Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o zman düzeltiyorum başka biri olsa yok derdiniz (kız kac gündü bu ceza)

yemiyciiikkksiiinnn öğle yemeginde cok sebze yer kapatırsın arayı cok spor yapaymışın
Sebze yoh evde dermisim sen garisma zayiflari boyle yapar

o zman düzeltiyorum başka biri olsa yok derdiniz (kız kac gündü bu ceza)

yemiyciiikkksiiinnn öğle yemeginde cok sebze yer kapatırsın arayı cok spor yapaymışın
Bir gundü kız salladılar

SekerPancarii duydun canım kaptan ne derse o
muz ve süt iç peynir zeytin tok olursun öğlene kadar çok acıkırsan öğlene kadar uyu
Ben zayifim diye gisganiyi kaptinn beni hep zayifim diye oluyo bunlar yiyom kilo almiyom diye gisganclih yapiyi

Sebze yoh evde dermisim sen garisma zayiflari boyle yapar

Kuruyemis olarak ne tüketiyorsunuz acaba tok tutacak öğün atlayacak ne (ne kadar )yiyebiliriz yada yiyorsunuz
Canım kuruyemişlerden en çok ceviz tok tutar beni iki tane yiyorum meyvenin yanında ama öğün atlatmıyor orası ayrı
Çiğ olmak kaydıyla ceviz badem fındık fıstık yiyebilirsin kaju da olur ama onun yağ oranı çok yüksek herhalde bildiğim kadarıyla

şimdi bişey derdimde yarın doktora gidiyom ben kaç kilosund erse 60 deyvercem sen 2 aylık hamileykene kac kiloydn
Ben 57 kiloyla hamile kaldim o zaman bana herkes zayifliktan ölüyom muamelesi yapiyodu niyeyse yesene yesene diye ben 3. ayimda 64 oldumsonra da biraz az ye istersen didiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…