Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar diyeti boşverdim yapmıyorum dedim ama dün normal yediğim halde fenalaştım sanırım diyeti ömürlük yapmak gerekiyor
miden neye alıştıysa öyle devam etmek en güzeli hem diyeti niye bırakıyosun ne cabuk pes ettin

miden neye alıştıysa öyle devam etmek en güzeli hem diyeti niye bırakıyosun ne cabuk pes ettin
1,5 senedir diyet yapıyorum veriyorum tevaiye gidiyor alıyorum yeme kilosu olmadığı için daha zor gidiyor sanki bende yoruldum strese girdim kilo mevzusundan bırakmam en iyisi düzenli yiyip yürüyüş yaparak geçirmek istiyorum 1 2 hafta mı .

Cok iyi anliyorum kuzum kilo almicak kadar ye bide kilo alcam düşüncesini aklindan çıkar biraz fahat birakmak lazim bazen beyni

spora da halim yok diyosun nasıl olcak

Noldu kuzum ne yedin denasil fenalastin yanii
acılı ev yapımı çiğ köfte ve humus yedim amcamın doğum günüydü biraz yaş pasta ve soda tükettim. karnıma sancılar girdi dayanamadım

Cok iyi anliyorum kuzum kilo almicak kadar ye bide kilo alcam düşüncesini aklindan çıkar biraz fahat birakmak lazim bazen beyni
ya porsiyonlarım ara öğünlerm aynı olcak ama mesela büroda bulgur varsa ondan 4 yk yicem seçmicem yemek uzun sürede tartılmak istemiyorum . normalde o dukan ı yaptığımda çok iyi kile vermem gerekiyordu önceden nasıl verdiğimi sende biliyorsun o bile beni çok üzdü o kadar dayandım işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…