- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.821
Ayy kıyamam canınmı çektiayy börülce cok severim alayımda yiyeym bari ne zaman onun zamanı mı simdi
kız valla hiç kafam yerinde değil bu ara yoksa takip etcem diye söz vermiştim ama toparlarm bi kac güne
yarın doktora gidiyorum bebişi görmeye belki iyi gelir
Evet bende eşimi bekliyorum oda diyette benden çok önce başladı :)karşılıklı salata yiycez inşallah :))
Ayy ne güzel yaEşimin kilosu fazlaydı 1.78 boy 115 kiloydu şuan 97 ve devam ediyor hala gayet azimli . Benide eşim teşvik ediyor Allah razı olsun
Ahhh kıyamam ya bakalım biz nasıl yapcazMecburen bir anda kestim. Ben azaltmaya çalıştıkça o daha çok emmek istiyor. Başka alternatifler yapıyorum yemiyor. En sonunda salça sürdüm uff oldu kızım dedim. Uff diyor kuzum sonra bugün biraz kriz geçirdi meme diye ağladı. Yine salça sürdüm bak uff oldu dedim. Baya bi ağladı sonra sustu.
Güzel menü kurabik demeksabah
ilik su 1 yk pekmez
1 haslanmis yumurta
1 tk kaymak
1 tk recel
1 dilim tb ekmegi
4 zeytin
ara
1 buyuk kupa komposto sekersiz
3 ceviz
yarim avuc findik
aksam
1 dolu kase yayla corbasi
5 ad. izgara kofte
4 adet izgara sogan
bol salata
dizi izlerken kurabik yerimm
Aynen hele benimki uyuzun teki.oo super. Esinin destek olmasi cok buyuk avantaj
burada kimsenin esi diyet konusunda destek olmaz hep kostek olur
4200Benim arkadaşım yeni doğum yapti. Normal çıkarmış 4.200 grambirde diyorki bir zaman sonra toparlıyor orası. En güzel normal dogummus. Dedim yok sagol ben apmiyim hemen kesip alsinlar. Ben alışkınım zaten sürekli biberimi kırıyordum biyerimde birsey çıkıyordu hemen ameliyat
oh ne guzel yesnler kilo almasnlarrEvet erkekler komplekse girmiyor galibaçocuklarımda boyları gelişimlerine göre iyi ama zayıflar yerler kilo almazlar hareketli olduklarından galiba
ay kuzum nasil uzulmustr kiyamamMecburen bir anda kestim. Ben azaltmaya çalıştıkça o daha çok emmek istiyor. Başka alternatifler yapıyorum yemiyor. En sonunda salça sürdüm uff oldu kızım dedim. Uff diyor kuzum sonra bugün biraz kriz geçirdi meme diye ağladı. Yine salça sürdüm bak uff oldu dedim. Baya bi ağladı sonra sustu.
kurabiksz menu gorursen anlaki oluyomGüzel menü kurabik demek
off benimkininde seninkindn kalir tarafi yok. tatli alir gelir cikolatalar yer bisküvi yerAynen hele benimki uyuzun teki.
Akşamları kolalar cipsler patlamış mısırlar ve bilimum abur cuburlar havada uçuşuyor.
Canimsin can inş ♡♥♡yok kuzum daha değill. hissettigim tek sey bel agrısı ve karnımdaki kramplar
oy sana da nasip etsin rabbim inşallah en minnosundan
Ayy ümoooş nasil kıydın kiz ben bile okurken uzuldumMecburen bir anda kestim. Ben azaltmaya çalıştıkça o daha çok emmek istiyor. Başka alternatifler yapıyorum yemiyor. En sonunda salça sürdüm uff oldu kızım dedim. Uff diyor kuzum sonra bugün biraz kriz geçirdi meme diye ağladı. Yine salça sürdüm bak uff oldu dedim. Baya bi ağladı sonra sustu.
Valla alıştım4200normal yapanlar hep oyle diyor. bir de sezeeyani eziklyrlr sanki sezeryanda canin yanmiyr .
