Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Konuştuk biraz , elimde değil diyor kendimi düzeltmeye çabalıyorum sende zaman ver bana diyor , öğret bana diyor ama benim halim kalmadı ki

ay valla ven önemsemedim hiç bel inceliğini. Ok sen bana taaaa oralardan gönder

Konuştuk biraz , elimde değil diyor kendimi düzeltmeye çabalıyorum sende zaman ver bana diyor , öğret bana diyor ama benim halim kalmadı ki
lendini duzeltmeye calistigina inaniyor musun? inaniyorsan sabret cnm inanmiyorsan biraz uzaklas

lendini duzeltmeye calistigina inaniyor musun? inaniyorsan sabret cnm inanmiyorsan biraz uzaklas
Çabalıyor aslında ama ben tek hatasına bile tahammül edemiyorum artık o hale geldim , kıyamıyorum da bir yandan çok seviyorum ..
Offf offf napacam bende şaştım kaldjm

Çabalıyor aslında ama ben tek hatasına bile tahammül edemiyorum artık o hale geldim , kıyamıyorum da bir yandan çok seviyorum ..
Offf offf napacam bende şaştım kaldjm
kiyacaksin cnm baska turlu olmayacak. Sen bir duzen belirle o uysun

Canım madem öyle diyor maaşı olduğu gibi sana versin öyle öyle alışır başka nasıl alışacak
Ya maaşı geçtim bana harçlık verse her ay devlet eş yardımı ödüyor ,230 TL onu bana ver diyorum oma bile yok diyordu .
Benim adıma aldığı parayı bile bana veresi gelmiyordu .
Keşke ama keşke ilk başta bilseydim bu yönunu.
Bugün Kızıma söz verdim onun için çalışıp kazanacağım sınavı babasının ağzının içine bakmayacak Allah'ın izniyle annesi hep arkasında olacak ..

Aile danışmanına gidelim dedim bizim o kadar bir sorunumuz yok ki diyor kendisi sadece biraz tutumluymus , düzeltecekmis kendini ama ne zaman !

Düzelmez canım kendi istemedikçe o zamana kadar sen ve kızın ne olcaksınız ayrıca hiç istemezse ne olcak kendine göre normal çünkü .. yani sen gücüm de kalmadı diyorsun nasıl dayanacaksın nasıl olcak 3 güne bir moralin bozuluyor enerjini sıkıntını hissedebiliyorum çok zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…