Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Atarım kuzum yarın ya da perşembe yaparsın sende olur mu ?

Bence kuzum biraz korkut şu adamı git annene uzun süre gelmicem ya da restini çek bu hayat böyle geçmez ki sana da yazık
Göndermiyor ki nasıl gideyim param da yok , anneme desem alır ama olay buyur bu sefer

Kabizlik ne alemde onu da düşünce gücüyle hallediyoruz bagirsaklarin harika çalışıyo seninbittiginde 68.0 in bence
Bugün az çıktım cırcır gibi birşey sanırım bağırsaklar kabizliktan sindirmeyi unutuyor onu hallettim ama protein bende kabızlık yapmıyor normal de geçen yaptığımız da regli dönemindeydim .. Inşallah 68i cumaya ya da cumartesiye görcem

Göndermiyor ki nasıl gideyim param da yok , anneme desem alır ama olay buyur bu sefer

Valla biraz büyüsün olay ne zamana kadar çekeceksin bak cebimde para yok diyorsun yerinde olsam anneme bilet aldırırım habersiz çeker giderdim aileme her şeyi anlatırdım düzeleceği varsa o zaman düzelir yoksa düzelmez

Guzel olmus öğleyi gecistiriyosun iki ogun gibi
evet cnm sabah kajvaltim 11 gibi aksam yemegimde genelde 17-18 gibi yapmaya calisiyorum. Guzel oluyor malum benim cay keyfimde var
canim menun guzel. Tavuk yemeginden birazcik daha yeseydin ya uzun sure ac kaliyorsun ve calisiyorsun kilo vereyim derken sagligin kotu olmasin. Ac ac yurume ara ogun yap enerji al ki kalori yakabilesin cnm. Tabi benim ki tavsiye .

afiyet olsun cnm. Cesit her zaman ki gibi bol. Yalniz miktarlar 2 katina cikmis gozumden kacmadi

demek dizi izlerken kurabik yedi npek guzeldi d imii cok mutlu enerjik hissettin dimi keske daha once de yapsaydim dedin dimi

canim ya Rabbim yardimcin olsun. Inan yorum yapmak istemiyorum seni uzmemek icin ins sinavi kazanirsin ins her sey yoluna girer.

Menüm
Sabah
1 domates
2 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
1 buçuk kk peynir
Maydonoz
3 yeşil soğan
1 buçuk yeşil biber

Öğlen
1 kase çorba

Ara
Yarım muz
1 kase chia lı yoğurt
Biraz kuru üzüm
2 ceviz

Akşam
2 közlenmiş patlıcandan salata

guzel cnm afiyet olsun. spor oncesi ve sonrasi protein yemeyi ihmal eyme. SekerPancarii uzman bi konida kaslari beslemek icin yemelisin

Kuzu mezro taaa nakışların arasindaymis bulursam ölçecek teyzem

kiz mezro alip gonderecegom sana
kuzum sen ölme kurabikler daim olsun.
dimi kurabik yiyek guzellesek zayiflayak

munter canısı bulamadım mezroyu
adres ver cnm mezura postalayacagm

bence olayi buyut canim. Hatta habersiz git ailene guzelce anlat. Ailen seni elin oglunun tum skintisino cekip omrunu heba et diye buyutmedi. Acil bir sey olsa paran yok cok uzucu bu bile arkana bakmadan gitmene yeyer. Duzelirse boyle anlar duzelir. duzelmeyecekse ona gore yol cizersin kuzu..

aynen katiliyorum.

oh afiyet olsun cnm guzel. Yalniz aksam bir corba iceseydin keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…