- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.161
koz 10 zeytin nasil yedi karatay a mi ozendinMenüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
1 domates
1 kk peynir
Ara
1 muz
1 elma
Bir avuç çiğ fındık
Akşam
1 porsiyon patates sulusu
Humus 1 tabak
Salata
1 kase yoğurt
Canım patatesi az eti çoktu.koz 10 zeytin nasil yedi karatay a mi ozendinafiyet olsun cnm. patates sulusu ne
arkadaşalr günaydın dün spor yapayım dedim ara verince ciddden çok kötü oldu 10 dk anca yapabildim ayaklarım gitmedi resmen ne yapsam bilemedim hala vücudumda bi ağırlık var
cnm bu menüyle doyabildin miKahvalti 11:00
1 Salatalik
3 Çeri domates
3 yk menemen 1 tam yumurta (menemenin içinden )
2 lokma ekmek
1 kupa çay
Atistirma yok
Akşam
5 yk etli bol soğanlı bulgur pilavı
Sınırsız çay diyebilirim :)))
Egzersiz yapamiyorum sağ bacağım arka kas pert olmuş sanırım kas zorladım suan krem sürdüm sargı beziyle sardm .
cnm bu menüyle doyabildin mi
anladım canım pilav meyve hiç yemesek daha iyi ama maalesef yiyoruzDün eşim izinliydi dengesiz beslendigjm bjr gün oldu cenaze vardj oraya gittik ara öğün flan birsey yiyemedim birde yeni başladığım için aç kalmak istiyorum ama bulguru kaçırdım sanrm
anladım canım pilav meyve hiç yemesek daha iyi ama maalesef yiyoruz
Tamam canımLuluuu94 cnm dün anca 10 dk cardio yapabildim o da tempolu yapamadım 5 puan yaz bari
Hayır öyle yapmamalısın tok git ve illa ordakilerden yemem gerekiyor diyorsan da ev sahipleri kırılmayacak kadar az ye canımAynen öyle ama evde yapmasak bile dışarıda lezzetli ikramlaara maruz kalıyoruz:))cumartesi çaya davetliyiz arkadasima akşama kadar yemek yememeyi düşünüyorum gidincede yemessek ayıp oluyor hazırlık yapılıyor sonucta
Tamam canım
Hayır öyle yapmamalısın tok git ve illa ordakilerden yemem gerekiyor diyorsan da ev sahipleri kırılmayacak kadar az ye canım
Aç gidersen çok yersin herşey den önce sağlıksız şeyler olacaktır
fazla sakinim dimi bende farkındayımben cok duygusalim galiba hamisligim netlestiginden beri deli gibi heyecan korku duygusallik oluyordu. Kiz sende tik yok
ins her sey yolundadir guzel haberler alirsiniz ins.
Ben kizimla ugrasiyorum kendileri cok huysuz
az yiyomm bir deri bir kemikim ben midem kuccucukkkw
aahahahahBen normal düşünmüyorumsezeryan olsun mutlaka. Ben hala ordan nasil cocuk çıkıyor inanmak istemiyorum
ay hem korkmustur hem üzülmüştür. yavrucak sana mı üzülsün kendine miMecburen bir anda kestim. Ben azaltmaya çalıştıkça o daha çok emmek istiyor. Başka alternatifler yapıyorum yemiyor. En sonunda salça sürdüm uff oldu kızım dedim. Uff diyor kuzum sonra bugün biraz kriz geçirdi meme diye ağladı. Yine salça sürdüm bak uff oldu dedim. Baya bi ağladı sonra sustu.
yok kuzu cnm cekmediAyy kıyamam canınmı çektiyazdan koymuştum canım dolaba bir sürü yazık olmasın diye yiyorum yoksa pek hoşlaşmam kendilerinden eşim de yemez
ayy ne güzel ya görünce daha da değişecek duyguların inşallah ben bide beşinci haftada kanamam olmuştu gece ağlamıştım bütün gece bişey oldu diye hatta parça bile gelmişti neyseki iyiydi ultrasonda minicik elli ayaklı fasulye gibiydi gördüğümde :)
Sonra da 20li haftalara kadar hep bi korku vardı içimde
Ayy ne güzel yageçen eşime yeter artık ben yiyene kadar eve bisküvi alma görünce dayanamıyorum dedim... Cevap. Ben yemeden duramam senden saklı yerim
okudum yazdıklarını kuzum tm kilo almadıysan yarın bidirim yap izine ayıralm aldıysan bildrim yapma takım zarrar görmeesinkaptinn kuzum ben iki hafta ara vermek istiyorum diyete
yok kuzu valla dısarda olsa belki yerimde evde onun kokusunu kaldıramamBalik yesen guzel olur ama en azindan haftada bir kere tam da mevsimi zekayi etkiledigi kanitlanmis cunku
hee gördüm
kuzum cok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen nasıl olsa kücük cocugun yok evdekiler bakar basının caresineSlm kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben yatiyorum ya dusuk tehlikem var doktor 1 hafta yat kalkma dedi ilac kullaniyorum sizleri takip ediyorum ama guzel menuler var
Kiz oyle deme normal dogum en guzeli dogum sonrasi hic bisey olmamis gibi oluyo sonrasi cok rahat oluyoBen normal düşünmüyorumsezeryan olsun mutlaka. Ben hala ordan nasil cocuk çıkıyor inanmak istemiyorum
Günaydın givircih hamisimgünaydın zayıf hatunlaarrben geldimm
Gunaydin pincih nipiyongünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?