- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.841
Çok güzel canım bol eksi getirsin inşallahKahvalti 9:30
1 orta boy salatalik
3 çeri domates
2 kk peynir
1 kupa çay
11:00 ilik limonlu su
14:00 orta boy ayva
16:30 bir kase tarhana çorbası
18:30 Orta boy salata kasesi tavuklu yeşil salata (kıvırcık havuç k.lahana maydnz dereotu y.soğan limon nareksisi )
EKMEK YEMIYORUM :)
20:00 Çay saatimz :))
Spor :
45 mekik 3 puan
5 dk basen egzersiz 1.5 puan
300 ip atlama 15 puan
15 dk fitness 15 puan =34.5 puan))
Canım dünkü verdiğim linkte var kahveli tam buğday kurabiyeAfiyet olsun kurabik tarifini isterizz :)
Bugün doktora gidecektim dün dedim ki Fatih araştırma hastanesine alıyorum tamam al gideriz dedi , aldım bugün diyor ki ben orayı bulamam sen başka güne yakın hastaneye al , neyse onu geçtim bugün kızımın ihtiyaclarini almaya gidecektk dedim ki ben de bir kazak istiyorum cevap şu "offfff"
Kızıma oyuncak alacaktım zihin gelişimi için yararlı tarzda şeyler baktım daha anlamaz dedi maksat almamak ama kızımın ayına uygundu oyuncak
Kızım dışarda uçan balon gördü nasıl bakıyor ama benim.uzerjmde para olsa alırım o bakışını görünce adamın umrunda değil
.
Babalığa bak ya ne biçim baba bu ne biçim eş , maddiyata gelene kadar her şey o kadar güzel ki , konu para oldu mu iş değişiyor .
Boğuluyorum artık anneme gidicem dedim annem uzakta baya şimdi dur diyor bunaldım ya bunaldım ağlamak istiyorum bağıra bağıra ona kalsa her şey çok normal .
Allah'ın cezasi sdam
Çok güzel canım bol eksi getirsin inşallah
Canım dünkü verdiğim linkte var kahveli tam buğday kurabiye
Sağlıklı puding de var istersen tatlı krizlerine birebirAminn
Teşekkür ederim bakacağım acayip tatlı yeme istegim varrrr :)))
Atarım kuzum yarın ya da perşembe yaparsın sende olur mu ?Aaa dukan eksprese başladınız miii
Kıskandım bak şimdi ben başlayamadımbana özelden menüleri atarmisin canım benim müsait oldugunda
Bence kuzum biraz korkut şu adamı git annene uzun süre gelmicem ya da restini çek bu hayat böyle geçmez ki sana da yazıkBugün doktora gidecektim dün dedim ki Fatih araştırma hastanesine alıyorum tamam al gideriz dedi , aldım bugün diyor ki ben orayı bulamam sen başka güne yakın hastaneye al , neyse onu geçtim bugün kızımın ihtiyaclarini almaya gidecektk dedim ki ben de bir kazak istiyorum cevap şu "offfff"
Kızıma oyuncak alacaktım zihin gelişimi için yararlı tarzda şeyler baktım daha anlamaz dedi maksat almamak ama kızımın ayına uygundu oyuncak
Kızım dışarda uçan balon gördü nasıl bakıyor ama benim.uzerjmde para olsa alırım o bakışını görünce adamın umrunda değil
.
Babalığa bak ya ne biçim baba bu ne biçim eş , maddiyata gelene kadar her şey o kadar güzel ki , konu para oldu mu iş değişiyor .
Boğuluyorum artık anneme gidicem dedim annem uzakta baya şimdi dur diyor bunaldım ya bunaldım ağlamak istiyorum bağıra bağıra ona kalsa her şey çok normal .
Allah'ın cezasi sdam
Kuzu mezro taaa nakışların arasindaymis bulursam ölçecek teyzemteline hatirlatma yap ol cok merak ediyorumm kiz
yalniz vucut olculerini cok merak ettigimi pkuyan sapik sanir beni
twline alarm kut unutma yokhsaa
gobegin ustu bel yani
basen
gogus
bu ucunden
Şimdide kazenKuzu mezro taaa nakışların arasindaymis bulursam ölçecek teyzem
Balik yesen guzel olur ama en azindan haftada bir kere tam da mevsimi zekayi etkiledigi kanitlanmis cunkuben normalde cok severim kırmızı ettense tavuk balık yerim ama simdi hiç birini yiyemiyorm
Ne kadarlik bebeginKızlar 2 gündür meme vermiyorum kızıma. Çok fena oldum yaa bi taraftan ateş var göğsümde bi taraftan ağrıyor bi taraftan meme diye ağlıyor kuzum. Psikolojim bozuldu iyice
Ben sevmiyorum ya denedim de brokoli daha iyi oluyoOh maşallah kocaman olmşcok mu zorlanıyo kuzum bi anda mı kestin
haşlanmış karnabahar nası oluyo tadı hiç denemedm
kuzum sen ölme kurabikler daim olsun.4200normal yapanlar hep oyle diyor. bir de sezeeyani eziklyrlr sanki sezeryanda canin yanmiyr .
sen smeliyata alisknsn o zmn
oh ne guzel yesnler kilo almasnlarr
ay kuzum nasil uzulmustr kiyamam
kurabiksz menu gorursen anlaki oluyom
off benimkininde seninkindn kalir tarafi yok. tatli alir gelir cikolatalar yer bisküvi yer
Ayy ümoooş nasil kıydın kiz ben bile okurken uzuldum
Valla alıştımnormaldense sezeryan tercih ederim kurabik munter
Güzel menüIyi aksamlar kizlar
Kahvalti 7.20
Iki yumurta
Peynir
4zeytim
Bir cay bardagi fistik kavrulmamis
1 bardak sut
Aksam 5.30
Tavuk yemegi cok az
Iki lasik kuru domatesli bulgur pilavı
Salata ve yoğurt
Az once de sade kahve soda ictim
Ama spora hic halim yok iste col yoruldum ogle arasi 1 saat yürüdüm normal tempoda
GüzelKahvalti 9:30
1 orta boy salatalik
3 çeri domates
2 kk peynir
1 kupa çay
11:00 ilik limonlu su
14:00 orta boy ayva
16:30 bir kase tarhana çorbası
18:30 Orta boy salata kasesi tavuklu yeşil salata (kıvırcık havuç k.lahana maydnz dereotu y.soğan limon nareksisi )
EKMEK YEMIYORUM :)
20:00 Çay saatimz :))
Spor :
45 mekik 3 puan
5 dk basen egzersiz 1.5 puan
300 ip atlama 15 puan
15 dk fitness 15 puan =34.5 puan))
Güzel menü
Iyi aksamlar kizlar
Kahvalti 7.20
Iki yumurta
Peynir
4zeytim
Bir cay bardagi fistik kavrulmamis
1 bardak sut
Aksam 5.30
Tavuk yemegi cok az
Iki lasik kuru domatesli bulgur pilavı
Salata ve yoğurt
Az once de sade kahve soda ictim
Ama spora hic halim yok iste col yoruldum ogle arasi 1 saat yürüdüm normal tempoda
Çok hoş dimiŞimdide kazen
22. Ayın içindeyizNe kadarlik bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?