Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kuru meyvenjz varsa yiyin isterniz bastırır biraz . Birde acliginizi düşünmemeye çalışın kalan islerinz varsa onları yapın birseylerle meşgul olursanız dusunmezsinz acliginizi belki nacizane fikrim :)
Kayısı erik kurusu var o sadece sabah yemem gunduz ara ogunden yemem gerekir ..yogurt hakkim varda balik yedim korkuyorum onun icin yemedim sanırım kan ilacimdan iki gundur istah sorunum oluyo gecti sukur açlık

Kayısı erik kurusu var o sadece sabah yemem gunduz ara ogunden yemem gerekir ..yogurt hakkim varda balik yedim korkuyorum onun icin yemedim sanırım kan ilacimdan iki gundur istah sorunum oluyo gecti sukur açlık

Aktarlarda belki internet satışı hakkında bilgi verebilirler bir sorun isterseniz

Buarada baliginjzj bildiginiz biryerden alıyorsanız tazeliginden eminseniz yogurtla sorun olmuyor diye biliyorm bayat balikta bu durum oluyor galiba

Buarada hem mekik çekiyorum hemde ara verdigimde size yazıyorum 15 mekik ardından az bir süre dinleyip devam ediyorum bu sekilde dogrumudur?
Canım en fazla 10-15 saniye dinlen bence yani buraya yazacak kadar uzun dinlenme
Hem sporuna biraz kardiyo da ekle bence seviyorsan Leslie videoları var onları yapabilirsin

Kiz pazarlarda da organik satiliy hatta uygun bile veriyler bi baksaniz kuzu

Buarada baliginjzj bildiginiz biryerden alıyorsanız tazeliginden eminseniz yogurtla sorun olmuyor diye biliyorm bayat balikta bu durum oluyor galiba
Yok canim bildik yerden almadim tazeligine bakim alıyorum benimki normal biraz bayat gibiydi tam bayat degil ama ben yinede tuketmeyim olurya bide bunla ugrasmayim

Aktarlarda belki internet satışı hakkında bilgi verebilirler bir sorun isterseniz
Ben hic satin almam kuzu benim urunler organik kendi bahcemuzden kurutuyoruz.hkurutuyoruz.hatta ben satıyorum konu konsuya :))) erik yarmacasi derler burda kuru kayısı kuru dut sebzeler bile yazin tabiki :)))

Ben hic satin almam kuzu benim urunler organik kendi bahcemuzden kurutuyoruz.hkurutuyoruz.hatta ben satıyorum konu konsuya :))) erik yarmacasi derler burda kuru kayısı kuru dut sebzeler bile yazin tabiki :)))

Şanslısınız .en güzeli insanın gönül rahatlığıyla kendi mahsulünu yemesi önceden babannemde pekmez kaynatrdi pestil erik kurusu yapardi bize ama değerini bilemedik sanrm şuanda nerden alsak diye bakıyoruz maalesf

Bende 20 dk fitness yaptim en sevdigim dizi çukuru izlerken
Evet GamzeK17 ozellikle pekmezli browniyi oneririm tatli istedigini sonuna kadar alır 1 dilim yiyebilirsin haftada bir ögle vaktinde gercegini aratmaz lezzetive diger browni gibi yedikten sonra acıktırmaz seni aksine cok tok tutar

2000ip
10dk Fitness SekerPancarii ısınma ve Squat lunge ları yaptım güzeldi baya sonra kilotlu çorap almaya üşendim Abs yapmaya başladım 5dk yapabildim oğlum uyandı
5dk abs
Toplam 114,5
vuhuuu

Anlıyorum peki gün kurusuyla birlikte alternatif başka kuru meyvelerde alsanz uygun fiyatli yani internet gercekten güvenilir değil ama alışveriş yapan bilen arkadaşlar varsa birsey diyemem
ben normalde netten alis veris yapiyorum da bu sekilde yiyecek hic almadim. O yuzden cesaret edemiyorum bir sorayim dedim.

Balik yedigim icin korkurim artik yarina yogurt sut himmm :))
anladm cnm
Netten alnsan aktara git kurtsuz ilaçsız kurutulandan al.kukurtlu kurutulanlarin hic tadi hosuma gitmedi biz hep kendimiz kurutuyoruz ya cok lezzetli hakiki tadi oluy
kuzu normalde oyle aliyorumda malum her sey ates pahasi hani kaliteli daha uyguna alirim belki diye sorayim dedim
Kiz pazarlarda da organik satiliy hatta uygun bile veriyler bi baksaniz kuzu
bir kez aldim hic uygun degildi

oh mis valla ne guzel kac a satiyon de hele senden alayim

aynen oyle cnm

Buarada hem mekik çekiyorum hemde ara verdigimde size yazıyorum 15 mekik ardından az bir süre dinleyip devam ediyorum bu sekilde dogrumudur?
Ne kadar bi sure ara veriyosun canim 20 sn yeterli ara icin ve mekik cok da etkili degil karin için abs videolari yapabilirsinmekik eger yarim cekiyosan sadece mide kaslarini çalıştıriyo tam mekik cekiyosan super

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…