- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.021
ee bebeğin yanında mı içcen kız sen en az 1 sene içemenneyse ki 7 ay kaldı
kilo gittikce daha dinc daha güzel hissediyo insan kendinizayıfladıkca mutlu olunuyo falan bn simdi kilo aldım ya yürümem bile zorlaştı önceden uzun uzun yüürürdüm şimdi yürüyrmiyorum
bende hazır değildim ama su an kız mı erkek mı diye düşünüyorum
en güzelini yapyon bende bırakcam paket bitinceYoh ay ben kullanmiyom
hemen olmadı bana da su an hazır gibiyimHamile kalinca hemen zaten hep hazirmis gibi oluyo insan demi
balkonda içerimee bebeğin yanında mı içcen kız sen en az 1 sene içemen
en güzelini yapyon bende bırakcam paket bitince
balkonda içerimvalla eşime dedim ya sen bırakırsın ya ben baslarm dedm ok dedi
içiyo kuzu bende içiyodum eskiden daha coktu ama bebeği öğrenmeden önce günde 1 2 taneydi hamile kalınca
SANA YOQQQ edik dimi . güzel tehdit içiyor mu o
he bakarda görürsün o zaman incicik olcamye ye ye sonra aldıgımı verebilir miyim desizin bu sistem çöker ben diyeyim cok işe yarar bişey olsa millet enayi mi diyetle ugrasıyo
tamam ödem bu ödem yarına hepisi gidicek 54 kilo olucamHee bencede gece uyanip takiyimoyle dusunursen gitmez gidecek bu kilo degil zaten ben yer zayiflarim kilo almam diciksin
Kalbi inanmayanin beyni inanmazhe bakarda görürsün o zaman incicik olcamzaten bu bendeki kilo değil ödem ben dönyanın en gözel garısıyam
oldumu: SekerPancarii baksana ya ne diyo
tamam ödem bu ödem yarına hepisi gidicek 54 kilo olucam
he aslında baştan içmemek daha iyi ama işte yapmıyoruziçiyo kuzu bende içiyodum eskiden daha coktu ama bebeği öğrenmeden önce günde 1 2 taneydi hamile kalınca
he bende anlamamıştım
Kalbi inanmayanin beyni inanmazkaptinn
Hee bende yir yir zayiflarimben degilmiydim 3 gune bi burda bir gun yedim 1 buçuk kilo aldim diye sesim çıkıyo mu 1 haftadir hic valla gece kraker yedigimde oldu ama 300 400 gr arti gordum ama ertesi gun hemen gitti ve oglenleri de hep biskuvi kraker yiyom cunkum kilo almiyom yaz gessin dondurma yicem goca kulahda
Ben cips yedim ve havuc muamelesi yaptim ona ve kilo yapmadioda bişey mi ben hergün yicem abur cubur ama almıcam cünkü yediklerim bana kilo aldırmazsu içer ve arınırım
Ahahahahhahe aslında baştan içmemek daha iyi ama işte yapmıyoruz
he bende anlamamıştımne diyi acaba dedim di
oda bişey mi ben hergün yicem abur cubur ama almıcam cünkü yediklerim bana kilo aldırmazsu içer ve arınırım
he bakarda görürsün o zaman incicik olcamzaten bu bendeki kilo değil ödem ben dönyanın en gözel garısıyam
oldumu: SekerPancarii baksana ya ne diyo
tamam ödem bu ödem yarına hepisi gidicek 54 kilo olucam
Kalbi inanmayanin beyni inanmazkaptinn
Hee bende yir yir zayiflarimben degilmiydim 3 gune bi burda bir gun yedim 1 buçuk kilo aldim diye sesim çıkıyo mu 1 haftadir hic valla gece kraker yedigimde oldu ama 300 400 gr arti gordum ama ertesi gun hemen gitti ve oglenleri de hep biskuvi kraker yiyom cunkum kilo almiyom yaz gessin dondurma yicem goca kulahda
evime gideymde tost yiyeyimhe aslında baştan içmemek daha iyi ama işte yapmıyoruz
he bende anlamamıştımne diyi acaba dedim di
ahahahhahaBen cips yedim ve havuc muamelesi yaptim ona ve kilo yapmadiçünkü ben havuc yedim inanmayan yapamaz deli olmak lazim ahahahhahahah
sana atarım whatsapptanben elma yiyerek arınıyorum dün öyle dedim kendime suya mı dönsem bende ses kaydını nasıl yapcan ne söylicen kendine banada de bende yapcam
aynen ya tamizlikci guzelde baya masrafli cok para var o iste ama zor is kendi pisliigmi yemizleyemiyom milletin pisligiyle ugrasacakson zor yakapanmış takım , türkiye de temizlikçiler eve yorum yapıyor baya kirlenmiş falan kirlenemse seni neden çağırayım acaip bi toplumuz ben de çekinirim bi toplarım ama çağırmama kararı aldım şimdilik pençeler i,çin çağırcam gerisini ufak tefek yapmaya çalışıyorum ama param olsa her hafta düzenli alırdım
HEE eşimde yaz temizliğine çağırırız diyoyapmam lazım balkonlar kirlendi
yok kız ben temizlemem sadece süpürürüm perde inerken toz yatağımın içine girmesin
yok artikk@Buki_89 burda bayağı revaşta bizim apartman görevlisinin karısı silmeyi bu kadara banyoyu bu kadara wcyi bu kadara camları bu kadara silerim diyordu düşün sanki pazardan meyve alıyorum gbi hissetmiştim
Sen hamilesin canim butun sistem agirlik merkezi degisiyo hepsi gecicek merak etmeeneyse ki 7 ay kaldı
kilo gittikce daha dinc daha güzel hissediyo insan kendinizayıfladıkca mutlu olunuyo falan bn simdi kilo aldım ya yürümem bile zorlaştı önceden uzun uzun yüürürdüm şimdi yürüyrmiyorum
bende hazır değildim ama su an kız mı erkek mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?