- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.621
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/keyifli-diyetler-3.1038624/Mutlaka elimden geleni yapacağım önce kendime saygı duyduğum için bnu yapacağım sonrada sizlerin desteğini boşa çıkarmamak için tabiki.uygun tarifleriniz varsa HAFTADA BIR olmak şartıyla denemek isterim
Çok ısındım sanaAsıl sizler süpersiniz iyki buradayım
Kayısı erik kurusu var o sadece sabah yemem gunduz ara ogunden yemem gerekir ..yogurt hakkim varda balik yedim korkuyorum onun icin yemedim sanırım kan ilacimdan iki gundur istah sorunum oluyo gecti sukur açlıkMerhaba kuru meyvenjz varsa yiyin isterniz bastırır biraz . Birde acliginizi düşünmemeye çalışın kalan islerinz varsa onları yapın birseylerle meşgul olursanız dusunmezsinz acliginizi belki nacizane fikrim :)
Balik yedigim icin korkurim artik yarina yogurt sut himmm :))gizel canim. Ne oldu bize boyle doyamadik bugun
tarcinli sut mu icsen
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/keyifli-diyetler-3.1038624/
Şuraya bakabilirsin canım
Çok ısındım sana
Netten alnsan aktara git kurtsuz ilaçsız kurutulandan al.kukurtlu kurutulanlarin hic tadi hosuma gitmedi biz hep kendimiz kurutuyoruz ya cok lezzetli hakiki tadi oluykizlar netten gun kurusu almak istiyorum bildiginiz site var mi?
Kayısı erik kurusu var o sadece sabah yemem gunduz ara ogunden yemem gerekir ..yogurt hakkim varda balik yedim korkuyorum onun icin yemedim sanırım kan ilacimdan iki gundur istah sorunum oluyo gecti sukur açlık
Kayısı erik kurusu var o sadece sabah yemem gunduz ara ogunden yemem gerekir ..yogurt hakkim varda balik yedim korkuyorum onun icin yemedim sanırım kan ilacimdan iki gundur istah sorunum oluyo gecti sukur açlık
Teşekkür ederim deneyecegim tarifleri resim atarm yaparsam. Bende çok ısındım çok ilgilisinjz birde burası Benm arkadaşım oldu çevremde çok görüştüğüm konusabldgm kimse yok ortak fikirde oldugm çok insan var burda mutluyum
Canım en fazla 10-15 saniye dinlen bence yani buraya yazacak kadar uzun dinlenmeBuarada hem mekik çekiyorum hemde ara verdigimde size yazıyorum 15 mekik ardından az bir süre dinleyip devam ediyorum bu sekilde dogrumudur?
Kızlar iyi geceler ben yatıyorum
Kiz pazarlarda da organik satiliy hatta uygun bile veriyler bi baksaniz kuzuÇok pahali oluyor canim
Ben her gun yiyorum sabah ilik su ile cok faydasini gpryyorum haliyle hem uygun hem guzel ariyorum da iste hep aktardan falan aliyordum baya maddiyatli oluyor nette bir bakayim dedim cok daha uygunda guvenemiyorum dedigin gibi kalite skintisi olur
Sporlar diyorsan toplu soyluyoruz canim .mmenuleri aksam paylasiyoruz toplu yani..Iyi geceler son bir sorum olacaktı ben yaptiklarimi kaydedip yarın toplu bir şekilde size yazsam olurmu yoksa gün gün mu yazmak gerekiyor
Yok canim bildik yerden almadim tazeligine bakim alıyorum benimki normal biraz bayat gibiydi tam bayat degil ama ben yinede tuketmeyim olurya bide bunla ugrasmayimBuarada baliginjzj bildiginiz biryerden alıyorsanız tazeliginden eminseniz yogurtla sorun olmuyor diye biliyorm bayat balikta bu durum oluyor galiba
Ben hic satin almam kuzu benim urunler organik kendi bahcemuzden kurutuyoruz.hkurutuyoruz.hatta ben satıyorum konu konsuya :))) erik yarmacasi derler burda kuru kayısı kuru dut sebzeler bile yazin tabiki :)))Aktarlarda belki internet satışı hakkında bilgi verebilirler bir sorun isterseniz
Ben hic satin almam kuzu benim urunler organik kendi bahcemuzden kurutuyoruz.hkurutuyoruz.hatta ben satıyorum konu konsuya :))) erik yarmacasi derler burda kuru kayısı kuru dut sebzeler bile yazin tabiki :)))
Sporlar diyorsan toplu soyluyoruz canim .mmenuleri aksam paylasiyoruz toplu yani..
Bende 20 dk fitness yaptim en sevdigim dizi çukuru izlerkenEki Görüntüle 2106745
Tamamdır fit güzelim
Bincidi yap
süpersin canım işte istediğim disiplin
@UMEYYE
@Blacksee55?
Sağlıklı tarifleri var canımSekerPancarii nın haftada bir olmak kaydıyla yapabilirsin bence dimi kız SekerPancarii
Ekledim canım aramızda yarışıyoruz Kaybeden takıma cezalar var her hafta farklı... Ve ceza çekme konusunda da çok disiplin istiyorum
vuhuuu2000ip
10dk FitnessSekerPancarii ısınma ve Squat lunge ları yaptım güzeldi baya sonra kilotlu çorap almaya üşendim Abs yapmaya başladım 5dk yapabildim oğlum uyandı
5dk abs
Toplam 114,5
ben normalde netten alis veris yapiyorum da bu sekilde yiyecek hic almadim. O yuzden cesaret edemiyorum bir sorayim dedim.Anlıyorum peki gün kurusuyla birlikte alternatif başka kuru meyvelerde alsanz uygun fiyatli yani internet gercekten güvenilir değil ama alışveriş yapan bilen arkadaşlar varsa birsey diyemem
anladm cnmBalik yedigim icin korkurim artik yarina yogurt sut himmm :))
kuzu normalde oyle aliyorumda malum her sey ates pahasiNetten alnsan aktara git kurtsuz ilaçsız kurutulandan al.kukurtlu kurutulanlarin hic tadi hosuma gitmedi biz hep kendimiz kurutuyoruz ya cok lezzetli hakiki tadi oluy
bir kez aldim hic uygun degildiKiz pazarlarda da organik satiliy hatta uygun bile veriyler bi baksaniz kuzu
oh mis valla ne guzelBen hic satin almam kuzu benim urunler organik kendi bahcemuzden kurutuyoruz.hkurutuyoruz.hatta ben satıyorum konu konsuya :))) erik yarmacasi derler burda kuru kayısı kuru dut sebzeler bile yazin tabiki :)))
aynen oyle cnmŞanslısınız .en güzeli insanın gönül rahatlığıyla kendi mahsulünu yemesi önceden babannemde pekmez kaynatrdi pestil erik kurusu yapardi bize ama değerini bilemedik sanrm şuanda nerden alsak diye bakıyoruz maalesf
Ne kadar bi sure ara veriyosun canim 20 sn yeterli ara icin ve mekik cok da etkili degil karin için abs videolari yapabilirsinBuarada hem mekik çekiyorum hemde ara verdigimde size yazıyorum 15 mekik ardından az bir süre dinleyip devam ediyorum bu sekilde dogrumudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?