- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.081
salata bencede en azından mideni doldurur
eh ilk zamanlar hızlı gidiyo zatn bunu hepimiz biliyoruz önemli olan son kiloları vermektamam kuzu öyle yapayım biraz fazla gitsin diye böyle bi diyet verdi sanırım önceki haftalar iyidim ama bu hafta zorladı biraz
eh ilk zamanlar hızlı gidiyo zatn bunu hepimiz biliyoruz önemli olan son kiloları vermek
üşengeç miyiz acabaverebiliyoken hızlı veriyim ne zaman kilom takılırsa da ideal kilom o olur benim de hiçççç uğraşamam
üşengeç miyiz acabaideal kilon kacsa ona iniceksin
bişey kalmamış kidiyet konusunda evet üçengecim vallahedef 65 demiştim ne kaldı ki
heee öyle yapmıştı bana bende bir daha onu almadımaynen ya tamizlikci guzelde baya masrafli cok para var o iste ama zor is kendi pisliigmi yemizleyemiyom milletin pisligiyle ugrasacakson zor ya
yok artikk
miden neye alıştıysa öyle devam etmek en güzeligünaydın kızlar diyeti boşverdim yapmıyorum dedim ama dün normal yediğim halde fenalaştım sanırım diyeti ömürlük yapmak gerekiyor
1,5 senedir diyet yapıyorum veriyorum tevaiye gidiyor alıyorum yeme kilosu olmadığı için daha zor gidiyor sanki bende yoruldum strese girdim kilo mevzusundan bırakmam en iyisi düzenli yiyip yürüyüş yaparak geçirmek istiyorum 1 2 hafta mı .miden neye alıştıysa öyle devam etmek en güzelihem diyeti niye bırakıyosun ne cabuk pes ettin
Noldu kuzum ne yedin degünaydın kızlar diyeti boşverdim yapmıyorum dedim ama dün normal yediğim halde fenalaştım sanırım diyeti ömürlük yapmak gerekiyor
Benim gibi yiyip yiyip kilo almamah istiyonuz biliyommiden neye alıştıysa öyle devam etmek en güzelihem diyeti niye bırakıyosun ne cabuk pes ettin
Cok iyi anliyorum kuzum kilo almicak kadar ye bide kilo alcam düşüncesini aklindan çıkar biraz fahat birakmak lazim bazen beyni1,5 senedir diyet yapıyorum veriyorum tevaiye gidiyor alıyorum yeme kilosu olmadığı için daha zor gidiyor sanki bende yoruldum strese girdim kilo mevzusundan bırakmam en iyisi düzenli yiyip yürüyüş yaparak geçirmek istiyorum 1 2 hafta mı .
spora da halim yok diyosun nasıl olcak1,5 senedir diyet yapıyorum veriyorum tevaiye gidiyor alıyorum yeme kilosu olmadığı için daha zor gidiyor sanki bende yoruldum strese girdim kilo mevzusundan bırakmam en iyisi düzenli yiyip yürüyüş yaparak geçirmek istiyorum 1 2 hafta mı .
ben yiyip yiiyip almıyorum zatnBenim gibi yiyip yiyip kilo almamah istiyonuz biliyom
Cok da seyapmadaa sen acik dikkat etben yiyip yiiyip almıyorum zatn60da kaldım şükür menülerimide bi görsen
hop 65 9 aylık hedefimi 1 ayda alışım :Cok da seyapmadaa sen acik dikkat etbi bakmissin 5 kilo gelmis
acılı ev yapımı çiğ köfte ve humus yedim amcamın doğum günüydü biraz yaş pasta ve soda tükettim. karnıma sancılar girdi dayanamadımNoldu kuzum ne yedin denasil fenalastin yanii
ya porsiyonlarım ara öğünlerm aynı olcak ama mesela büroda bulgur varsa ondan 4 yk yicem seçmicem yemek uzun sürede tartılmak istemiyorum . normalde o dukan ı yaptığımda çok iyi kile vermem gerekiyordu önceden nasıl verdiğimi sende biliyorsun o bile beni çok üzdü o kadar dayandım işe yaramadıCok iyi anliyorum kuzum kilo almicak kadar ye bide kilo alcam düşüncesini aklindan çıkar biraz fahat birakmak lazim bazen beyni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?