- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.881
Sık sık okursan okuman kolaylasir bende bi cuzu kolayligina bagli 40dk okuyorum mahrecli tevcidli ins hatasiz okumayı nasip etsinAllah kabul etsin canım. Benimde var okumam lazım. Ya geçen 2 sayfayı bi saatte okudum.
Yok severek evlendik hayır hiç böyle değildi kuzumCanim gorucu usulu mu evlendin normalde de boylemiydi evlilik öncesi
Göndermiyor ki nasıl gideyim param da yok , anneme desem alır ama olay buyur bu seferAtarım kuzum yarın ya da perşembe yaparsın sende olur mu ?
Bence kuzum biraz korkut şu adamı git annene uzun süre gelmicem ya da restini çek bu hayat böyle geçmez ki sana da yazık
Bugün az çıktım cırcır gibi birşey sanırım bağırsaklar kabizliktan sindirmeyi unutuyor onu hallettim ama protein bende kabızlık yapmıyor normal de geçen yaptığımız da regli dönemindeydim .. Inşallah 68i cumaya ya da cumartesiye görcemKabizlik ne alemde onu da düşünce gücüyle hallediyoruz bagirsaklarin harika çalışıyo seninbittiginde 68.0 in bence
Göndermiyor ki nasıl gideyim param da yok , anneme desem alır ama olay buyur bu sefer
Valla biraz büyüsün olay ne zamana kadar çekeceksin bak cebimde para yok diyorsun yerinde olsam anneme bilet aldırırım habersiz çeker giderdim aileme her şeyi anlatırdım düzeleceği varsa o zaman düzelir yoksa düzelmezGöndermiyor ki nasıl gideyim param da yok , anneme desem alır ama olay buyur bu sefer
Süpersin bukiSporumu yazayom hemden 1200ip 60
Ve 20dakika tempolu yürüyüs 8 ve 60 squat 9 toplam 77puan @Bir garip
Bir arkadasim vardi cocuklarinin arasi 24 ay 5 senedir cocuk emziriyorum diyordu bende oyle olucam herhaldeDaha çok miniş annesi
Sagol kuzummmSüpersin buki
Amin çok istiyorum güzel okumayı ama böyle olunca yüreğim tükeniyor. Dediğin gibi çok okumam lazım.Sık sık okursan okuman kolaylasir bende bi cuzu kolayligina bagli 40dk okuyorum mahrecli tevcidli ins hatasiz okumayı nasip etsin
Bir arkadasim vardi cocuklarinin arasi 24 ay 5 senedir cocuk emziriyorum diyordu bende oyle olucam herhalde
evet cnm sabah kajvaltim 11 gibi aksam yemegimde genelde 17-18 gibi yapmaya calisiyorum. Guzel oluyor malum benim cay keyfimde varGuzel olmus öğleyi gecistiriyosun iki ogun gibi
canim menun guzel. Tavuk yemeginden birazcik daha yeseydin ya uzun sure ac kaliyorsun ve calisiyorsun kilo vereyim derken sagligin kotu olmasin. Ac ac yurume ara ogun yap enerji al ki kalori yakabilesin cnm. Tabi benim ki tavsiye .Iyi aksamlar kizlar
Kahvalti 7.20
Iki yumurta
Peynir
4zeytim
Bir cay bardagi fistik kavrulmamis
1 bardak sut
Aksam 5.30
Tavuk yemegi cok az
Iki lasik kuru domatesli bulgur pilavı
Salata ve yoğurt
Az once de sade kahve soda ictim
Ama spora hic halim yok iste col yoruldum ogle arasi 1 saat yürüdüm normal tempoda
afiyet olsun cnm. Cesit her zaman ki gibi bol. Yalniz miktarlar 2 katina cikmis gozumden kacmadiEmziren anne menüsü
9:20
1yumurta
1dilim ekmek
2kaşık yoğurt
2kk peynir
10 zeytin
2tk Susam ezmesi
1tk kayısı reçeli
14:30
Küçük bir tabak haşlanmış taze börülce domatesli sos döktüm üzerine
