- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.741
Kizlar ne dicemmmben cuma cok yedim ve isyan ettim ya hemen kilo aliyom falan diye cumartesi günü 56 çıktım sonra beyin kandirmaya basladim yediklerim bana kilo aldirmaz diye 2 3 gündür yediklerimin haddi hesabi yok ama ben hala 56 kiloyum hic kilo almadim bugunde tokum az yerim zayiflarim deme zamani 56 dan iniyim artik dimi ben artik yiyorum kilo almiyorum çünkü yediklerim bana kilo aldirmaz
Olumlama yapıyorsun yani öyle mi ? ona bende inanıyorum ama yapmak zor gerçektenSchonerDuft canım kendimi düşündüm olumsuz yönlerimi neden bunu yapıyorum neden söylemiyorum neden böyle düşünüyorum diye bu inanmak olumlamak meselesini araştırdım ağzımdan olumsuz laf cıcıkarmıyorum artık karrtaya da inanıyorum etkli bi yöntem buna inandım ve yapıcam
neyi 2 gün yapıyorsunO zaman ben 2 gün yapayım onu.
cnm yıllardır hayatım kısır döngü içindde atıyorum kişisel gelişim okuyorum bir hafta sonra etksii geçiyor artık 30 yasımdayım silkelenmem lazım dedim kilo konusuda çok uzadı bu sefer yapcam ölmem yemeyınce ve karatayda açlık halsizlik yokOlumlama yapıyorsun yani öyle mi ? ona bende inanıyorum ama yapmak zor gerçekten
neyi 2 gün yapıyorsun
uykusuz cmm sen nasilsinGunaydinnn nasilsinzz
aksam kizartma olmamis.dünkü menüm :
sabah:
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
domates,maydanoz
1 yumurta
ara:
1 dilim ananas
öğlen:
5 yk kabak yemeği
yarım kase yogurt
salata
ara:
1 fincan latte
akşam:
4 adet köfte
tadımlık patates kızartması
ayran
salata
3 lt su
canim bende bir yeme potansiyeli var 7/24 yiyebilirimSabah sabah
Kiz nette ne kadar kg su gun kurusunun ben kg 15tl sattik
zayidcik kiz yiyip kilo almayan kizKizlar ne dicemmmben cuma cok yedim ve isyan ettim ya hemen kilo aliyom falan diye cumartesi günü 56 çıktım sonra beyin kandirmaya basladim yediklerim bana kilo aldirmaz diye 2 3 gündür yediklerimin haddi hesabi yok ama ben hala 56 kiloyum hic kilo almadim bugunde tokum az yerim zayiflarim deme zamani 56 dan iniyim artik dimi ben artik yiyorum kilo almiyorum çünkü yediklerim bana kilo aldirmaz
bende yaa bir suru kitap aldim okuyamiyorumbende çok okurdum eskiden şimdi uzaklaştım okuyamıyorum geçenlerde bi dünya kitap aldım sırasıyla bitircem inşallah
bende atlayamadim canim burada kizlar 1000 2000 5000 atliyor ben 200 de pertYa bu arada ip atlamak ne zormuş(belkide kilomdan bana öyle geldi )
onu denemedim hic cnm bugun aldirayim bakayim. Bim in kuruyemisini begeniyorum da a101 in begenmiyorum gun kurusu iyidir belki hic almadim . sag ol tatlim.a101 in gün kurusu çok güzel oluyo. Ben ordan alıyodum annem bahçenin gün kurusunu verene kadar. O da suda bekletmezsen yenmiyor. A101 favorim
kişiel gelişim okurken beynimize yapılan kodlamalara denk geldin mi onları nasıl silebiliyoruz biliyor musun ?cnm yıllardır hayatım kısır döngü içindde atıyorum kişisel gelişim okuyorum bir hafta sonra etksii geçiyor artık 30 yasımdayım silkelenmem lazım dedim kilo konusuda çok uzadı bu sefer yapcam ölmem yemeyınce ve karatayda açlık halsizlik yok
hiç birini hatırlamıyorum çünkü ben sorunlara odaklı bir insanım kafamı onlarl amesgul ederken hata yapıyorum doğruyu da unutuyorumkişiel gelişim okurken beynimize yapılan kodlamalara denk geldin mi onları nasıl silebiliyoruz biliyor musun ?
bende kitaplik yapıyorum evimeListede 2 meyve sebze ve hayvansal gıda var kuzum kuru fasulye 6.cı gün geçerli
var aslında ama bilmiyorum ki söyleyim eritsin ben pişiririm yada yoğurt salata yerim daha iyi olur fasulye etli olcak az etinden yerim olmamı ? ya bu sefer 68i görcem 69 değilödül olrak şarap içcem gı gel beraber içelim kan yapar öğlen daha sıkıntılı 1 meyve 1 bardak süt içeyim bari
bende kütüphane var ama tık yok eskisi gibi
şöyle yapabilirsin 100 150 ml kdar süt yanına 2 ceviz yada 5 6 tane çiğ badem ya da fındık tüketebilirsin doyurucu oluyor yani ben doyuyorum
nasıl yaptın de hele bilmiyorum ben
meyve salatası cızzzz diyette meyve 1 avuç içi büyüklüğü kadar tek bir çeşit olmalı 1 elma / 1 armut / 1 portakal / muz anamur boyutu kadar meyve demek doğal şeker demek şekerde diyette cızlı şeyler arasına girio
insan bi süre okumayı bırakınca bidaha okumak istemiyoruykusuz cmm sen nasilsin
aksam kizartma olmamis.
