- 26 Aralık 2017
- 682
- 2.086
- 113
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.761
işte o cümleleri doğru kurmak gerekiyor eskiden bir forum vardı olumlama bölüü vardı tecrübe shibi kişilerden bilgi alıyorduk sonra siteye saldırı geldi meyve veren ağaç taşlanır hesabı kapandı siteBEN VARIM
Ben varim canim senin dedogini ben arastirdim cekirdek inanc diye bisey telkin cd leri varmis ama oahaliydi nette ornek cd lwr var dediler bulamadim baska bi yerde kendin kendin e konusup sesini kaydedip yapabilir missin ben ce oyle yap
evlenince elersin emin olbiliyorum ama atamıyorum da
Evet canım öyle yapLuluuu94 Videolarla çalışıyorum ip ten sonra 15 dakika cardio-fitness yaptm (başlangıç bu kadar dayanabildim devam edecegim)puanlamayi fitnesa goremi yapacağım
Akşama patlıcan közlerım salatayla felan idare eder
akşama ne yiceksiniz
bende yarına buzluktan cıkartayım bari patlıcan yogurtla mis gibi gidiyoAkşama patlıcan közlerım salatayla felan idare eder
akşama ne yiceksiniz
senin hastalıgın bnm uyku problemim bitmezSelam kizlar napiosunuz ♡ giremedim hastaydım ♡♡
tavukta yiyemiyorum ben artıkbenim protein öğünüm tavuk haşlarım heralde
TAVUK SOTE yicem sen
akşama ne yiceksiniz
geçmiş olsun casnısı kız nazar değiyor sana bu ne böyle hep hastasınSelam kizlar napiosunuz ♡ giremedim hastaydım ♡♡
En çok sevdiğim sebzebende yarına buzluktan cıkartayım bari patlıcan yogurtla mis gibi gidiyo
akşama ne yiceksiniz
Geçmiş olsun canımSelam kizlar napiosunuz ♡ giremedim hastaydım ♡♡
Sorma yaa psikolojikmi nesenin hastalıgın bnm uyku problemim bitmez
Yok gii neyime nazar değsingeçmiş olsun casnısı kız nazar değiyor sana bu ne böyle hep hastasın
Sagol ümoşum ♡♡♡Geçmiş olsun canım
o zaman neden hep hasta oluyon ben seni tanıdığımdan beri hep hastasın amaSorma yaa psikolojikmi ne
Yok gii neyime nazar değsinama sürekli hasta oluyorum anlamadim bende sagol kusummm
yanına da pilavTAVUK SOTE yicem sen
bnmdee yaa etin sebzenin ynaında tek basına her türlüsü gidiyoEn çok sevdiğim sebze
herkesler tavuk yiyo bugnTaavuk haşlıyorum yeşil salata yapacağım eşim 6bucukta geliyor yerim dahada yemem inşallah
soguk oralar dimiSorma yaa psikolojikmi ne
Yok gii neyime nazar değsinama sürekli hasta oluyorum anlamadim bende sagol kusummm
Valla bende istemiyorum. Allahim nolursun artık hasta olmak istemiyorum diyorumo zaman neden hep hasta oluyon ben seni tanıdığımdan beri hep hastasın amabol bol Ya Şafi oku ağrıyan bölgenede sağ elini değir beyninden de ordaki hastalığı geçirdiğini imaje et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?