarışıyoruz Kaybeden takıma cezalar var her hafta farklı... Ve ceza çekme konusunda da çok disiplin istiyorum
Kıyamam ya... Süpersin kızbaşaracağız inşallah yeterki inanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?