Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben de o şekilde motiveyim stres yapmıyorum

Ben 57 kiloyla hamile kaldim o zaman bana herkes zayifliktan ölüyom muamelesi yapiyodu niyeyse yesene yesene diye ben 3. ayimda 64 oldumsonra da biraz az ye istersen didiler
canım insanlar hep böyle xayıfsın k,ilo al derler alınca az ye derler o yüzden kimseyi duymayacaksın başka türlü olmuyor

hee bi ayda 4 kilo almazsam ben senden daha zayıf olccm o zamn
5 sene onceki benle mi yarışıyonyapma deli sanallar
demek 56 kilosun orkide alıntı yapmş orda gördm
ben yemek yiyemiyom hala makarnaya devam
He cuma coh yedim sonra kesin iki kilo alacam ya falan diye agladim sabah bi baktim 56 gerçekten iki kilo çıkmış bende cumartesinden beri yiyorum kilo almıyorum diyorum ve hala 56 yim coh cohh fazla yememe ragmen neye inanirsak o bence beyin ona yoneliyo

Anladım meyve salatasının içine koyarım o zaman yada yeşil salatanın içine 2. 3 tane kırarım ceviz(yağ yerine) o seklde atlatırm bakalm :)

hheee hamileliğinlen yarışıyom
ayy kuscam resmen yaa sabah kahvaltıda bi acma yiyebildm geç kaldm diye yemek yemek istiyom

arkadaşlar sağolun hafta sonu düşüncelerimizi olumlu yapma fikrini aaklıma soktunuz ve ben başka alanlarda da kendimi geliştirmeye başladım tabi aynı zamanda zayıflıyorum da
Ooo süper

Anladım meyve salatasının içine koyarım o zaman yada yeşil salatanın içine 2. 3 tane kırarım ceviz(yağ yerine) o seklde atlatırm bakalm :)
Olur canım

Ya bu arada ip atlamak ne zormuş(belkide kilomdan bana öyle geldi )
Alışırsın canım yavaş yavaş arttır

Kuru fasulye yasak mı ki?
Listede 2 meyve sebze ve hayvansal gıda var kuzum kuru fasulye 6.cı gün geçerli

Gunaydin kuzum 69 a ne kalmış Annene desen de sana tavuk haslasa olmaz mi
var aslında ama bilmiyorum ki söyleyim eritsin ben pişiririm yada yoğurt salata yerim daha iyi olur fasulye etli olcak az etinden yerim olmamı ? ya bu sefer 68i görcem 69 değil ödül olrak şarap içcem gı gel beraber içelim kan yapar öğlen daha sıkıntılı 1 meyve 1 bardak süt içeyim bari

bende çok okurdum eskiden şimdi uzaklaştım okuyamıyorum geçenlerde bi dünya kitap aldım sırasıyla bitircem inşallah
bende kütüphane var ama tık yok eskisi gibi

Kuruyemis olarak ne tüketiyorsunuz acaba tok tutacak öğün atlayacak ne (ne kadar )yiyebiliriz yada yiyorsunuz
şöyle yapabilirsin 100 150 ml kdar süt yanına 2 ceviz yada 5 6 tane çiğ badem ya da fındık tüketebilirsin doyurucu oluyor yani ben doyuyorum

arkadaşlar sağolun hafta sonu düşüncelerimizi olumlu yapma fikrini aaklıma soktunuz ve ben başka alanlarda da kendimi geliştirmeye başladım tabi aynı zamanda zayıflıyorum da
nasıl yaptın de hele bilmiyorum ben

meyve salatası cızzzz diyette meyve 1 avuç içi büyüklüğü kadar tek bir çeşit olmalı 1 elma / 1 armut / 1 portakal / muz anamur boyutu kadar meyve demek doğal şeker demek şekerde diyette cızlı şeyler arasına girio

SchonerDuft canım kendimi düşündüm olumsuz yönlerimi neden bunu yapıyorum neden söylemiyorum neden böyle düşünüyorum diye bu inanmak olumlamak meselesini araştırdım ağzımdan olumsuz laf cıcıkarmıyorum artık karrtaya da inanıyorum etkli bi yöntem buna inandım ve yapıcam

bende önceden her perşembe okurdum hatim değil ama yasin fln muhakkak okurdum şimdi hiç halim olmuyo
Kuzum yaa nasılda halsizsindir şimdi. Allah yardımcın olsun. Dördüncü ayın geçsin biraz daha iyi hissedersin kendini. Hatta çok enerjik günler seni bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…