canim bende bir yeme potansiyeli var 7/24 yiyebilirim
aa sizde uygunmus kuzum nen en uygun 18 e buldum nette
zayidcik kiz yiyip kilo almayan kizbende cok zayifimm hic acikmiyom nu aralar
bende yaa bir suru kitap aldim okuyamiyorum
bende atlayamadim canim burada kizlar 1000 2000 5000 atliyor ben 200 de pert
onu denemedim hic cnm bugun aldirayim bakayim. Bim in kuruyemisini begeniyorum da a101 in begenmiyorum gun kurusu iyidir belki hic almadim . sag ol tatlim.
anladım canım benimde silmem gereken bir kodlama var aşamıyorum . kişisel gelişimde okumak sıkıcı geliyor banahiç birini hatırlamıyorum çünkü ben sorunlara odaklı bir insanım kafamı onlarl amesgul ederken hata yapıyorum doğruyu da unutuyorum
gitti gitti yarın 69u görmüş olcam
oo süperbende kitaplik yapıyorum evime
insan bi süre okumayı bırakınca bidaha okumak istemiyor
aynen.. birde akilli teller cok vakit kaybettiriyr. kitap okumaya zaman kalmiyorbende kitaplik yapıyorum evime
insan bi süre okumayı bırakınca bidaha okumak istemiyor
ah bu karinlaranladım canım benimde silmem gereken bir kodlama var aşamıyorum . kişisel gelişimde okumak sıkıcı geliyor bana
gitti gitti yarın 69u görmüş olcamincecikim ben burya stajer geldi 62 kilo bende şişko görünüyor ama çek dedim krnını içeri sonra fıstık gibi oldu sende çek karnını dışarda görmeyim
oo süper
anladım canım benimde silmem gereken bir kodlama var aşamıyorum . kişisel gelişimde okumak sıkıcı geliyor bana
gitti gitti yarın 69u görmüş olcamincecikim ben burya stajer geldi 62 kilo bende şişko görünüyor ama çek dedim krnını içeri sonra fıstık gibi oldu sende çek karnını dışarda görmeyim
oo süper
kesinlikle hepsini atsak güzel okuruz benceaynen.. birde akilli teller cok vakit kaybettiriyr. kitap okumaya zaman kalmiyor
Karbonhidrat tüketmiycem. Cezadan haberim yoktuOlumlama yapıyorsun yani öyle mi ? ona bende inanıyorum ama yapmak zor gerçekten
neyi 2 gün yapıyorsun
uykusuz cmm sen nasilsin
aksam kizartma olmamis.
canim bende bir yeme potansiyeli var 7/24 yiyebilirim
aa sizde uygunmus kuzum nen en uygun 18 e buldum nette
zayidcik kiz yiyip kilo almayan kizbende cok zayifimm hic acikmiyom nu aralar
bende yaa bir suru kitap aldim okuyamiyorum
bende atlayamadim canim burada kizlar 1000 2000 5000 atliyor ben 200 de pert
onu denemedim hic cnm bugun aldirayim bakayim. Bim in kuruyemisini begeniyorum da a101 in begenmiyorum gun kurusu iyidir belki hic almadim . sag ol tatlim.
HEE daş gibiyim o daha 21 yaşında hemah bu karinlarcekiyom ama disarida oluyor yine benim karin buyuk cekmeyle gitmez
demek stajyerden zayifsindemek daha dassinn
mezura almadin mi
sıkılırsın o kitaplardan deyim sana çok fazla onlar hep toz demek3-4 kolicik kitabım var
kesinlikle hepsini atsak güzel okuruz bence
HE ben 3 gündür karbonhirat almıyorumKarbonhidrat tüketmiycem. Cezadan haberim yoktu
Süpersin.HEE daş gibiyim o daha 21 yaşında hem
cık almadım yürüyecek gücüm yok
sıkılırsın o kitaplardan deyim sana çok fazla onlar hep toz demek
HE ben 3 gündür karbonhirat almıyorum
BEN VARIMniye kimse yookkk
Ben varim canim senin dedogini ben arastirdim cekirdek inanc diye bisey telkin cd leri varmis ama oahaliydi nette ornek cd lwr var dediler bulamadim baska bi yerde kendin kendin e konusup sesini kaydedip yapabilir missin ben ce oyle yapniye kimse yookkk
biliyorum ama atamıyorum daHEE daş gibiyim o daha 21 yaşında hem
cık almadım yürüyecek gücüm yok
sıkılırsın o kitaplardan deyim sana çok fazla onlar hep toz demek
HE ben 3 gündür karbonhirat almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?