- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.861
Kazen olmuşun ahhahahahahahahhajajahahahhahaha@munter canısı bulamadım mezroyu
Gel valla seviyorum sisterhoodları
Hee olduk vallaKazen olmuşun ahhahahahahahahhajajahahahhahaha
Çok açım desemNapıyonuz gizlar
Heee ne demezsinÇok hoş dimi
Dizi izlemeceNapıyonuz gizlar
Ufak tefek cinayetleri izliyorum ama bi cinayet göremedim kaç bölümdür.Kazen olmuşun ahhahahahahahahhajajahahahhahaha
Açım yok biz acikmayiz hep tokuz kendine bunu surekli hatirlatÇok açım desem70.20 e düştüm bennnn
Bende izliyom seviyomUfak tefek cinayetleri izliyorum ama bi cinayet göremedim kaç bölümdür.
Ne izliyonHeee ne demezsin
Dizi izlemecesen
Maasallah benim kizim daha 2 bucuk aylik yolum uzun22. Ayın içindeyiz
Dimi zaten bir yudum su içince doyuyorum bakalım yarın 69u görcem miAçım yok biz acikmayiz hep tokuz kendine bunu surekli hatirlatbah biz hep boyle kolayca zayiflarihhh
Çukur u bende sevim ufak tefek cinayetleri deBende izliyom seviyomen sevdigim dizi çukur
Daha çok miniş annesiMaasallah benim kizim daha 2 bucuk aylik yolum uzun
Ben bir buna bakıyorum şimdilikBende izliyom seviyomen sevdigim dizi çukur
Gorecem mi yoh tabiki gorecen hedefe dogru hizla gidicez insallahDimi zaten bir yudum su içince doyuyorum bakalım yarın 69u görcem mi
Çukur u bende sevim ufak tefek cinayetleri de
Ay ben seviyom dizi izlemeyi sıkılıyom dizim olmayincaBen bir buna bakıyorum şimdilik
Kadın arada da utcNe izliyonbende bugun hep toktum az yedim ama hep toktummmm yarin cokkk guzel bi eksi gorcemmm
Kadini bende merak ediyom baska bi gun olsa kesin izlerdimKadın arada da utc
Dimek eksibiz zayıfız fitiz baklavalarımız da var gereksiz yağlarımız yok yediklerimiz kilo yapmıyor bize
Bugün 3.cü gündü öğlen ve aksam direndim bozmadım yarın ekmek geliyor 2 dilim süper olcak be karnım sanki inceldiGorecem mi yoh tabiki gorecen hedefe dogru hizla gidicez insallahtek elime tel almadan izledigim dizi çukur ya bayiliyom sarkilari da cok hosuma gidiyo rap dinliyom ben
Kabizlik ne alemde onu da düşünce gücüyle hallediyoruz bagirsaklarin harika çalışıyo seninBugün 3.cü gündü öğlen ve aksam direndim bozmadım yarın ekmek geliyor 2 dilim süper olcak be karnım sanki inceldi
İnşallah canımKadini bende merak ediyom baska bi gun olsa kesin izlerdimevett biz yesek bile kilo almayiz cok yiyemiyoz zaten azcik yer doyariz cuma günü cok guzel eksiler gelecek benve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?