Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dimi zaten bir yudum su içince doyuyorum bakalım yarın 69u görcem mi

Çukur u bende sevim ufak tefek cinayetleri de
Gorecem mi yoh tabiki gorecen hedefe dogru hizla gidicez insallah tek elime tel almadan izledigim dizi çukur ya bayiliyom sarkilari da cok hosuma gidiyo rap dinliyom ben

Kadın arada da utc
Dimek eksi biz zayıfız fitiz baklavalarımız da var gereksiz yağlarımız yok yediklerimiz kilo yapmıyor bize
Kadini bende merak ediyom baska bi gun olsa kesin izlerdim evett biz yesek bile kilo almayiz cok yiyemiyoz zaten azcik yer doyariz cuma günü cok guzel eksiler gelecek benve

Gorecem mi yoh tabiki gorecen hedefe dogru hizla gidicez insallah tek elime tel almadan izledigim dizi çukur ya bayiliyom sarkilari da cok hosuma gidiyo rap dinliyom ben
Bugün 3.cü gündü öğlen ve aksam direndim bozmadım yarın ekmek geliyor 2 dilim süper olcak be karnım sanki inceldi

Bugün 3.cü gündü öğlen ve aksam direndim bozmadım yarın ekmek geliyor 2 dilim süper olcak be karnım sanki inceldi
Kabizlik ne alemde onu da düşünce gücüyle hallediyoruz bagirsaklarin harika çalışıyo seninbittiginde 68.0 in bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…