- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.801
ayy börülce cok severim alayımda yiyeym bari ne zaman onun zamanı mı simdiSarımsaklı Yoğurtla güzel oluyor yoksa
Bir tabak dolusu karnabahar brokoli taze börülce karışık haşlama ve iki kepçe çorba güzel dimi çok değil
Bu arada sen neden menüleri yorumlamıyorsun
yarin bebismi gorulecek heyecan var miayy börülce cok severim alayımda yiyeym bari ne zaman onun zamanı mı simdi
kız valla hiç kafam yerinde değil bu ara yoksa takip etcem diye söz vermiştim ama toparlarm bi kac güne
yarın doktora gidiyorum bebişi görmeye belki iyi gelir
hala heyecan yokyarin bebismi gorulecek heyecan var mi
sabah
ilik su 1 yk pekmez
1 haslanmis yumurta
1 tk kaymak
1 tk recel
1 dilim tb ekmegi
4 zeytin
ara
1 buyuk kupa komposto sekersiz
3 ceviz
yarim avuc findik
aksam
1 dolu kase yayla corbasi
5 ad. izgara kofte
4 adet izgara sogan
bol salata
dizi izlerken kurabik yerimm
ben cok duygusalim galiba hamisligim netlestiginden beri deli gibi heyecan korku duygusallik oluyordu. Kiz sende tik yokhala heyecan yokama bu sefer duygularm değişcek gibi hissediyorum görünce eminim
şimdilik endişe var iyi mi acaba diye
sen napıyosnnnn bebeğiiimmm az yi tm mı
yarın ugramaya calışcm
sag ol cnm. Erken yemeye calisiyorum iki ogun yapiyorum ya boyle daha iyi oluyor. Cay ile yemek arasida uzun oluyor sis olmuyorumMaşallah günü erken kapatmissiniz :)afiyet olsun
sag ol cnm. Erken yemeye calisiyorum iki ogun yapiyorum ya boyle daha iyi oluyor. Cay ile yemek arasida uzun oluyor sis olmuyorum
oo super. Esinin destek olmasi cok buyuk avantajEvet bende eşimi bekliyorum oda diyette benden çok önce başladı :)karşılıklı salata yiycez inşallah :))
yaa nasıl taşıyım birde oturup yemek mi hazırlayım akşamdan boşver aç kalırım 100 gr fazla veririmevden bişeyler götür o zaman kuzu ben aclığa dayanamıyorum diyet yaparkn de aynıydım bişeyler yemem lazım kesinlikle
anneme gidecem hatırlarsam ölçerim nereleri ölçeyim de helekesinlikle
oo super erken spor cok iyi geliyor keske bende yapabilsem
bimin kuruyemisini begeniyorum cnm bilgin olsun.
21 mi
taamm afdettim
kuzum gecmis olsun ne ara iyilesyinde ne ara hastalandin yine
oy kiyamam emseydi acik daha niye kesiyorsun
Sagol kusum ben bu yıl kendine gelemedimki hic zaten. Valla evlenip bebek yapıp evde kalmak istiyorum artıkkuzum gecmis olsun ne ara iyilesyinde ne ara hastalandin yine
Aaa dukan eksprese başladınız miiiyaa nasıl taşıyım birde oturup yemek mi hazırlayım akşamdan boşver aç kalırım 100 gr fazla veririm
anneme gidecem hatırlarsam ölçerim nereleri ölçeyim de hele
sezeryan yaparsan bir yil daha kendine gelemezsin kuzumSagol kusum ben bu yıl kendine gelemedimki hic zaten. Valla evlenip bebek yapıp evde kalmak istiyorum artıkbelki o bana iyi gelir
oo super. Esinin destek olmasi cok buyuk avantaj
burada kimsenin esi diyet konusunda destek olmaz hep kostek olur
Ben normal düşünmüyorumsezeryan yaparsan bir yil daha kendine gelemezsin kuzumnormal dogumu bilmesigimden yorum yapayacagim
teline hatirlatma yap ol cok merak ediyorumm kizyaa nasıl taşıyım birde oturup yemek mi hazırlayım akşamdan boşver aç kalırım 100 gr fazla veririm
anneme gidecem hatırlarsam ölçerim nereleri ölçeyim de hele
kilosu varmis baya masallah guzel vermis. Erkekler kolay veriyor bizim gibi degiller.Eşimin kilosu fazlaydı 1.78 boy 115 kiloydu şuan 97 ve devam ediyor hala gayet azimli . Benide eşim teşvik ediyor Allah razı olsun
Ben normal düşünmüyorumsezeryan olsun mutlaka. Ben hala ordan nasil cocuk çıkıyor inanmak istemiyorum
Benim arkadaşım yeni doğum yapti. Normal çıkarmış 4.200 gram
Valla cok mucizevi bir sey herkese nasip olmuyor bak ben normal yapamadim
iki turlu dogumunda zorluklari var normallerin toparlanmasida baya suruyor sezeryanlilarinda. En azindan bizim dikisler kolay yerde bakimi faln rahat
kilosu varmis baya masallah guzel vermis. Erkekler kolay veriyor bizim gibi degiller.
Fit aile olacaksiniz
Mecburen bir anda kestim. Ben azaltmaya çalıştıkça o daha çok emmek istiyor. Başka alternatifler yapıyorum yemiyor. En sonunda salça sürdüm uff oldu kızım dedim. Uff diyor kuzum sonra bugün biraz kriz geçirdi meme diye ağladı. Yine salça sürdüm bak uff oldu dedim. Baya bi ağladı sonra sustu.Oh maşallah kocaman olmşcok mu zorlanıyo kuzum bi anda mı kestin
haşlanmış karnabahar nası oluyo tadı hiç denemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?