Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy kıyamam canınmı çekti yazdan koymuştum canım dolaba bir sürü yazık olmasın diye yiyorum yoksa pek hoşlaşmam kendilerinden eşim de yemez
ayy ne güzel ya görünce daha da değişecek duyguların inşallah ben bide beşinci haftada kanamam olmuştu gece ağlamıştım bütün gece bişey oldu diye hatta parça bile gelmişti neyseki iyiydi ultrasonda minicik elli ayaklı fasulye gibiydi gördüğümde :)
Sonra da 20li haftalara kadar hep bi korku vardı içimde
Evet bende eşimi bekliyorum oda diyette benden çok önce başladı :)karşılıklı salata yiycez inşallah :))

Eşimin kilosu fazlaydı 1.78 boy 115 kiloydu şuan 97 ve devam ediyor hala gayet azimli . Benide eşim teşvik ediyor Allah razı olsun
Ayy ne güzel ya geçen eşime yeter artık ben yiyene kadar eve bisküvi alma görünce dayanamıyorum dedim... Cevap. Ben yemeden duramam senden saklı yerim

Ahhh kıyamam ya bakalım biz nasıl yapcaz

Güzel menü kurabik demek

4200 normal yapanlar hep oyle diyor. bir de sezeeyani eziklyrlr sanki sezeryanda canin yanmiyr .
sen smeliyata alisknsn o zmn

Evet erkekler komplekse girmiyor galiba çocuklarımda boyları gelişimlerine göre iyi ama zayıflar yerler kilo almazlar hareketli olduklarından galiba
oh ne guzel yesnler kilo almasnlarr

ay kuzum nasil uzulmustr kiyamam
Güzel menü kurabik demek
kurabiksz menu gorursen anlaki oluyom

Aynen hele benimki uyuzun teki.
Akşamları kolalar cipsler patlamış mısırlar ve bilimum abur cuburlar havada uçuşuyor.
off benimkininde seninkindn kalir tarafi yok. tatli alir gelir cikolatalar yer bisküvi yer

Ayy ümoooş nasil kıydın kiz ben bile okurken uzuldum

4200 normal yapanlar hep oyle diyor. bir de sezeeyani eziklyrlr sanki sezeryanda canin yanmiyr .
sen smeliyata alisknsn o zmn
Valla alıştım normaldense sezeryan tercih ederim kurabik munter

Guzel olmus öğleyi gecistiriyosun iki ogun gibi

Iyi aksamlar kizlar
Kahvalti 7.20
Iki yumurta
Peynir
4zeytim
Bir cay bardagi fistik kavrulmamis
1 bardak sut

Aksam 5.30
Tavuk yemegi cok az
Iki lasik kuru domatesli bulgur pilavı
Salata ve yoğurt
Az once de sade kahve soda ictim
Ama spora hic halim yok iste col yoruldum ogle arasi 1 saat yürüdüm normal tempoda

Öyle kuzum , su an anlatacak mecalim pek yok çok yorgun bitkin kırgınım ağlamaya bile halim yok artık bıktım bıktım bıktım artık
Tuh ya uzuldum keske bisey yapabilsek ama sadece uzme kendini cocugunu dusun biraz rahatlamaya calis evde olunca da psikolojin kotu olur umarim sınavı kazanirsin

Emziren anne menüsü
9:20
1yumurta
1dilim ekmek
2kaşık yoğurt
2kk peynir
10 zeytin
2tk Susam ezmesi
1tk kayısı reçeli

14:30
Küçük bir tabak haşlanmış taze börülce domatesli sos döktüm üzerine
Bir dilim t.b ekmek
Yoğurt
Şekersiz hoşaf
Fırında balkabagi (1tk Susam ezmesi)

17:00
Oğlumdan kalan Çeyrek yumurta sarısı attım ağzıma atmaya kıyamadım

18:30
Sağlıklı kurabik yaptım yarım yedim tadına bakmak için

19:00
Yarım kase Ezogelin çorbası
Bir büyük tabak haşlanmış karnabahar brokoli taze börülce (domatesli sarımsaklı soslu)
Yoğurt
Şekersiz hoşaf

Dizi izlerken kurabik yerim munter

Tuh ya uzuldum keske bisey yapabilsek ama sadece uzme kendini cocugunu dusun biraz rahatlamaya calis evde olunca da psikolojin kotu olur umarim sınavı kazanirsin
Bugün doktora gidecektim dün dedim ki Fatih araştırma hastanesine alıyorum tamam al gideriz dedi , aldım bugün diyor ki ben orayı bulamam sen başka güne yakın hastaneye al , neyse onu geçtim bugün kızımın ihtiyaclarini almaya gidecektk dedim ki ben de bir kazak istiyorum cevap şu "offfff"
Kızıma oyuncak alacaktım zihin gelişimi için yararlı tarzda şeyler baktım daha anlamaz dedi maksat almamak ama kızımın ayına uygundu oyuncak

Kızım dışarda uçan balon gördü nasıl bakıyor ama benim.uzerjmde para olsa alırım o bakışını görünce adamın umrunda değil
.
Babalığa bak ya ne biçim baba bu ne biçim eş , maddiyata gelene kadar her şey o kadar güzel ki , konu para oldu mu iş değişiyor .

Boğuluyorum artık anneme gidicem dedim annem uzakta baya şimdi dur diyor bunaldım ya bunaldım ağlamak istiyorum bağıra bağıra ona kalsa her şey çok normal .
Allah'ın cezasi sdam

Canım çok üzüldüm ya inşallah sınavı kazanırsın inşallah

Canim gorucu usulu mu evlendin normalde de boylemiydi evlilik öncesi

Kahvalti 9:30
1 orta boy salatalik
3 çeri domates
2 kk peynir
1 kupa çay

11:00 ilik limonlu su
14:00 orta boy ayva
16:30 bir kase tarhana çorbası
18:30 Orta boy salata kasesi tavuklu yeşil salata (kıvırcık havuç k.lahana maydnz dereotu y.soğan limon nareksisi )
EKMEK YEMIYORUM :)
20:00 Çay saatimz :))

Spor :
45 mekik 3 puan
5 dk basen egzersiz 1.5 puan
300 ip atlama 15 puan
15 dk fitness 15 puan =34.5 puan))

Afiyet olsun kurabik tarifini isterizz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…