- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.701
Ayy benimde bittiO da yoh evdesüt var yemis yoh
bende çok okurdum eskiden şimdi uzaklaştım okuyamıyorum geçenlerde bi dünya kitap aldım sırasıyla bitircem inşallahekiden olmuşta okuyordum artık midem bulanıyor okuyamıyorum
Yumurta olmayinca kötü oluyo yaa bugun alalim 3 gundur yimiyom kahvaltilarim eksik hep sanhiAyy benimde bittitamam o zaman ye hadi
ee burda torpil varYumurta olmayinca kötü oluyo yaa bugun alalim 3 gundur yimiyom kahvaltilarim eksik hep sanhitemem bi kucuk dilim yicem mercimekli o karbonhidrat sayilmaz
Yumurta olmayinca kötü oluyo yaa bugun alalim 3 gundur yimiyom kahvaltilarim eksik hep sanhitemem bi kucuk dilim yicem mercimekli o karbonhidrat sayilmaz
Ben süttenim listede olmadigimdan sus didimee burda torpil vardiğer takım olsa yok derdiniz
Pancar la aynı takım değiliz kiee burda torpil vardiğer takım olsa yok derdiniz
Ben süttenim listede olmadigimdan sus didim
o zman düzeltiyorum başka biri olsa yok derdinizPancar la aynı takım değiliz ki
Ben zayifim diye gisganiyiPancar la aynı takım değiliz ki
Sebze yoh evde dermisimo zman düzeltiyorum başka biri olsa yok derdiniz(kız kac gündü bu ceza )
yemiyciiikkksiiinnn öğle yemeginde cok sebze yer kapatırsın arayı cok spor yapaymışın
Kuruyemiş ye canım süt iç
he gıskanıyom he he heeee cok biliyon sen heeeeBen zayifim diye gisganiyikaptinn beni hep zayifim diye oluyo bunlar yiyom kilo almiyom diye gisganclih yapiyi
Bir gundü kız salladılaro zman düzeltiyorum başka biri olsa yok derdiniz(kız kac gündü bu ceza )
yemiyciiikkksiiinnn öğle yemeginde cok sebze yer kapatırsın arayı cok spor yapaymışın
Ben zayifim diye gisganiyikaptinn beni hep zayifim diye oluyo bunlar yiyom kilo almiyom diye gisganclih yapiyi
Sebze yoh evde dermisimsen garisma zayiflari boyle yapar
şimdi bişey derdimdeSebze yoh evde dermisimsen garisma zayiflari boyle yapar
sallaydıysalar hiç yok o zamanBir gundü kız salladılar
SekerPancarii duydun canım kaptan ne derse o
muz ve süt iç peynir zeytin tok olursun öğlene kadar çok acıkırsan öğlene kadar uyu
Canım kuruyemişlerden en çok ceviz tok tutar beni iki tane yiyorum meyvenin yanında ama öğün atlatmıyor orası ayrıKuruyemis olarak ne tüketiyorsunuz acaba tok tutacak öğün atlayacak ne (ne kadar )yiyebiliriz yada yiyorsunuz
Gac kilo oldugum seni ilgilendirmezhe gıskanıyom he he heeee cok biliyon sen heeeegaç gilosun
Ben 57 kiloyla hamile kaldim o zaman bana herkes zayifliktan ölüyom muamelesi yapiyodu niyeyseşimdi bişey derdimdeyarın doktora gidiyom ben kaç kilosund erse 60 deyvercem sen 2 aylık hamileykene kac kiloydn
yaklastın bana dimi kesn yaklaştın söylemediğine göreGac kilo oldugum seni ilgilendirmezben 50 kiloyum zayif ve zarifim
Muz yoh evdeBir gundü kız salladılar
SekerPancarii duydun canım kaptan ne derse o
muz ve süt iç peynir zeytin tok olursun öğlene kadar çok acıkırsan öğlene kadar uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?