Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BEN VARIM

Ben varim canim senin dedogini ben arastirdim cekirdek inanc diye bisey telkin cd leri varmis ama oahaliydi nette ornek cd lwr var dediler bulamadim baska bi yerde kendin kendin e konusup sesini kaydedip yapabilir missin ben ce oyle yap
işte o cümleleri doğru kurmak gerekiyor eskiden bir forum vardı olumlama bölüü vardı tecrübe shibi kişilerden bilgi alıyorduk sonra siteye saldırı geldi meyve veren ağaç taşlanır hesabı kapandı site

biliyorum ama atamıyorum da
evlenince elersin emin ol

Sorma yaa psikolojikmi ne

Yok gii neyime nazar değsin ama sürekli hasta oluyorum anlamadim bende sagol kusummm
o zaman neden hep hasta oluyon ben seni tanıdığımdan beri hep hastasın ama bol bol Ya Şafi oku ağrıyan bölgenede sağ elini değir beyninden de ordaki hastalığı geçirdiğini imaje et

TAVUK SOTE yicem sen
yanına da pilav şaka şaka yogurt yi yanına diyetinde varsa

En çok sevdiğim sebze
bnmdee yaa etin sebzenin ynaında tek basına her türlüsü gidiyo cok şükür mide bulandırmıyo hala yiyebiliyorum

Taavuk haşlıyorum yeşil salata yapacağım eşim 6bucukta geliyor yerim dahada yemem inşallah
herkesler tavuk yiyo bugn tavugu da güzelcenem salatanın üstüne dizersin görsel olarakta gözün doymus olur

o zaman neden hep hasta oluyon ben seni tanıdığımdan beri hep hastasın ama bol bol Ya Şafi oku ağrıyan bölgenede sağ elini değir beyninden de ordaki hastalığı geçirdiğini imaje et
Valla bende istemiyorum. Allahim nolursun artık hasta olmak istemiyorum diyorum Denicem kusum çok çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…