Bir dilim t.b ekmek
Yoğurt
Şekersiz hoşaf
Fırında balkabagi (1tk Susam ezmesi)
17:00
Oğlumdan kalan Çeyrek yumurta sarısı attım ağzıma atmaya kıyamadım
18:30
Sağlıklı kurabik yaptım yarım yedim tadına bakmak için
19:00
Yarım kase Ezogelin çorbası
Bir büyük tabak haşlanmış karnabahar brokoli taze börülce (domatesli sarımsaklı soslu)
Yoğurt
Şekersiz hoşaf
Dizi izlerken kurabik yerimmunter
canim ya Rabbim yardimcin olsun. Inan yorum yapmak istemiyorum seni uzmemek icinBugün doktora gidecektim dün dedim ki Fatih araştırma hastanesine alıyorum tamam al gideriz dedi , aldım bugün diyor ki ben orayı bulamam sen başka güne yakın hastaneye al , neyse onu geçtim bugün kızımın ihtiyaclarini almaya gidecektk dedim ki ben de bir kazak istiyorum cevap şu "offfff"
Kızıma oyuncak alacaktım zihin gelişimi için yararlı tarzda şeyler baktım daha anlamaz dedi maksat almamak ama kızımın ayına uygundu oyuncak
Kızım dışarda uçan balon gördü nasıl bakıyor ama benim.uzerjmde para olsa alırım o bakışını görünce adamın umrunda değil
.
Babalığa bak ya ne biçim baba bu ne biçim eş , maddiyata gelene kadar her şey o kadar güzel ki , konu para oldu mu iş değişiyor .
Boğuluyorum artık anneme gidicem dedim annem uzakta baya şimdi dur diyor bunaldım ya bunaldım ağlamak istiyorum bağıra bağıra ona kalsa her şey çok normal .
Allah'ın cezasi sdam
guzel cnm afiyet olsun. spor oncesi ve sonrasi protein yemeyi ihmal eyme.Kahvalti 9:30
1 orta boy salatalik
3 çeri domates
2 kk peynir
1 kupa çay
11:00 ilik limonlu su
14:00 orta boy ayva
16:30 bir kase tarhana çorbası
18:30 Orta boy salata kasesi tavuklu yeşil salata (kıvırcık havuç k.lahana maydnz dereotu y.soğan limon nareksisi )
EKMEK YEMIYORUM :)
20:00 Çay saatimz :))
Spor :
45 mekik 3 puan
5 dk basen egzersiz 1.5 puan
300 ip atlama 15 puan
15 dk fitness 15 puan =34.5 puan))
Kuzu mezro taaa nakışların arasindaymis bulursam ölçecek teyzem
dimi kurabik yiyek guzellesek zayiflayakkuzum sen ölme kurabikler daim olsun.
adres ver cnm mezura postalayacagmmunter canısı bulamadım mezroyu
bence olayi buyut canim. Hatta habersiz git ailene guzelce anlat. Ailen seni elin oglunun tum skintisino cekip omrunu heba et diye buyutmedi. Acil bir sey olsa paran yok cok uzucu bu bile arkana bakmadan gitmene yeyer. Duzelirse boyle anlar duzelir. duzelmeyecekse ona gore yol cizersin kuzu..Göndermiyor ki nasıl gideyim param da yok , anneme desem alır ama olay buyur bu sefer
aynen katiliyorum.Valla biraz büyüsün olay ne zamana kadar çekeceksin bak cebimde para yok diyorsun yerinde olsam anneme bilet aldırırım habersiz çeker giderdim aileme her şeyi anlatırdım düzeleceği varsa o zaman düzelir yoksa düzelmez
oh afiyet olsun cnm guzel. Yalniz aksam bir corba iceseydin keskeMenüm
Sabah
1 domates
2 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
1 buçuk kk peynir
Maydonoz
3 yeşil soğan
1 buçuk yeşil biber
Öğlen
1 kase çorba
Ara
Yarım muz
1 kase chia lı yoğurt
Biraz kuru üzüm
2 ceviz
Akşam
2 közlenmiş patlıcandan salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?