- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.101
ay ona bakmadim canim mekik gibi sayilmiomu o ? ondan sayisina bakmaya calistim50 karın egzersizi kaç dk
45 dk yapmak yerine 10 dk yaparım haftada 2 3 gün yürüşe gidecez eşimle sahile çalışma vardı gidemiyorduk 20 dk yürüyüş yapsak bile bana çok iyi gelcek . diyet neysede spor konusunda toparlamam gerekli kendimispora da halim yok diyosun nasıl olcak
Tamam canımLuluuu94 30 dk tempolu yürüyüşüm var dünden kuzum
Dakika olarak canım beş puan olsun muay ona bakmadim canim mekik gibi sayilmiomu o ? ondan sayisina bakmaya calistim
babam mersine gitmiş dün45 dk yapmak yerine 10 dk yaparım haftada 2 3 gün yürüşe gidecez eşimle sahile çalışma vardı gidemiyorduk 20 dk yürüyüş yapsak bile bana çok iyi gelcek . diyet neysede spor konusunda toparlamam gerekli kendimi
tamam tatlim olsun:)Tamam canım
Dakika olarak canım beş puan olsun mu
sevdin mi cezeryeyi kerebiç niye getirmemişki neyle gelmiş burdan orya limom taşıcaktı aslındababam mersine gitmiş dün
geri cezeryeyle şalgam getirmiş gelirken
kamyonlasevdin mi cezeryeyi kerebiç niye getirmemişki neyle gelmiş burdan orya limom taşıcaktı aslında
yedi verenler çıkmıştır belki . ne iş yapyon buban ? bir geldiğinde baban getirsin tanısam babanı ya da açıklama bulsak sana babanla gönderirdimkamyonladaha yiyemedim aksam gitcez anneme bakalım kerebiç ne oluyo kuzu limonlar cıktı mııı
tavuk tasıyo kuzum kamyon şoförüyedi verenler çıkmıştır belki . ne iş yapyon buban ? bir geldiğinde baban getirsin tanısam babanı ya da açıklama bulsak sana babanla gönderirdim
OH taze taze mis olur burnuma limon koktu şimditavuk tasıyo kuzum kamyon şoförü
söyledim mi alır o sen sağolasın düşünmen yeterantalyadan fln cok muz limon tasımıstı zamanında
uzun yola gitmiyodu tekrar basladı artık toplar toplar gelir
öyle deme cnm ben 61 62 takıldım bi yıldır sinirlerim bozuluyor artık kırmak istiyorumverebiliyoken hızlı veriyim ne zaman kilom takılırsa da ideal kilom o olur benim de hiçççç uğraşamam
yazın cok iyi olur salatalara flnOH taze taze mis olur burnuma limon koktu şimdi
valla gelsin bir taraflarım donuyoryazın cok iyi olur salatalara flnyaz gelsin yyeeeaaaa
bnmdevalla gelsin bir taraflarım donuyor
bende şekerli birşey yemek istemşyorum bu ara tuzluya taktım. pekmez iyidir ya içmeye çalış tahinle karıştır yebnmdepekmez aldım kendime belki enerji yapar üşümem diye ama sabahları midem almıyo
tahin agzıma süremembende şekerli birşey yemek istemşyorum bu ara tuzluya taktım. pekmez iyidir ya içmeye çalış tahinle karıştır ye
önce bi kaseyi aldım yemek için 3 kaşıktan sonra vicdan azabı çektim anne sen yer misin dedim verdim ama içim gitti
verebiliyoken hızlı veriyim ne zaman kilom takılırsa da ideal kilom o olur benim de hiçççç uğraşamam
iyi yaptnheee öyle yapmıştı bana bende bir daha onu almadım
cezeryeeeeeeeeeebabam mersine gitmiş dün
geri cezeryeyle şalgam getirmiş gelirken
seversin min
iyi yaptn
cezeryeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?