Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tavukta yiyemiyorum ben artık
kuzu baharatta ekle üstüne haşlarken kara biber fln tat gelsin

ben de hamileliğim boyunca ağzıma almamıştım bırak yemek adını bile duymam midemi ağzıma getirmeye yetiyordu
sonuç: kızıma tavuğu vermemle çıkarması bir oluyor meğer oymuş istemeyen

tamam canım dediğin gibi yapacam

ev sıcak dısarısı soguk ondandır o
ayaklarınıda sıcak tut hep patik giy bak ben giyiyom akşam çeker atarm süslü patiklerimi
Ben çorap bile giyemiyom sıcak olunca duramıyorum. Gece uyuyamam bile. Ama dün nasil hasta olduysam çoraplardan rahatsiz olmadim ahahaha

ayy yemiyo mu tavukkk bak demek ondanmış bnmde mi öyle acaba
ama bn geçen hafftalarda ızgara tavuk yemiştim yeni başladı bu

Ben çorap bile giyemiyom sıcak olunca duramıyorum. Gece uyuyamam bile. Ama dün nasil hasta olduysam çoraplardan rahatsiz olmadim ahahaha

corap hayat kurtarır giy
bende geçen patikle yattım hasta olunca n,ye giymiyon giysene hastalık ayaktan gelirmiş bak

yoğurt salata tavuk sote yeter daha ne yiyim ...
ne pilavı pirinç var diye mis gibi dolma yemedim çok açım zaten

Kızlar 2 gündür meme vermiyorum kızıma. Çok fena oldum yaa bi taraftan ateş var göğsümde bi taraftan ağrıyor bi taraftan meme diye ağlıyor kuzum. Psikolojim bozuldu iyice
yaa kac aylıktı ki o kadar büyüdü mü

hadi ya bilmiyordum burayı ama bi kitap çıkmış bunla ilgili onda da yazara aynı şeyi yapmışlar insanların bunu öğrenmemesi gerekiyor diye zero limit sanırım haftasonu okuyacaktım baş ağrısı ev işi derken okuyamadım

e ne yedin sen öğlen
1 bardak süt 1 portakal orda kal öğlen dolma vardı yemedim diyetimi bozamam bu sefer tam yapmaya söz verdim kendime
kitabın adı zero limit mi ? eğer o kitabı insanlar okumasın diyorlarsa vardır bişi. benim dediğim kişinin bilgileri ilmi çok farklıydı burda diyebilceğim şeyler değil ban yemeyim sonra .

evden bişeyler götür o zaman kuzu ben aclığa dayanamıyorum diyet yaparkn de aynıydım bişeyler yemem lazım kesinlikle

Oh maşallah kocaman olmş cok mu zorlanıyo kuzum bi anda mı kestin

haşlanmış karnabahar nası oluyo tadı hiç denemedm
Sarımsaklı Yoğurtla güzel oluyor yoksa
Bir tabak dolusu karnabahar brokoli taze börülce karışık haşlama ve iki kepçe çorba güzel dimi çok değil

Bu arada sen neden menüleri yorumlamıyorsun

3-4 kolicik kitabım var

kesinlikle hepsini atsak güzel okuruz bence
kesinlikle

oo super erken spor cok iyi geliyor keske bende yapabilsem
bimin kuruyemisini begeniyorum cnm bilgin olsun.

HEE daş gibiyim o daha 21 yaşında hem
cık almadım yürüyecek gücüm yok

sıkılırsın o kitaplardan deyim sana çok fazla onlar hep toz demek

HE ben 3 gündür karbonhirat almıyorum
21 mi
taamm afdettim

Selam kizlar napiosunuz ♡ giremedim hastaydım ♡♡
kuzum gecmis olsun ne ara iyilesyinde ne ara hastalandin yine

Kızlar 2 gündür meme vermiyorum kızıma. Çok fena oldum yaa bi taraftan ateş var göğsümde bi taraftan ağrıyor bi taraftan meme diye ağlıyor kuzum. Psikolojim bozuldu iyice
oy kiyamam emseydi acik daha niye kesiyorsun

sabah
ilik su 1 yk pekmez

1 haslanmis yumurta
1 tk kaymak
1 tk recel
1 dilim tb ekmegi
4 zeytin

ara
1 buyuk kupa komposto sekersiz
3 ceviz
yarim avuc findik

aksam
1 dolu kase yayla corbasi
5 ad. izgara kofte
4 adet izgara sogan
bol salata

dizi izlerken kurabik yerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…