- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.721
Sen oyle sanyaklastın bana dimi kesn yaklaştın söylemediğine göre
ben de o şekilde motiveyim stres yapmıyorumKizlar ne dicemmmben cuma cok yedim ve isyan ettim ya hemen kilo aliyom falan diye cumartesi günü 56 çıktım sonra beyin kandirmaya basladim yediklerim bana kilo aldirmaz diye 2 3 gündür yediklerimin haddi hesabi yok ama ben hala 56 kiloyum hic kilo almadim bugunde tokum az yerim zayiflarim deme zamani 56 dan iniyim artik dimi ben artik yiyorum kilo almiyorum çünkü yediklerim bana kilo aldirmaz
hee bi ayda 4 kilo almazsam ben senden daha zayıf olccm o zamnBen 57 kiloyla hamile kaldim o zaman bana herkes zayifliktan ölüyom muamelesi yapiyodu niyeyseyesene yesene diye ben 3. ayimda 64 oldum sonra da biraz az istersen didiler
demek 56 kilosunSen oyle sanbeyin kandirmaca yapiyom 3 gündür midem agriyana kadar yemek yiyom gr kilo almadim
canım insanlar hep böyle xayıfsın k,ilo al derler alınca az ye derler o yüzden kimseyi duymayacaksın başka türlü olmuyorBen 57 kiloyla hamile kaldim o zaman bana herkes zayifliktan ölüyom muamelesi yapiyodu niyeyseyesene yesene diye ben 3. ayimda 64 oldum sonra da biraz az ye istersen didiler
5 sene onceki benle mi yarışıyonhee bi ayda 4 kilo almazsam ben senden daha zayıf olccm o zamn
He cuma coh yedim sonra kesin iki kilo alacam ya falan diye agladim sabah bi baktim 56 gerçekten iki kilo çıkmışdemek 56 kilosunorkide alıntı yapmş orda gördm
ben yemek yiyemiyom hala makarnaya devam
Canım kuruyemişlerden en çok ceviz tok tutar beni iki tane yiyorum meyvenin yanında ama öğün atlatmıyor orası ayrı
Çiğ olmak kaydıyla ceviz badem fındık fıstık yiyebilirsin kaju da olur ama onun yağ oranı çok yüksek herhalde bildiğim kadarıyla
hheee hamileliğinlen yarışıyom5 sene onceki benle mi yarışıyonyapma deli sanallar
He cuma coh yedim sonra kesin iki kilo alacam ya falan diye agladim sabah bi baktim 56 gerçekten iki kilo çıkmışbende cumartesinden beri yiyorum kilo almıyorum diyorum ve hala 56 yim coh cohh fazla yememe ragmen neye inanirsak o bence beyin ona yoneliyo
zor ama çok etkili ama ip atlamaktansa cardio yapmanı öneririrmYa bu arada ip atlamak ne zormuş(belkide kilomdan bana öyle geldi )
Ooo süperarkadaşlar sağolun hafta sonu düşüncelerimizi olumlu yapma fikrini aaklıma soktunuz ve ben başka alanlarda da kendimi geliştirmeye başladım tabi aynı zamanda zayıflıyorum da
Olur canımAnladım meyve salatasının içine koyarım o zaman yada yeşil salatanın içine 2. 3 tane kırarım ceviz(yağ yerine) o seklde atlatırm bakalm :)
Alışırsın canım yavaş yavaş arttırYa bu arada ip atlamak ne zormuş(belkide kilomdan bana öyle geldi )
kız kac kilosun da kilodan galiba diyosn abartmaYa bu arada ip atlamak ne zormuş(belkide kilomdan bana öyle geldi )
zor ama çok etkili ama ip atlamaktansa cardio yapmanı öneririrm
kız kac kilosun da kilodan galiba diyosn abartmaama evet cidden cok zor ip atlamak
Listede 2 meyve sebze ve hayvansal gıda var kuzum kuru fasulye 6.cı gün geçerliKuru fasulye yasak mı ki?
var aslında ama bilmiyorum ki söyleyim eritsin ben pişiririm yada yoğurt salata yerim daha iyi olur fasulye etli olcak az etinden yerim olmamı ? ya bu sefer 68i görcem 69 değilGunaydin kuzum 69 a ne kalmışAnnene desen de sana tavuk haslasa olmaz mi
bende kütüphane var ama tık yok eskisi gibibende çok okurdum eskiden şimdi uzaklaştım okuyamıyorum geçenlerde bi dünya kitap aldım sırasıyla bitircem inşallah
şöyle yapabilirsin 100 150 ml kdar süt yanına 2 ceviz yada 5 6 tane çiğ badem ya da fındık tüketebilirsin doyurucu oluyor yani ben doyuyorumKuruyemis olarak ne tüketiyorsunuz acaba tok tutacak öğün atlayacak ne (ne kadar )yiyebiliriz yada yiyorsunuz
nasıl yaptın de hele bilmiyorum benarkadaşlar sağolun hafta sonu düşüncelerimizi olumlu yapma fikrini aaklıma soktunuz ve ben başka alanlarda da kendimi geliştirmeye başladım tabi aynı zamanda zayıflıyorum da
meyve salatası cızzzz diyette meyve 1 avuç içi büyüklüğü kadar tek bir çeşit olmalı 1 elma / 1 armut / 1 portakal / muz anamur boyutu kadar meyve demek doğal şeker demek şekerde diyette cızlı şeyler arasına girioAnladım meyve salatasının içine koyarım o zaman yada yeşil salatanın içine 2. 3 tane kırarım ceviz(yağ yerine) o seklde atlatırm bakalm :)
a101 in gün kurusu çok güzel oluyo. Ben ordan alıyodum annem bahçenin gün kurusunu verene kadar. O da suda bekletmezsen yenmiyor. A101 favorimkizlar netten gun kurusu almak istiyorum bildiginiz site var mi?
Kuzum yaa nasılda halsizsindir şimdi. Allah yardımcın olsun. Dördüncü ayın geçsin biraz daha iyi hissedersin kendini. Hatta çok enerjik günler seni bekliyor.bende önceden her perşembe okurdum hatim değil ama yasin fln muhakkak okurdum şimdi hiç halim olmuyo
O zaman ben 2 gün yapayım onu.Tamam canım
Evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?