- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.901
Vaaauuv bi omuz atsaydın bu lafın üstüne.egzersiz 35 dk 10.5 puan
tempolu yuruyus 35 dk 14 pua
squat 40 ad 6 puan
plan 1 dk 3 puan
toplam 33.5
@Bir garip
kociskom bana kas yapmissin dediomuz kasi
2 gündür dikkat edemedim iyi oldu böyle.oh afiyet olsun cnm guzel. Yalniz aksam bir corba iceseydin keske
Konuştuk biraz , elimde değil diyor kendimi düzeltmeye çabalıyorum sende zaman ver bana diyor , öğret bana diyor ama benim halim kalmadı kiValla biraz büyüsün olay ne zamana kadar çekeceksin bak cebimde para yok diyorsun yerinde olsam anneme bilet aldırırım habersiz çeker giderdim aileme her şeyi anlatırdım düzeleceği varsa o zaman düzelir yoksa düzelmez
Teşekkür ederim kuzum insallahcanim ya Rabbim yardimcin olsun. Inan yorum yapmak istemiyorum seni uzmemek icinins sinavi kazanirsin ins her sey yoluna girer.
spor yapiyordum iyice havaya girdimVaaauuv bi omuz atsaydın bu lafın üstüne.
2 gündür dikkat edemedim iyi oldu böyle.
kiz mezro alip gonderecegom sana
dimi kurabik yiyek guzellesek zayiflayak
adres ver cnm mezura postalayacagm
bence olayi buyut canim. Hatta habersiz git ailene guzelce anlat. Ailen seni elin oglunun tum skintisino cekip omrunu heba et diye buyutmedi. Acil bir sey olsa paran yok cok uzucu bu bile arkana bakmadan gitmene yeyer. Duzelirse boyle anlar duzelir. duzelmeyecekse ona gore yol cizersin kuzu..
aynen katiliyorum.
lendini duzeltmeye calistigina inaniyor musun? inaniyorsan sabret cnm inanmiyorsan biraz uzaklasKonuştuk biraz , elimde değil diyor kendimi düzeltmeye çabalıyorum sende zaman ver bana diyor , öğret bana diyor ama benim halim kalmadı ki
Canım madem öyle diyor maaşı olduğu gibi sana versin öyle öyle alışır başka nasıl alışacakKonuştuk biraz , elimde değil diyor kendimi düzeltmeye çabalıyorum sende zaman ver bana diyor , öğret bana diyor ama benim halim kalmadı ki
Çabalıyor aslında ama ben tek hatasına bile tahammül edemiyorum artık o hale geldim , kıyamıyorum da bir yandan çok seviyorum ..lendini duzeltmeye calistigina inaniyor musun? inaniyorsan sabret cnm inanmiyorsan biraz uzaklas
ben cok merak ettim gittikce merakim artiyoray valla ven önemsemedim hiç bel inceliğini. Ok sen bana taaaa oralardan gönder
kiyacaksin cnm baska turlu olmayacak. Sen bir duzen belirle o uysunÇabalıyor aslında ama ben tek hatasına bile tahammül edemiyorum artık o hale geldim , kıyamıyorum da bir yandan çok seviyorum ..
Offf offf napacam bende şaştım kaldjm
Bak o varben cok merak ettim gittikce merakim artiyor
evde metre yok mu kiz onunla olcun bari
hemen olc hemenBak o var
Valla doğru mu bilmiyorum ama göbek deliği üstünden 89 çıktıhemen olc hemen
esin diyecek hanimin gozu dondu diyetten
Ya maaşı geçtim bana harçlık verse her ay devlet eş yardımı ödüyor ,230 TL onu bana ver diyorum oma bile yok diyordu .Canım madem öyle diyor maaşı olduğu gibi sana versin öyle öyle alışır başka nasıl alışacak
Düzelmez canım kendi istemedikçe o zamana kadar sen ve kızın ne olcaksınız ayrıca hiç istemezse ne olcak kendine göre normal çünkü .. yani sen gücüm de kalmadı diyorsun nasıl dayanacaksın nasıl olcak 3 güne bir moralin bozuluyor enerjini sıkıntını hissedebiliyorum çok zamanYa maaşı geçtim bana harçlık verse her ay devlet eş yardımı ödüyor ,230 TL onu bana ver diyorum oma bile yok diyordu .
Benim adıma aldığı parayı bile bana veresi gelmiyordu .
Keşke ama keşke ilk başta bilseydim bu yönunu.
Bugün Kızıma söz verdim onun için çalışıp kazanacağım sınavı babasının ağzının içine bakmayacak Allah'ın izniyle annesi hep arkasında olacak ..
Aile danışmanına gidelim dedim bizim o kadar bir sorunumuz yok ki diyor kendisi sadece biraz tutumluymus , düzeltecekmis kendini ama ne zaman !
liz bu saatte olctun mu sahiValla doğru mu bilmiyorum ama göbek deliği üstünden 89 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?