Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ee bebeğin yanında mı içcen kız sen en az 1 sene içemen

Yoh ay ben kullanmiyom
en güzelini yapyon bende bırakcam paket bitince

ye ye ye sonra aldıgımı verebilir miyim de sizin bu sistem çöker ben diyeyim cok işe yarar bişey olsa millet enayi mi diyetle ugrasıyo
he bakarda görürsün o zaman incicik olcam zaten bu bendeki kilo değil ödem ben dönyanın en gözel garısıyam
oldumu : SekerPancarii baksana ya ne diyo
Hee bencede gece uyanip takiyim oyle dusunursen gitmez gidecek bu kilo degil zaten ben yer zayiflarim kilo almam diciksin
tamam ödem bu ödem yarına hepisi gidicek 54 kilo olucam

Kalbi inanmayanin beyni inanmaz kaptinn
Hee bende yir yir zayiflarim ben degilmiydim 3 gune bi burda bir gun yedim 1 buçuk kilo aldim diye sesim çıkıyo mu 1 haftadir hic valla gece kraker yedigimde oldu ama 300 400 gr arti gordum ama ertesi gun hemen gitti ve oglenleri de hep biskuvi kraker yiyomcunkum kilo almiyom yaz gessin dondurma yicem goca kulahda

oda bişey mi ben hergün yicem abur cubur ama almıcam cünkü yediklerim bana kilo aldırmaz su içer ve arınırım

oda bişey mi ben hergün yicem abur cubur ama almıcam cünkü yediklerim bana kilo aldırmaz su içer ve arınırım
Ben cips yedim ve havuc muamelesi yaptim ona ve kilo yapmadi çünkü ben havuc yedim inanmayan yapamaz deli olmak lazim ahahahhahahah

Ben cips yedim ve havuc muamelesi yaptim ona ve kilo yapmadi çünkü ben havuc yedim inanmayan yapamaz deli olmak lazim ahahahhahahah
ahahahhaha bende simdi lokum yedim ama o aslında kuru kayısıydı :

ben elma yiyerek arınıyorum dün öyle dedim kendime suya mı dönsem bende ses kaydını nasıl yapcan ne söylicen kendine banada de bende yapcam
sana atarım whatsapptan

aynen ya tamizlikci guzelde baya masrafli cok para var o iste ama zor is kendi pisliigmi yemizleyemiyom milletin pisligiyle ugrasacakson zor ya

HEE eşimde yaz temizliğine çağırırız diyo yapmam lazım balkonlar kirlendi

yok kız ben temizlemem sadece süpürürüm perde inerken toz yatağımın içine girmesin

@Buki_89 burda bayağı revaşta bizim apartman görevlisinin karısı silmeyi bu kadara banyoyu bu kadara wcyi bu kadara camları bu kadara silerim diyordu düşün sanki pazardan meyve alıyorum gbi hissetmiştim
yok artikk

sabah
ılık su 1 yk pekmez
3 ceri domates
1 salatalik
1 biber
1 kk suzme peynir
1 dilim tb ekmegi
1 tk suzme yogurt

ogle
1 buyuk pide kavurmali pide

aksam
1kase irmik tatlisi bol findikli (hep komsumun yuzunden )

elma yiyecegim spor yaoacagim annem aradi yarin bebel gormesine gelecek tanidiklar daga hazirlik yaoacagmm

Sen hamilesin canim butun sistem agirlik merkezi degisiyo hepsi gecicek merak etmee

Off hayvansal gidalar olmayınca kahvalti seçeneği kalmiyor
Kahvalti
1 muz
3 zeytin
4 5 adet fistik

1 kurabiye ise gidincw arkadasim getirmis ac olunca yedim

Ara da 3 4 hurma
Oglen
Patlican salatasi 1 elma
Sonrasında malesef 1 dilim kedi dili pasta

Aksam
1 kase sehriye corbasi
3 kasil ispanak
Salata
Bgn biraz kotu gecti birazdan spoa doncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…