sen smeliyata alisknsn o zmn
sen kac kg sun ne zmn listeye donussAyy ümoooş nasil kıydın kiz ben bile okurken uzuldum
Valla alıştımnormaldense sezeryan tercih ederim kurabik munter
Guzel olmus öğleyi gecistiriyosun iki ogun gibisabah
ilik su 1 yk pekmez
1 haslanmis yumurta
1 tk kaymak
1 tk recel
1 dilim tb ekmegi
4 zeytin
ara
1 buyuk kupa komposto sekersiz
3 ceviz
yarim avuc findik
aksam
1 dolu kase yayla corbasi
5 ad. izgara kofte
4 adet izgara sogan
bol salata
dizi izlerken kurabik yerimm
Hayırdır ne oldukaptinn kuzum ben iki hafta ara vermek istiyorum diyete
Öyle kuzum , su an anlatacak mecalim pek yokHayırdır ne oldu
Tuh ya uzuldum keske bisey yapabilsek ama sadece uzme kendini cocugunu dusun biraz rahatlamaya calis evde olunca da psikolojin kotu olur umarim sınavı kazanirsinÖyle kuzum , su an anlatacak mecalim pek yokçok yorgun bitkin kırgınım ağlamaya bile halim yok artık bıktım bıktım bıktım artık
Bugün doktora gidecektim dün dedim ki Fatih araştırma hastanesine alıyorum tamam al gideriz dedi , aldım bugün diyor ki ben orayı bulamam sen başka güne yakın hastaneye al , neyse onu geçtim bugün kızımın ihtiyaclarini almaya gidecektk dedim ki ben de bir kazak istiyorum cevap şu "offfff"Tuh ya uzuldum keske bisey yapabilsek ama sadece uzme kendini cocugunu dusun biraz rahatlamaya calis evde olunca da psikolojin kotu olur umarim sınavı kazanirsin
Canım çok üzüldüm ya inşallah sınavı kazanırsın inşallahBugün doktora gidecektim dün dedim ki Fatih araştırma hastanesine alıyorum tamam al gideriz dedi , aldım bugün diyor ki ben orayı bulamam sen başka güne yakın hastaneye al , neyse onu geçtim bugün kızımın ihtiyaclarini almaya gidecektk dedim ki ben de bir kazak istiyorum cevap şu "offfff"
Kızıma oyuncak alacaktım zihin gelişimi için yararlı tarzda şeyler baktım daha anlamaz dedi maksat almamak ama kızımın ayına uygundu oyuncak
Kızım dışarda uçan balon gördü nasıl bakıyor ama benim.uzerjmde para olsa alırım o bakışını görünce adamın umrunda değil
.
Babalığa bak ya ne biçim baba bu ne biçim eş , maddiyata gelene kadar her şey o kadar güzel ki , konu para oldu mu iş değişiyor .
Boğuluyorum artık anneme gidicem dedim annem uzakta baya şimdi dur diyor bunaldım ya bunaldım ağlamak istiyorum bağıra bağıra ona kalsa her şey çok normal .
Allah'ın cezasi sdam
Canim gorucu usulu mu evlendin normalde de boylemiydi evlilik öncesiBugün doktora gidecektim dün dedim ki Fatih araştırma hastanesine alıyorum tamam al gideriz dedi , aldım bugün diyor ki ben orayı bulamam sen başka güne yakın hastaneye al , neyse onu geçtim bugün kızımın ihtiyaclarini almaya gidecektk dedim ki ben de bir kazak istiyorum cevap şu "offfff"
Kızıma oyuncak alacaktım zihin gelişimi için yararlı tarzda şeyler baktım daha anlamaz dedi maksat almamak ama kızımın ayına uygundu oyuncak
Kızım dışarda uçan balon gördü nasıl bakıyor ama benim.uzerjmde para olsa alırım o bakışını görünce adamın umrunda değil
.
Babalığa bak ya ne biçim baba bu ne biçim eş , maddiyata gelene kadar her şey o kadar güzel ki , konu para oldu mu iş değişiyor .
Boğuluyorum artık anneme gidicem dedim annem uzakta baya şimdi dur diyor bunaldım ya bunaldım ağlamak istiyorum bağıra bağıra ona kalsa her şey çok normal .
Allah'ın cezasi sdam
Emziren anne menüsü
9:20
1yumurta
1dilim ekmek
2kaşık yoğurt
2kk peynir
10 zeytin
2tk Susam ezmesi
1tk kayısı reçeli
14:30
Küçük bir tabak haşlanmış taze börülce domatesli sos döktüm üzerine
Bir dilim t.b ekmek
Yoğurt
Şekersiz hoşaf
Fırında balkabagi (1tk Susam ezmesi)
17:00
Oğlumdan kalan Çeyrek yumurta sarısı attım ağzıma atmaya kıyamadım
18:30
Sağlıklı kurabik yaptım yarım yedim tadına bakmak için
19:00
Yarım kase Ezogelin çorbası
Bir büyük tabak haşlanmış karnabahar brokoli taze börülce (domatesli sarımsaklı soslu)
Yoğurt
Şekersiz hoşaf
Dizi izlerken kurabik yerimmunter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?