Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hee cnm 14 subat cekti diyeyim

uykum daha möhüm

sizde coştunuz hadi arkamdan gel sende bekliyom hadi bak bekletme cok
Hee hamileyim ben de napiyim canim cehti de
He giz iyce abarttik hem istemiyom daha diyoh hem korunma yoh ama yumurtalama tarihlerinde korunuyoh

kesin kv cagırır bizi o akşam bak görürsün
Ayy kesin ya hani dellendirecek ya seni
sigara içiyorum yanına kahvee ay bende de yığıldı canım birşey yapmak istemiyor

malesef ki öyle
Sen sigarayi birakmadi miydin
ama az yiyon dimii cmartesi bende bi iştah kesintisi yaşadım ama zararlı şeyler yeidm az az ona rağmen kilo vermişim dün acık fazla kaçırmışım bugün + gördüm
Hee az yiyom giz zorlanmiyom ana diyet yapmiyom çünkü ne olursa yiyom cok yedeğimde arti çıkıyom ama cok fazla degil 400 500 gr o da ertesi gune fazlasiyla gidiyo

dur dur bende bu akşam o ses kaydını yapcam bakim nolcak

dur dur bende bu akşam o ses kaydını yapcam bakim nolcak
Yap giz bence ise yariyo gocam geceleri evde yoodu ben yapiyodum simdi bu hafta geceleri evde o varken nasil diinicem bilmiyombi sus ben zayıflama telkini mi yapiyom diyimadim deliye cikar mi kiahhahah

hee ama gitmiyoh artık haftada 1 kere
dün gittik eve gelccez napcanız evde oturun diyo. eşimde dedi siz napıyonuz evde cıkın madem dısarı

Neyse kısmetinizde varsa olur artık

acele etme bebegim acele etmeee yavas yavas gidicek
Suprizleri severim
hee ama gitmiyoh artık haftada 1 kere
dün gittik eve gelccez napcanız evde oturun diyo. eşimde dedi siz napıyonuz evde cıkın madem dısarı
Ahahahahah iyi yapiyonuz yeter haftada bir biz 2 ayda bi gidiyoh o da guzel oluyo

Yap giz bence ise yariyo gocam geceleri evde yoodu ben yapiyodum simdi bu hafta geceleri evde o varken nasil diinicem bilmiyombi sus ben zayıflama telkini mi yapiyom diyimadim deliye cikar mi kiahhahah
ahahaha yamadan önce wcye git tak kulakluğu dinle en iyisi ben yarına aldığımı verir miyim aceba

başım çatlıyo agrıdan
benim öyleydi yaktım bir cigara geçti sen içme sen hamişsin susam var ben ikimiz için içerim

cumartesi başladım tekrar

benim öyleydi yaktım bir cigara geçti sen içme sen hamişsin susam var ben ikimiz için içerim

cumartesi başladım tekrar
neyse ki 7 ay kaldı

Evet canim zaten hedefime uzakda olsam su anda kendimi eskiye nazaran iyi hissediyorum
kilo gittikce daha dinc daha güzel hissediyo insan kendini zayıfladıkca mutlu olunuyo falan bn simdi kilo aldım ya yürümem bile zorlaştı önceden uzun uzun yüürürdüm şimdi yürüyrmiyorum

Aslinda daha hazir degilim suprize bizimkilerin oyle bi sansi yoh tek gelin benim ben kalacagim
bende hazır değildim ama su an kız mı erkek mı diye düşünüyorum

Hamile kalinca hemen zaten hep hazirmis gibi oluyo insan demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…