- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #260.921
Ay o kolay yerdeydi başka nere istiyorn ölçeyim uyku da yok kaçtı öyle oturuyorum mutfaktaa ..liz bu saatte olctun mu sahi
o metreden 5 cm at max. 84 tur belin gayet iyi kalin degil belin bende 70 kg da oyleydm sanrm ince belliyizz guzeliz icicigozz fitizz
Sevgiliyken hiç ayrilmadik lafını bile etmedik düşünmedim bile , çok sağlamdi her adimimiz.Düzelmez canım kendi istemedikçe o zamana kadar sen ve kızın ne olcaksınız ayrıca hiç istemezse ne olcak kendine göre normal çünkü .. yani sen gücüm de kalmadı diyorsun nasıl dayanacaksın nasıl olcak 3 güne bir moralin bozuluyor enerjini sıkıntını hissedebiliyorum çok zaman
Ay o kolay yerdeydi başka nere istiyorn ölçeyim uyku da yok kaçtı öyle oturuyorum mutfaktaa ..
Belim bu dukan ile inceldi kuzum az da olsa spor yapıyorum daha ne olsun senin kaç belin
Menüm
Sabah
1 domates
2 haşlanmış yumurta
10 yeşil zeytin
1 buçuk kk peynir
Maydonoz
3 yeşil soğan
1 buçuk yeşil biber
Öğlen
1 kase çorba
Ara
Yarım muz
1 kase chia lı yoğurt
Biraz kuru üzüm
2 ceviz
Akşam
2 közlenmiş patlıcandan salata
Gidemedim kuzum , yakındaki hastaneye aldım randevu o da 21 inde vardı en erken .Favelayn doktora gidebildin mi
Kızım sağolsunbu gece kimseyi uyku tutmamis galiba
guzel cnm afiyet olsun. spor oncesi ve sonrasi protein yemeyi ihmal eyme. @SekerPancarii uzman bi konida kaslari beslemek icin yemelisin
Estağfurullah olur mu öyle varsa helal olsun ama sabır işi yaşadığın hiç kolay değil sen ona muhtaçsın su an o sana sırtını dönüyor .zaten evlenince gerçek yüzlerimiz çıkıyor keşke evliliğinde deneme süresi olsa diyorum .kendine zaman ver kuzum imkan yarat ve annene git iyi gelecek sana ailen . Ne kadar uzakta annenler ile aranızSevgiliyken hiç ayrilmadik lafını bile etmedik düşünmedim bile , çok sağlamdi her adimimiz.
Nasıl el üstündeydim nasıl severdi beni ,tatlı tatlı jestler yapardı . Ben o adama aşıktım kilometrelerce uzaktaydı ama yanıbaşımda hissederdim , su an aynı odadayken bile daha uzagim ona.
Bakıyorum bazen düşünüyorum uzun uzun boşansak iki yabancı olsak , o başka hayatta ben başka hayatta ..
Yok diyorum saçmalama sana sadık her konuda çok iyi sadece cimri diyorum , sonra bir ses daha senden sakiniyor bir çok şeyi bunu kapatır mi tüm iyilikleri ?
Bilmiyorum kafam çok karışık ve kuzum sizi de sıktım gece gece helal edin hakkinizi
Benim göğüs te 102 çıktı kalçayı nasıl ölçtün .
04.01.2018 69 kg
100 gogus
83 bel
106 kalca
04.02.2018 67.4 kg
105 kalca
79 bel
100 gogus
benim olculer bunlar olc bakim senin kac basen gogus
kuzum bak simdi yazdiklarini okudum.Gidemedim kuzum , yakındaki hastaneye aldım randevu o da 21 inde vardı en erken .
Tek gidicegim için yakından aldım , bugün götürmedi beyfendi
benimki simdi uyudu siz geldiniz gitmek istemiyorumKızım sağolsun
Evet ben eşime kızdım uyuamıyorum iki cemkirsem uyurdum da enerji sıfır .birdr dizlerim çok ağrıyorbu gece kimseyi uyku tutmamis galiba
1000 km kuzum maraşta annem ben İstanbulEstağfurullah olur mu öyle varsa helal olsun ama sabır işi yaşadığın hiç kolay değil sen ona muhtaçsın su an o sana sırtını dönüyor .zaten evlenince gerçek yüzlerimiz çıkıyor keşke evliliğinde deneme süresi olsa diyorum .kendine zaman ver kuzum imkan yarat ve annene git iyi gelecek sana ailen . Ne kadar uzakta annenler ile aranız
rica ederim cnm ac karnina yapma vucut enerji alsinki eneeji yaksin.Sabah aç karna 100 ip atladm biraz vakit geçti sonra kahvalti yaptm birde bugn untmusm aç karna bir orta boy limon sıkıyorum büyük bardağa bu şekilde ama dikkate alacagm soyledignzi teşekkürler
Sen niye kızdın kuzumEvet ben eşime kızdım uyuamıyorum iki cemkirsem uyurdum da enerji sıfır .birdr dizlerim çok ağrıyor
kalcayi tam en genis kisimdan olcum . Benim kalca genis ya. Gogus de cok zor eriyor kalcadaBenim göğüs te 102 çıktı kalçayı nasıl ölçtün .
Kalçadan az daha gitse süper olacaksın göğüslerde sıkılassa off süper olcak .
Gideyim dimi aynen ya gideyim ben , yarın babamla.konusayim birkuzum bak simdi yazdiklarini okudum.
1. Sana deger verse sagligini dusunup seni dr getirir 21 ine cook var.
2. sen sinavi kazanamazsan ne olacak?
3. evlenirlen hastalikta saglikta diyoruz sen calisamadin bir sey oldu bu sekilde nasil dayanacaksin.
Hem duzelmeye calisiyorum diyor hem de ili gunde bir seni uzuyor. Bir sekilde ailene git uzaklas biraz hasretinizi ceksin degerinizo kiymetinozo anlasin derim.
tum bunlara ek esin cimriligini sana yasattiklarini bir problem olarak gormuyor. Bence asil skinti bu.
noye cemkirmedin o uyuyamasaydiEvet ben eşime kızdım uyuamıyorum iki cemkirsem uyurdum da enerji sıfır .birdr dizlerim çok ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?