Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok güzel yaa

Olumlama yapıyorsun yani öyle mi ? ona bende inanıyorum ama yapmak zor gerçekten
O zaman ben 2 gün yapayım onu.
neyi 2 gün yapıyorsun

Olumlama yapıyorsun yani öyle mi ? ona bende inanıyorum ama yapmak zor gerçekten

neyi 2 gün yapıyorsun
cnm yıllardır hayatım kısır döngü içindde atıyorum kişisel gelişim okuyorum bir hafta sonra etksii geçiyor artık 30 yasımdayım silkelenmem lazım dedim kilo konusuda çok uzadı bu sefer yapcam ölmem yemeyınce ve karatayda açlık halsizlik yok

Gunaydinnn nasilsinzz
uykusuz cmm sen nasilsin

aksam kizartma olmamis.
Sabah sabah
Kiz nette ne kadar kg su gun kurusunun ben kg 15tl sattik
canim bende bir yeme potansiyeli var 7/24 yiyebilirim
aa sizde uygunmus kuzum nen en uygun 18 e buldum nette

zayidcik kiz yiyip kilo almayan kiz bende cok zayifimm hic acikmiyom nu aralar
bende çok okurdum eskiden şimdi uzaklaştım okuyamıyorum geçenlerde bi dünya kitap aldım sırasıyla bitircem inşallah
bende yaa bir suru kitap aldim okuyamiyorum

Ya bu arada ip atlamak ne zormuş(belkide kilomdan bana öyle geldi )
bende atlayamadim canim burada kizlar 1000 2000 5000 atliyor ben 200 de pert

a101 in gün kurusu çok güzel oluyo. Ben ordan alıyodum annem bahçenin gün kurusunu verene kadar. O da suda bekletmezsen yenmiyor. A101 favorim
onu denemedim hic cnm bugun aldirayim bakayim. Bim in kuruyemisini begeniyorum da a101 in begenmiyorum gun kurusu iyidir belki hic almadim . sag ol tatlim.

kişiel gelişim okurken beynimize yapılan kodlamalara denk geldin mi onları nasıl silebiliyoruz biliyor musun ?

kişiel gelişim okurken beynimize yapılan kodlamalara denk geldin mi onları nasıl silebiliyoruz biliyor musun ?
hiç birini hatırlamıyorum çünkü ben sorunlara odaklı bir insanım kafamı onlarl amesgul ederken hata yapıyorum doğruyu da unutuyorum

bende kitaplik yapıyorum evime

insan bi süre okumayı bırakınca bidaha okumak istemiyor

hiç birini hatırlamıyorum çünkü ben sorunlara odaklı bir insanım kafamı onlarl amesgul ederken hata yapıyorum doğruyu da unutuyorum
anladım canım benimde silmem gereken bir kodlama var aşamıyorum . kişisel gelişimde okumak sıkıcı geliyor bana

SchonerDuft oh gitsin kilolargerci kilon yok imceciksn
gitti gitti yarın 69u görmüş olcam incecikim ben burya stajer geldi 62 kilo bende şişko görünüyor ama çek dedim krnını içeri sonra fıstık gibi oldu sende çek karnını dışarda görmeyim
bende kitaplik yapıyorum evime

insan bi süre okumayı bırakınca bidaha okumak istemiyor
oo süper

ah bu karinlar cekiyom ama disarida oluyor yine benim karin buyuk cekmeyle gitmez
demek stajyerden zayifsindemek daha dassinn
mezura almadin mi

3-4 kolicik kitabım var

aynen.. birde akilli teller cok vakit kaybettiriyr. kitap okumaya zaman kalmiyor
kesinlikle hepsini atsak güzel okuruz bence

Bende karın ağrısıyla güne basladm ama çok şükür iyiyim sporumu kahvaltımı yaptm şuan iple 200deyim akşama yazarm :) markete gidecektim bnde bi bakiyim a101e bim e daha önce hiç almadm orlardn kurumyve yada yemiş bende deneyeceğim teşekkürler.

ah bu karinlar cekiyom ama disarida oluyor yine benim karin buyuk cekmeyle gitmez
demek stajyerden zayifsindemek daha dassinn
mezura almadin mi
HEE daş gibiyim o daha 21 yaşında hem
cık almadım yürüyecek gücüm yok

3-4 kolicik kitabım var

kesinlikle hepsini atsak güzel okuruz bence
sıkılırsın o kitaplardan deyim sana çok fazla onlar hep toz demek

Karbonhidrat tüketmiycem. Cezadan haberim yoktu
HE ben 3 gündür karbonhirat almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…