- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.781
Ne tayti giiisoguk oralar dimidikkat et kendine taytnan fln gezme ortalıkta
ev sıcak dısarısı soguk ondandır oNe tayti giiievimizde hamam gibi. Ben gerçekten anlamıyorum niye böyle oluyor. Sıkıda giyiniyorum :/
tavukta yiyemiyorum ben artık
kuzu baharatta ekle üstüne haşlarken kara biber fln tat gelsin
Ben çorap bile giyemiyomev sıcak dısarısı soguk ondandır o
ayaklarınıda sıcak tut hep patik giy bak ben giyiyom akşam çeker atarm süslü patiklerimi
ayy yemiyo mu tavukkk bak demek ondanmış bnmde mi öyle acababen de hamileliğim boyunca ağzıma almamıştım bırak yemek adını bile duymam midemi ağzıma getirmeye yetiyordu
sonuç: kızıma tavuğu vermemle çıkarması bir oluyor meğer oymuş istemeyen
tamam canım dediğin gibi yapacam
Ben çorap bile giyemiyomsıcak olunca duramıyorum. Gece uyuyamam bile. Ama dün nasil hasta olduysam çoraplardan rahatsiz olmadim ahahaha
Ben de kizimda tavukdan huylanmistim dogumdan sonra yedim ama ustune gittim birazev sıcak dısarısı soguk ondandır o
ayaklarınıda sıcak tut hep patik giy bak ben giyiyom akşam çeker atarm süslü patiklerimi
ben normalde cok severim kırmızı ettense tavuk balık yerim ama simdi hiç birini yiyemiyormBen de kizimda tavukdan huylanmistim dogumdan sonra yedim ama ustune gittim biraz
yoğurt salata tavuk sote yeter daha ne yiyim ...yanına da pilavşaka şaka yogurt yi yanına diyetinde varsa
bnmdee yaa etin sebzenin ynaında tek basına her türlüsü gidiyocok şükür mide bulandırmıyo hala yiyebiliyorum
herkesler tavuk yiyo bugntavugu da güzelcenem salatanın üstüne dizersin görsel olarakta gözün doymus olur
yaa kac aylıktı ki o kadar büyüdü müKızlar 2 gündür meme vermiyorum kızıma. Çok fena oldum yaa bi taraftan ateş var göğsümde bi taraftan ağrıyor bi taraftan meme diye ağlıyor kuzum. Psikolojim bozuldu iyice
e ne yedin sen öğlenyoğurt salata tavuk sote yeter daha ne yiyim ...
ne pilavı pirinç var diye mis gibi dolma yemedim çok açım zaten
22. ayın içindeyiz. Büyüdü teyzesiyaa kac aylıktı ki o kadar büyüdü mü
Çorba ve karnabahar haşlarım herhalde
akşama ne yiceksiniz
Kıyamam yaKızlar 2 gündür meme vermiyorum kızıma. Çok fena oldum yaa bi taraftan ateş var göğsümde bi taraftan ağrıyor bi taraftan meme diye ağlıyor kuzum. Psikolojim bozuldu iyice
Oh maşallah kocaman olmş22. ayın içindeyiz. Büyüdü teyzesi
haşlanmış karnabahar nası oluyo tadı hiç denemedmÇorba ve karnabahar haşlarım herhalde
Kıyamam ya
hadi ya bilmiyordum burayı ama bi kitap çıkmış bunla ilgili onda da yazara aynı şeyi yapmışlar insanların bunu öğrenmemesi gerekiyor diye zero limit sanırım haftasonu okuyacaktım baş ağrısı ev işi derken okuyamadımişte o cümleleri doğru kurmak gerekiyor eskiden bir forum vardı olumlama bölüü vardı tecrübe shibi kişilerden bilgi alıyorduk sonra siteye saldırı geldi meyve veren ağaç taşlanır hesabı kapandı site
evlenince elersin emin ol
1 bardak süt 1 portakal orda kal öğlen dolma vardı yemedim diyetimi bozamam bu sefer tam yapmaya söz verdim kendimee ne yedin sen öğlen
kitabın adı zero limit mi ? eğer o kitabı insanlar okumasın diyorlarsa vardır bişi. benim dediğim kişinin bilgileri ilmi çok farklıydı burda diyebilceğim şeyler değil ban yemeyim sonrahadi ya bilmiyordum burayı ama bi kitap çıkmış bunla ilgili onda da yazara aynı şeyi yapmışlar insanların bunu öğrenmemesi gerekiyor diye zero limit sanırım haftasonu okuyacaktım baş ağrısı ev işi derken okuyamadım
evden bişeyler götür o zaman kuzu ben aclığa dayanamıyorum diyet yaparkn de aynıydım bişeyler yemem lazım kesinlikle1 bardak süt 1 portakal orda kal öğlen dolma vardı yemedim diyetimi bozamam bu sefer tam yapmaya söz verdim kendime
kitabın adı zero limit mi ? eğer o kitabı insanlar okumasın diyorlarsa vardır bişi. benim dediğim kişinin bilgileri ilmi çok farklıydı burda diyebilceğim şeyler değil ban yemeyim sonra.
Sarımsaklı Yoğurtla güzel oluyor yoksaOh maşallah kocaman olmşcok mu zorlanıyo kuzum bi anda mı kestin
haşlanmış karnabahar nası oluyo tadı hiç denemedm
kesinlikle3-4 kolicik kitabım var
kesinlikle hepsini atsak güzel okuruz bence
oo super erken spor cok iyi geliyor keske bende yapabilsemBende karın ağrısıyla güne basladm ama çok şükür iyiyim sporumu kahvaltımı yaptm şuan iple 200deyim akşama yazarm :) markete gidecektim bnde bi bakiyim a101e bim e daha önce hiç almadm orlardn kurumyve yada yemiş bende deneyeceğim teşekkürler.
21 miHEE daş gibiyim o daha 21 yaşında hem
cık almadım yürüyecek gücüm yok
sıkılırsın o kitaplardan deyim sana çok fazla onlar hep toz demek
HE ben 3 gündür karbonhirat almıyorum
kuzum gecmis olsun ne ara iyilesyinde ne ara hastalandin yineSelam kizlar napiosunuz ♡ giremedim hastaydım ♡♡
ben de hamileliğim boyunca ağzıma almamıştım bırak yemek adını bile duymam midemi ağzıma getirmeye yetiyordu
sonuç: kızıma tavuğu vermemle çıkarması bir oluyor meğer oymuş istemeyen
tamam canım dediğin gibi yapacam
oy kiyamam emseydi acik daha niye kesiyorsunKızlar 2 gündür meme vermiyorum kızıma. Çok fena oldum yaa bi taraftan ateş var göğsümde bi taraftan ağrıyor bi taraftan meme diye ağlıyor kuzum. Psikolojim bozuldu iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?