Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşalr günaydın dün spor yapayım dedim ara verince ciddden çok kötü oldu 10 dk anca yapabildim ayaklarım gitmedi resmen ne yapsam bilemedim hala vücudumda bi ağırlık var

munter eşim evdeydi dışarı çıktık geldik atıştırma flanda yapmadgm için yedm ekmekte yememeye çalışıyorum makarna pirinc yemiyorum ama dikkate alacağım teşekkür ederim:)

arkadaşalr günaydın dün spor yapayım dedim ara verince ciddden çok kötü oldu 10 dk anca yapabildim ayaklarım gitmedi resmen ne yapsam bilemedim hala vücudumda bi ağırlık var

Dışarı çıkmaya çalışın yürüyüş iyi gelebilir hem bedeninize hem ruhunuza. Günaydın :))

cnm bu menüyle doyabildin mi

Dün eşim izinliydi dengesiz beslendigjm bjr gün oldu cenaze vardj oraya gittik ara öğün flan birsey yiyemedim birde yeni başladığım için aç kalmak istiyorum ama bulguru kaçırdım sanrm
anladım canım pilav meyve hiç yemesek daha iyi ama maalesef yiyoruz

anladım canım pilav meyve hiç yemesek daha iyi ama maalesef yiyoruz

Aynen öyle ama evde yapmasak bile dışarıda lezzetli ikramlaara maruz kalıyoruz:))cumartesi çaya davetliyiz arkadasima akşama kadar yemek yememeyi düşünüyorum gidincede yemessek ayıp oluyor hazırlık yapılıyor sonucta

Luluuu94 cnm dün anca 10 dk cardio yapabildim o da tempolu yapamadım 5 puan yaz bari
Tamam canım
Hayır öyle yapmamalısın tok git ve illa ordakilerden yemem gerekiyor diyorsan da ev sahipleri kırılmayacak kadar az ye canım
Aç gidersen çok yersin herşey den önce sağlıksız şeyler olacaktır

Tamm bu şekilde yapmaya çalışacağım:) yeni başladığım için nefsimle ilgili sorunlarım var aç kaldigmi hissediyorum hep ama geçecek insallah

fazla sakinim dimi bende farkındayım ama ben zaten normlde de soguk kanlı donuk briyim o yüzden galiba bu sakinliğim

Ben normal düşünmüyorum sezeryan olsun mutlaka. Ben hala ordan nasil cocuk çıkıyor inanmak istemiyorum
aahahahah rabbim ne nasip ederse o ama bnm gönlümden de normal geçiyo

ay hem korkmustur hem üzülmüştür. yavrucak sana mı üzülsün kendine mi

yok kuzu cnm cekmedi
bnm canı bişeyy cekmiyo niyeyse cekse de istesem

kaptinn kuzum ben iki hafta ara vermek istiyorum diyete
okudum yazdıklarını kuzum tm kilo almadıysan yarın bidirim yap izine ayıralm aldıysan bildrim yapma takım zarrar görmeesin
üzüldüm senin adına ama herseyde vardır bir hayır buda senin sınavın demek ki inşallahh atlatırsın biran önce

Balik yesen guzel olur ama en azindan haftada bir kere tam da mevsimi zekayi etkiledigi kanitlanmis cunku
yok kuzu valla dısarda olsa belki yerimde evde onun kokusunu kaldıramam

kaptinn bebsini gordu mu acaba
hee gördüm
daha hiç bişeyi belli değildi bişey anlamadm yine

Slm kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz. Ben yatiyorum ya dusuk tehlikem var doktor 1 hafta yat kalkma dedi ilac kullaniyorum sizleri takip ediyorum ama guzel menuler var
kuzum cok geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen nasıl olsa kücük cocugun yok evdekiler bakar basının caresine

Ben normal düşünmüyorum sezeryan olsun mutlaka. Ben hala ordan nasil cocuk çıkıyor inanmak istemiyorum
Kiz oyle deme normal dogum en guzeli dogum sonrasi hic bisey olmamis gibi oluyo sonrasi cok rahat oluyoben 4 kilo cocuh dogurdum evet cok zor oldu ama dogum olduktan sonra unuttum hepsini ne agri ne aci hic bisi kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…