- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #261.981
O ne dedi gerek yohbizde kutlamıyozsana masa hazırlıyaym mı 14 subata dedm gerke yok dedi o zaman sn bana hazırla dedim
Ramazanda susuzluhtan ölerihgeçmesin yavantilatör alam eve
evet ama kimsenin umrunda değil
Senin susam buyuyobizde kutlamıyozsana masa hazırlıyaym mı 14 subata dedm gerke yok dedi o zaman sn bana hazırla dedim
neden dedi sadece baska tepki vermdiO ne dedi gerek yohbizim evlilik yıldönümümüz yahlaşiyo nisanda 8 seneyi devirecuhh
he tutmuyom eşiminde sahur alıskanlıgı yok yine hafta sonları kaldırırm ama hafta içi uykusuz kalmıcmRamazanda susuzluhtan ölerihsen tutmuyon bu sene benimde hamileligime denk gelmisti tutmamistim 1 aylık borcum var yani
bi göbek var ortada ama bebek değil oSenin susam buyuyokarnin cikmadi demi ay daha 2 bucuk aylik 4 aydan sonra cikar
Size de daha nice aylaraneden dedi sadece baska tepki vermdi
maşallah nice 8 senelere
bizim daha 4 ay oldu
Sende yerdin sahurda kalksanızahe tutmuyom eşiminde sahur alıskanlıgı yok yine hafta sonları kaldırırm ama hafta içi uykusuz kalmıcm
Ahahahhahhaahaggahbi göbek var ortada ama bebek değil o
bende börek yapayım bari yeriz berabercenekaptinn ben pasta yaparam ay sevgililer gunune istiyodu esim zaten o gune yapmış olurum yer siser o sekilde gutlarih
Hee bize gelin istersen bende pasta yaparam yerikbende börek yapayım bari yeriz berabercene
hee cnm 14 subat cekti diyeyimSize de daha nice aylarailk sene nasil baslarsa oyle gider ben gutlama isterem de aşeriyom de
uykum daha möhümSende yerdin sahurda kalksanıza
sizde coştunuzAhahahhahhaahaggahbebek o bebek hamilesin sen bende bu ay kalabilirim kazalar biraz fazla oldu bu ay ahahahhahahha
kesin kv cagırır bizi o akşam bak görürsünHee bize gelin istersen bende pasta yaparam yerik
ama az yiyon dimiiBen 54,7 yim kuzum 56.7 ydim canimin istediginde herseyi yiyom
sigara içiyorum yanına kahveeGocam iste kizim okulda ayaklarimiz uzattim kraker keyfi yapiyom ayyduzlenecek çamaşırlar var ama pek umursamiyom sen napiyon kuzum
malesef ki öylegeçmesin yavantilatör alam eve
evet ama kimsenin umrunda değil
sigara mısigara içiyorum yanına kahveeay bende de yığıldı canım birşey yapmak istemiyor
malesef ki öyle
İnşallah canımödemdir o zaman o regl sen egerrr
HEEE sinirlerimi yatıştırıyor çok gerginim bu arasigara mı
başım çatlıyo agrıdanHEEE sinirlerimi yatıştırıyor çok gerginim bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?