- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.001
Hee hamileyim ben de napiyim canim cehti dehee cnm 14 subat cekti diyeyim
uykum daha möhüm
sizde coştunuzhadi arkamdan gel sende bekliyom hadi bak bekletme cok
Ayy kesin ya hani dellendirecek ya senikesin kv cagırır bizi o akşam bak görürsün
Sen sigarayi birakmadi miydinsigara içiyorum yanına kahveeay bende de yığıldı canım birşey yapmak istemiyor
malesef ki öyle
Hee az yiyom giz zorlanmiyom ana diyet yapmiyom çünkü ne olursa yiyom cok yedeğimde arti çıkıyom ama cok fazla degil 400 500 gr o da ertesi gune fazlasiyla gidiyoama az yiyon dimiicmartesi bende bi iştah kesintisi yaşadım ama zararlı şeyler yeidm az az ona rağmen kilo vermişim dün acık fazla kaçırmışım bugün + gördüm
dur dur bende bu akşam o ses kaydını yapcam bakim nolcakAyy kesin ya hani dellendirecek ya seni
Sen sigarayi birakmadi miydin
Hee az yiyom giz zorlanmiyom ana diyet yapmiyom çünkü ne olursa yiyom cok yedeğimde arti çıkıyom ama cok fazla degil 400 500 gr o da ertesi gune fazlasiyla gidiyo
Yap giz bence ise yariyodur dur bende bu akşam o ses kaydını yapcam bakim nolcak
Neyse kısmetinizde varsa olur artıkHee hamileyim ben de napiyim canim cehti de
He giz iyce abarttik hem istemiyom daha diyoh hem korunma yohama yumurtalama tarihlerinde korunuyoh
acele etme bebegim acele etmeeeMerhaba kizlar eksi 200 le basladim haftaya su 80 lerden kurtulasim var yaaa
hee ama gitmiyoh artıkAyy kesin ya hani dellendirecek ya seni
Hee az yiyom giz zorlanmiyom ana diyet yapmiyom çünkü ne olursa yiyom cok yedeğimde arti çıkıyom ama cok fazla degil 400 500 gr o da ertesi gune fazlasiyla gidiyo
Suprizleri severimNeyse kısmetinizde varsa olur artık
acele etme bebegim acele etmeeeyavas yavas gidicek
Ahahahahahhee ama gitmiyoh artıkhaftada 1 kere
dün gittik eve gelccez napcanız evde oturun diyo. eşimde dedi siz napıyonuz evde cıkın madem dısarı
bnde severdim ve süpriz olduSuprizleri severim
Ahahahahahiyi yapiyonuz yeter haftada bir biz 2 ayda bi gidiyoh o da guzel oluyo
ahahaha yamadan önce wcye git tak kulakluğu dinle en iyisiYap giz bence ise yariyogocam geceleri evde yoodu ben yapiyodum simdi bu hafta geceleri evde o varken nasil diinicem bilmiyom bi sus ben zayıflama telkini mi yapiyom diyim adim deliye cikar mi ki ahhahah
ye ye ye sonra aldıgımı verebilir miyim deahahaha yamadan önce wcye git tak kulakluğu dinle en iyisiben yarına aldığımı verir miyim aceba
benim öyleydi yaktım bir cigara geçtibaşım çatlıyo agrıdan
cumartesi başladım tekrarAyy kesin ya hani dellendirecek ya seni
Evet canim zaten hedefime uzakda olsam su anda kendimi eskiye nazaran iyi hissediyorumNeyse kısmetinizde varsa olur artık
acele etme bebegim acele etmeeeyavas yavas gidicek
Aslinda daha hazir degilim suprizebnde severdim ve süpriz oldubüyük süpriz
darısı bize inşallahhhhhgelinleri bi çoğalsa
Hee bencede gece uyanip takiyimahahaha yamadan önce wcye git tak kulakluğu dinle en iyisiben yarına aldığımı verir miyim aceba
Az bari gibenim öyleydi yaktım bir cigara geçtisen içme sen hamişsin susam var ben ikimiz için içerim
cumartesi başladım tekrar
sende mi tüttürüyonAz bari gi
neyse ki 7 ay kaldıbenim öyleydi yaktım bir cigara geçtisen içme sen hamişsin susam var ben ikimiz için içerim
cumartesi başladım tekrar
kilo gittikce daha dinc daha güzel hissediyo insan kendiniEvet canim zaten hedefime uzakda olsam su anda kendimi eskiye nazaran iyi hissediyorum
bende hazır değildim ama su an kız mı erkek mı diye düşünüyorumAslinda daha hazir degilim suprizebizimkilerin oyle bi sansi yoh tek gelin benim ben kalacagim
Yoh ay ben kullanmiyomsende mi tüttürüyon
Hamile kalinca hemen zaten hep hazirmis gibi oluyo insan demineyse ki 7 ay kaldı
kilo gittikce daha dinc daha güzel hissediyo insan kendinizayıfladıkca mutlu olunuyo falan bn simdi kilo aldım ya yürümem bile zorlaştı önceden uzun uzun yüürürdüm şimdi yürüyrmiyorum
bende hazır değildim ama su an kız mı erkek mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?