- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.681
bende önceden her perşembe okurdum hatim değil ama yasin fln muhakkak okurdum şimdi hiç halim olmuyoAllah kabul etsin canım. Benimde var okumam lazım. Ya geçen 2 sayfayı bi saatte okudum.
Tamam canımLuluuu94 1000 ip 50 puan
Evet canımNapıcaktık ben orayı kaçırmışım. Geçen hafta takip edemedim. Karbon tüketmeme cezasımı vardı
ne kitabı kuzum benim elimde de esma kitabı var okuyacam sözde sürünüp duruyordün gelemedim kuzum kitabım vardı onu bitirmeye çalışıyodum bugün burdayım inşallah
akşamki kızartmayı gördüminşallah cok cok azdır
ne kitabı kuzum benim elimde de esma kitabı var okuyacam sözde sürünüp duruyor
ekiden olmuşta okuyordum artık midem bulanıyor okuyamıyorumroman okuyorum dün sil baştan ı bitirdim bugün ahmet ümit sultanı öldürmek buna başlıcam nasip olursa bende de sürünüüyor valla çok zaman oluyor ama okumuyorum
Kizlar ne dicemmmben cuma cok yedim ve isyan ettim ya hemen kilo aliyom falan diye cumartesi günü 56 çıktım sonra beyin kandirmaya basladim yediklerim bana kilo aldirmaz diye 2 3 gündür yediklerimin haddi hesabi yok ama ben hala 56 kiloyum hic kilo almadim bugunde tokum az yerim zayiflarim deme zamani 56 dan iniyim artik dimi ben artik yiyorum kilo almiyorum çünkü yediklerim bana kilo aldirmaz
Kuru fasulye yasak mı ki?GÜNAYDIN kızlarım nasılsınız bugün dukanda 3 cü günüm 70,20 - 300 gram daha gitti
kötü olan akşam annemde kuru fasulye var büroda da dolmanasıl olcak bilmiyorum
Artik kilo almak yohdemek biz bu işi kaptık
Gunaydin kuzum 69 a ne kalmışGÜNAYDIN kızlarım nasılsınız bugün dukanda 3 cü günüm 70,20 - 300 gram daha gitti
kötü olan akşam annemde kuru fasulye var büroda da dolmanasıl olcak bilmiyorum
Geri kalanındada tüket ne olcak AllasenArtik kilo almak yohkiz evde yumurta yok simdi kahvaltida sadece peynir zeytin yersem hic doymam bi dilim mercimekli ekmeginden yisem gunun geri kalani karbonhidrat tuketmesem olar mi
Kiz karbonhidrat cezamiz varya ondan diyomGeri kalanındada tüket ne olcak Allasen
Şaka bir yana neden olmasın canım olur birazda spor yarın gelsin eksi
Kiz karbonhidrat cezamiz varya ondan diyom
Ne yiyem zabanan soyle o zamano zaman yiyemen hiç kusura bakma
Kuruyemiş ye canım süt içNe yiyem zabanan soyle o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?