Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

liz bu saatte olctun mu sahi
o metreden 5 cm at max. 84 tur belin gayet iyi kalin degil belin bende 70 kg da oyleydm sanrm ince belliyizz guzeliz icicigozz fitizz
Ay o kolay yerdeydi başka nere istiyorn ölçeyim uyku da yok kaçtı öyle oturuyorum mutfaktaa ..
Belim bu dukan ile inceldi kuzum az da olsa spor yapıyorum daha ne olsun senin kaç belin

Sevgiliyken hiç ayrilmadik lafını bile etmedik düşünmedim bile , çok sağlamdi her adimimiz.
Nasıl el üstündeydim nasıl severdi beni ,tatlı tatlı jestler yapardı . Ben o adama aşıktım kilometrelerce uzaktaydı ama yanıbaşımda hissederdim , su an aynı odadayken bile daha uzagim ona.
Bakıyorum bazen düşünüyorum uzun uzun boşansak iki yabancı olsak , o başka hayatta ben başka hayatta ..
Yok diyorum saçmalama sana sadık her konuda çok iyi sadece cimri diyorum , sonra bir ses daha senden sakiniyor bir çok şeyi bunu kapatır mi tüm iyilikleri ?

Bilmiyorum kafam çok karışık ve kuzum sizi de sıktım gece gece helal edin hakkinizi

Ay o kolay yerdeydi başka nere istiyorn ölçeyim uyku da yok kaçtı öyle oturuyorum mutfaktaa ..
Belim bu dukan ile inceldi kuzum az da olsa spor yapıyorum daha ne olsun senin kaç belin

04.01.2018 69 kg

100 gogus
83 bel
106 kalca

04.02.2018 67.4 kg

105 kalca
79 bel
100 gogus

benim olculer bunlar olc bakim senin kac basen gogus

Afiyet olsun .patlıcan kozlenmisseee bayilrmmm

guzel cnm afiyet olsun. spor oncesi ve sonrasi protein yemeyi ihmal eyme. @SekerPancarii uzman bi konida kaslari beslemek icin yemelisin

Sabah aç karna 100 ip atladm biraz vakit geçti sonra kahvalti yaptm birde bugn untmusm aç karna bir orta boy limon sıkıyorum büyük bardağa bu şekilde ama dikkate alacagm soyledignzi teşekkürler

Estağfurullah olur mu öyle varsa helal olsun ama sabır işi yaşadığın hiç kolay değil sen ona muhtaçsın su an o sana sırtını dönüyor .zaten evlenince gerçek yüzlerimiz çıkıyor keşke evliliğinde deneme süresi olsa diyorum .kendine zaman ver kuzum imkan yarat ve annene git iyi gelecek sana ailen . Ne kadar uzakta annenler ile aranız

04.01.2018 69 kg

100 gogus
83 bel
106 kalca

04.02.2018 67.4 kg

105 kalca
79 bel
100 gogus

benim olculer bunlar olc bakim senin kac basen gogus
Benim göğüs te 102 çıktı kalçayı nasıl ölçtün .
Kalçadan az daha gitse süper olacaksın göğüslerde sıkılassa off süper olcak .

Gidemedim kuzum , yakındaki hastaneye aldım randevu o da 21 inde vardı en erken .
Tek gidicegim için yakından aldım , bugün götürmedi beyfendi
kuzum bak simdi yazdiklarini okudum.
1. Sana deger verse sagligini dusunup seni dr getirir 21 ine cook var.
2. sen sinavi kazanamazsan ne olacak?
3. evlenirlen hastalikta saglikta diyoruz sen calisamadin bir sey oldu bu sekilde nasil dayanacaksin.
Hem duzelmeye calisiyorum diyor hem de ili gunde bir seni uzuyor. Bir sekilde ailene git uzaklas biraz hasretinizi ceksin degerinizo kiymetinozo anlasin derim.

tum bunlara ek esin cimriligini sana yasattiklarini bir problem olarak gormuyor. Bence asil skinti bu.

1000 km kuzum maraşta annem ben İstanbul

Sabah aç karna 100 ip atladm biraz vakit geçti sonra kahvalti yaptm birde bugn untmusm aç karna bir orta boy limon sıkıyorum büyük bardağa bu şekilde ama dikkate alacagm soyledignzi teşekkürler
rica ederim cnm ac karnina yapma vucut enerji alsinki eneeji yaksin.

Gideyim dimi aynen ya gideyim ben , yarın babamla.konusayim bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…