- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #262.121
hiç begenmedimsbah hariççç sabha güzel
seninde begenmedim o pastayla kurabiye hiç olmamış hiiçççç
akşam et yemegi de olsaymış ne iyi olurmuş cok az geldi
cok az bu menü
hani çorba hani sebze hani et protein bakliyat
ayy geçmiş olsun o cok kötü oluyomşYiyemiyorumki midem almıyor bu aralar sıkıntılar var biraz stres yapınca agzmda aft oluşuyor yemek yiyemiyorum su içerken bile acıyor .
ooo o da bnm gibi hızlı hemen dogurmuskizlar bu hafta sonu bebek partisine davetliyim nasil bisey olcak bakalim ama kzi pekde sevmiyorum su gecen sene dügünü olan alman gelin:) yani esimin amcasinin gelini
Super boyle devambende cıslı bisiler yedim ama o tarcinli elmaydi
ben daha ses kaydına tam anlamıyola bugün başladım bakalım ne olcakponcikbirgelincik pincik nasil gidiyo düşünce gücü valla ben superim yaa dün aksam o kadar abur cubur yedim 200 gr artim var o da diger günlere gore tok yattığımdan kilo almiyoooommmm
aynen tatlim gitcez gecen Cuma kayinvalidemler geldi Kücük görümcemi getirdiler bizde kalio suan cumartesiye Kadar. cumarteside esim görpmcem ben kayinvalidmlere gitcez baya yogun bi hafta sonu olcak:)ooo o da bnm gibi hızlı hemen dogurmus
git kuzu boşver eşinin gönlü olur hem
hadi ya ben severim tahini pekmezle bana bana yicen ..tahin agzıma süremem
bende tuzlu ve kuru seyler yiyorum tost pogaca simit patates pilav flnsulu ymek yiyemiyorum
Merhaba,12 Şubat 2018 tarihi itibari ile geçerli olan yeni kararları lütfen okuyunuz:
https://goo.gl/bdMKho kararları okuyan henüz 11 kişi lütfen son kararları okur musunuz ?
maşallaahhh sabah aksam gezmeleraynen tatlim gitcez gecen Cuma kayinvalidemler geldi Kücük görümcemi getirdiler bizde kalio suan cumartesiye Kadar. cumarteside esim görpmcem ben kayinvalidmlere gitcez baya yogun bi hafta sonu olcak:)
Cuma görümcemin dogumgünü onunla aksam cikcaz biraz cumartesi Sabah esimin babanesiyle dedesine kahvaltiya gitcez cumartesi aksam görümcem dpgumgününü kutlicakmis baya planlari var oraya katilcam kiz kiza pazar bebek partisi umarim yemeklerin ucunu kacirmam
Ama o alman gelin bi fene bi fesat of offff (acik dedikodu yapimda rahatlim)
Ay bir kere ictim zaten canim yamenü çok güzel yalnız salep 188 kcal imiş günde bir belki ama bi kaç tane çok gibi geldi
helva da fln hiç yiyemem ben tahinhadi ya ben severim tahini pekmezle bana bana yicen ..
pilavı sevmşiyorum aklıma gelmiyor benim tost favorim zaten sulu yemekte barbunya olcak bezelye olcak öyle yerim
Bugun kendime etli birsey yapayim bari canim pek aram olmadigi icin onu cok atliyorum b 12 de dusuk cikti zaten igne oluyorumhiç begenmedimsbah hariççç sabha güzel
seninde begenmedim o pastayla kurabiye hiç olmamış hiiçççç
akşam et yemegi de olsaymış ne iyi olurmuş cok az geldi
cok az bu menü
hani çorba hani sebze hani et protein bakliyat
bayilirimmmseversin misana yok akşam götürmüşün yine cısları
oo partilerrkizlar bu hafta sonu bebek partisine davetliyim nasil bisey olcak bakalim ama kzi pekde sevmiyorum su gecen sene dügünü olan alman gelin:) yani esimin amcasinin gelini
araya o kadar cok sey grdi ki kimsenin aklıan gelmemiştir bunları okumakseaBahAR :
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.
KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.
İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.
Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.
Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.
KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.
KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.
KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.
KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.
İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.
Merhaba,
Tekrar paylaşmak durumundayım.
Sevgiler
işte bak demek ki arada yemen gerekiyoBugun kendime etli birsey yapayim bari canim pek aram olmadigi icin onu cok atliyorum b 12 de dusuk cikti zaten igne oluyorum
du bakim aksam denicem geçicek mi bogazımdanbayilirimmm
bensiz bpgazindan nasil gecicikkcis mi o da ne
oo partilerr
du bakim aksam denicem geçicek mi bogazımdan
cezerye hayal ediyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?